İntiharın eşiğindeyim

Biz size sabah akşam dua edelim ama işe yarayacağını sanmıyorum. İş sizde bitiyor çünkü. 15 yaşından beri çalışıyorsunuz madem hiç mi kenarda paranız yok? 9 senelik ilişkide karı koca hiç mi bu da bizim paramız diye kenara para atamadınınız? Nişan, kına, düğün her şey yapılmış yine de. Gönlünüze göre olsun istiyorduysanız elinizi taşın altına koyacaktınız. Nikahtan da gidebilirdiniz ki madem durumunu uygun değil uygun olanı o olurdu. Eş ailesi isterse trilyoner olsun hele ki düğün dernek işlerinde size yardımcı olmak zorunda değiller. Şimdi ne yapacaksınız tabi ki çalışacaksınız.
Eşinizin ailesi koskoca kadınsınız eliniz ayağınız tutuyor neden size baksın?
Eşiniz iyi adammış madem iyiyse cennete gitsin. İyilik karın doyurmuyor. Kocanızla 9 yıllık sevgililik döneminde elbet çalışmadığını görmüşsünüzdür. Ailesi yardımcı olur nasılsa diye evlenilir mi hiç?
Artık olan olmuş kendinize gelin. Ayakta durabilirsiniz ama siz böyle drama queen takıldığınız müddetçe işiniz zor. Bulduğunuz ilk işe girin vakit kaybetmeden

her an ''çocuk düşünüyoruz '' tarzında bir laf göreceğim diye çok korktum
kimseye bel bağlamayın çalışın ayaklarınızın üstünde durun

Birde ahkam kesenler var arada hanımlar sakin olun çalışmıycam demedim çok yeni olduğu için üzgünüm dedim hiç tanımadığım insanlardan destek bekledim nedensizce
Yok elini tasın altına koylar yok bilmem neler acımasıZca yorumlar okuyorum bana kimse bakmıyo diye bi konu açmadım farkındamısınız elini tasın altına koycular
Allah kimseye düşürmesin tabikide yatıyım para gelsin demiyorum
Allahım ya şaka gibi yorumlar var şu postu açarken dirençli kadınlardan destek yorumları neler yaptıklarıyla ilgili kendimi rahatlatıcı şeyler okurum zannediyodum bi kaç arkadas yazmış onlara çokkk tesekkür ediyorum bugün iş basvurum onaylanmış görüşmeye gidicem ayakta kalıcam :)
Taşın altında elim diğerleri merak etmesin taş ağır ama ben güçlüyüm ;)

Aileniz var mı ?

Ha gayret değip ise girin, azda kazansaniz Akşam rahatça kafanızı yastığa koyup uyursunuz , boşverin Herkes varken var zaten.

Çalışmayıp evde durdukça daha fazla çökersiniz, daha fazla çökerseniz de çalışacak hal bulamazsanız. O yüzden en iyisi silkelenip kendinize gelin, sağlık güvenceniz varsa psikiyatriye gidin ve hemen iş arayın. Çok da iş seçmeden ilk bulduğunuza girin. İş işi açar. Çevre edinir daha iyisiniz bulursunuz

Kendi ayaklarının üzerinde durup güçlü olmak zorundasın bu dünyada kimseden kimseye fayda yok kimse için yaşama kendin için yaşa anneniz babanız hiç olmayabilir eşiniz olmayabilir bu hayatta o zaman ne yapacaksınız tek başına kalınca kendini toparla ve çalış paranı kazan mutsuzsan boşanmalısın belki yeni bir hayat seni bekliyordur

İyi geceler sevgili kk hanımları
Benim derdim uzun okuyupta destek olursanız sevinirim her yoruma açığım
9 yıllık ilişki sonunda evlendik ne düğünüm ne kınam ne nişanım istediğim gibi olmadı sadeydi durumları (vardıda bana) yoktu
İstenmeyen bi gelinim herseye eyw dedim istdan baska bi şehire tasındık kiraları uygun geçim ederiz diye öyle öğrenci evi gibi bi evde tuttular onada eyw dedim
Eşim iyi cocuktur kalbinde kötülük yoktur zamanında babası şirket açmış üzerine borçlu çoğu yere ondan sebep sigortalı bir işe giremiyor yasadığımız sehrde ufak tefek işler yapıyordu daha 3 aylık evliyim bu arada buralara tasındık tüm ailesi bize destek olcaktı ama nanay kimse ne yiyonuz ne içiyonuz demedi bu hikayenin iyi bi yanı yok Fakirlik bi yana derken eşim tutuklandı çekten aranması cıkmış megersem yapayalnız kaldım kendi ailemde sırt cevirdi onun ailesi hergün baskı uyguluyo çalış biz kiranı ödeyemeyiz diye iyce bunaldım calısma gücü bulamıyorum kendimde tek basıma evimdeyim o kadar yanlızımki dua edin bana ayaga kalkma gücü bulayım diye
Hepimiz çalışmak zorundayız kimseden bişey bekleme tırnagın varsa başını kaşı

Mahkemeye çıkarsa serbest kalır dedi avukatı ama süreç uzun 6 ayada çıkar 1 seneyede :KK43: beni en çok yıpratan da o cabuk ilerlese bu kadar yıkılmazdım aileler iki tarafta 5 para etmez kendimce kurduğum küçücük bi ailem vardı oda yıkılmak üzere ne yapıcagımı bilmiyorum Rabbim yardım etsin sağol Allah razı olsun yanlızlıktan o kadar bunaldımki dertleşmek için açtım postu zor o kadar zorki tek kalmak düşmanım yasamasın
Çek borcundan dolayı yakalandı dediniz.Eğer durum böyleyse bir daha mahkemeye çıkma olayı olmaz.Size özelden de yazdım Çek olayını arkadaşımın eşi aynı durumda.

Aileniz neden konuşmuyor sizle? Evde sürekli bakara suresi dinleyin bunun faydasını çok göreceksiniz her anlamda

Canım ne olursa olsun hayat devam ediyor tecrübende var anladıgım kadarıyla işe gir hem bu düşüncelerden uzaklasırsın hemde gecimini sağlarsın intihar çözüm degil at bu düşünceleri kafadan

Back
X