haklısın canım. dikkate almaz mıyım.kaç kere okuyorum yazdıklarını hem de.
hatta bazen düşüncelerimi falan öyle tespit edip yazıyor ki şok oluyorum.beni tanıdığından şüphelendim bi ara. asude baharın eski konularını karıştırıp hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştım beceremedim bi türlü açılmadı.
ahhahah eski konusu yok cünkühic konu acmadı
Allah yardımcın olsun, dualarım seninle.
Asude seni de seviyorum la!
ha bu arada hepinizin yorumlar değerli ama asude gibi bi de cudana var ama onu henüz araştırmadım.
Hande Asudenin yorumlarını yabana atma, herkese böyle uzun uzun yorum yapmaz. On numara beş yıldız yönlendirmeleri var
ahhahah eski konusu yok cünkühic konu acmadı
Allah yardımcın olsun, dualarım seninle.
Asude seni de seviyorum la!
ay çok güldüm kendime:) demek konusu yok ben de neden açılmıyor falan diyorum.pek safım...asude hangi şehirdesin ya bari onu bileyim.
ha bu arada hepinizin yorumlar değerli ama asude gibi bi de cudana var ama onu henüz araştırmadım.
istanbuldayım canım
topic açmadım forumda
elmayranın topicinde yazmışlığım çoktur ama
kendi topicim olsa, o kadar yazmazdım heralde :))
kızlar ben kaçar, yarın mesai var
(karbeyazcım, topicine yazdım ama buraya da yazayım, nezaketine çok teşekkürler)
hepinize iyi geceler diliyorum
bebeyim, aşkısım, o sonaki d'li gülmeyi niye koydun acaba? dalga geçmek babında mı söyledin bunları?
zaten trole ayar veremedim, içime verdi, şimdi hıncımı senden alırım haa
Eşin geldi galiba bugün handecim hic sesin cikmadi bugün ???
hayır canım gelmedi. üstelik oğlunu hiç arayıp sormadı da.bebeğim bugün biraz huysuzdu fırsat vermedi. uykuya dalmak gibi bir sorunu var da. şimdi uyutabildim ancak.
hayır canım gelmedi. üstelik oğlunu hiç arayıp sormadı da.bebeğim bugün biraz huysuzdu fırsat vermedi. uykuya dalmak gibi bir sorunu var da. şimdi uyutabildim ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?