intiharın eşiğindeyim..

Ailene de hak vermek lazım kızlarına yapılanı hazmedemiyorlar haliyle. ama şunu da düşünmek lazım:

1. eşin memleketten içindeki öküzü çıkarış olarak gelebilir ve karşılıklı taleplerinizi ortaya koyarak evliliğinize bir şans daha verebilirsiniz.

2. eşin içindeki öküzle yaşamayı tercih etmiş olabilir ama yine de yön vermen gereken bir hayatın var. okullar açılacak halletmen gereken bir bakıcı meselesi var, ve çalışmak için ister istmez oraya dönmek zorunda kalacaksın.

o nedenle bekle derim ben. bu sırada bakıcı olayını halletmek için harekete geçmez misin? hem kafan dağılır.

durumun çok zor annenler aramasın bekledin az daha bekle
öfkeyle kalkan zararla oturur
zaten şurda 1-2 gün daha beklersin
evinden hiç çıkma
benim aklıma ne geldi eşin ailesini toplayıp geliyomuş yanına belki onları bekliyordur
eşinle barışsanız bile şu emziren halinle sana yaşattıkları Allah ıslah etsin
moralini bozma bunlarda geçer insanoğlu neler görüp geçirmiyorki
güçlü olman lazım yavrun için en kötü ihtimale kendini hazırla vardır bundada bir hayır
kafanı dağıt ben moralim bozulunca müzik son ses hareketli kulaklığıda taktimı ohhh benden iyisi yok

valla ikinizde haklısınız, ne yapacağımı şaşırdım. acaba yanıma mı çağırsam..

ailemi yanıma çağırsam iyi olur o zaman. o da ailesiyle gelirse yalnız kalmamış olurum.

Kesinlikle çağırmalisin çünkü birincisi arkanda olmadıklarını düşünüyordu ve söylüyordu kayınvaliden bildigi
Kadarıyla
İkincisi çağır sana manevi olarak cok iyi gelecek tek basına eversin günlerdir nasil dayandın hala hayret ediyorum sana
Yani bende yalnız kalırım bekar olsam yada başanmis olsam ama bu kafayla böyle bı durumda kalamazsın sınır küpü olurdum ogluma bile verimli olamazdim bu donemde
Ara uzak degillerse hemen gelsinler yanına hem bu isin rezilliği falan kalmadı bence
Kocan evlatta sen degilmisin onun ailesinin herseyden haberi var basta beri sana karsı onu savunuyorlar aranizi bozanda onlar ilk etapta sonrası kocanın dusunceside oymusku uydu onlara,
Sende evlatsin ailenin yani da olmasına hem ihtiyacın var hemde hak ediyorsun canım

Haa bide bunlar benim 'eğer bu durumda ben olsaydım böyle düşünürdum yapardım benim hissiyatım '
Yalnis anlasilmasin yani yonlerdirmek veya böyle yap illa hande demek değil niyetin

handecim eşini ara
ne zaman gelmeyi düşündüğünü sor
tek başına zorlandığını söyle

gelecek zaten eşin
ailen o kadar yol gelmesin şimdi
sakin..

Buarada haftaya okula gitceksiniz ama bakıcı yok ortada sana sunu soyleyim kocan annesiyle gelcek ve kimi bulalım bukadar zamanda guvencek en iyisi annem baksın der barismasaniz bile cocuğu ne yapacaksın hande ayın 3 unde ???
Buyuzden annenler gelsinki oğlanı kayinvalidene bırakma zorunluluğun olmasin
Birde sunu söylemek istiyorum şayet barıştınız diyelim sana bunları yapan kadınla asla görüşmek istememekte cok haklisn,
zaten barışmanız demek eşinin seni haklı görmesi demektir annesinin yalan söylediğine kanaat getirmesidir doğal olarak çünkü bu durumu başlatan kayınvalidenin yalaniydi.

Ben esime hep derim ben senin ailenle görüşmek zorunda değilim ama sen zorundasınız ben el kızıyim bana hakaret edildiğinde affetmek zorunda değilim senin için,
Nasılki benim ailem aynısını sana yapsa asla görüşmem deme hakkına sahipsen bende sahibim,
Nasılki ben seni olsun anne babam onlar onlarla görüşmek zorundasınız demeyeceğim gibi!!!

handecim eşini ara
ne zaman gelmeyi düşündüğünü sor
tek başına zorlandığını söyle

gelecek zaten eşin
ailen o kadar yol gelmesin şimdi
sakin..

Asude bahar sakın olmakta herzaman yarar vardır her kadin farklıdır bunuda biliyorum
Kimi kadin aldatilmayi kabul eder kimisi etmez
Kimisi aldatmak ok ama kuma asla
Kimi kumayada ses etme
(illa köyler böyle değil istanbulda yasiyosun basaksehir bu olayda en onde gelir bilirsin yada duymussundur mutlaka)
merak ediyorum iki bucuk aylik bebeginle bunlar senin basına gelseydi ve eski konusuda dahil tekrar birleşip affedermiydin ???
Bunu gercekten merak ederek soruyorum kimse aynı seyleri düşünüp hissetmek zorunda değil tabiki,
Gercekten merak ediyorum cok aklı basında bı bayansin düşüncen ne olurdu ???
Lütfen yalnis anlama hiçbir sataşma veya ard niyet yok belkide ben yalnis yada eksik dusunuyorumdur diye samimi fikrini merak ediyorum ???

arkadaşlar,

kardeşimle anneme söyledim gelin diye. kardeşim ben o evde oturup onun gelmesini beklemem.seni alıp dönelim diyor.

ben lisede öğretmenim dolayısıyla seminer yok bizde.3'ünde toplantı var 10'undan sonra şef olduğum için okula gitmem lazım hergün 2 saat.

ailemle gidip ayın 6-7 si gibi geri mi dönsem of delirecem.

insanlar haklı saf saf neyi bekliyorum ben yaaa.

bence ailelerin işe karışması son radde olmalıydı
henüz net karar vermeden ailelerin yüz göz olması anlamlı değil
kardeşine yine katılıyorum

bence bu aşamada yapılması gerekn eşi çağırmak

o ailesinin yanında ama. ailesi bu durumun içinde yani.benim ailem niye dışında kalsın.

haklısın en mantıklı olan eşimin gelmesi ve konuşmamız. ama adamın umrunda değil, aramıyor bile.bence böyle oturup beklicemi bildiği için bu kadar rahat..

o zaman eşine telefon aç. gelmeyi düşünüp düşünmediğini sor. eğer gelmeyecekse kafanı toplamak için ailenin yanına gideceğini söyle ama ailenin sana iyi geleceğinden emin misin? orada daha çok sorunların içinde boğulma. sonuçta evde kendinle baş başasın ama evde herkes bir şey söyleyecek...

Onlarda haklı bu durumda evi terk etmiş olursun doğru olurmu bilmiyorum,
Gerçi esinde kafamı toplucam diyip evi terk etti.
Keske annen gelse ve seninle kalabilse ,
Okul islerim halolana kadar burda kalmam lazım desen kardeşine bebegede git gel olmasın cok ufak daha desen belki yumuşak oğlan için ???

bence evini terk etmemeli çekip giden o mu ki düzenini bozsun. bir süre senin annen kalsa yanında bebeğe o baksa bakıcı bulana kadar olmaz mı? ama bir yandan da bakıcı aramaya başlasan iyi olur artık.

o ailesinin yanında ama ailesi olayın içinde değil bu aşamada

hande biraz sakin ol
eşini sakince arayıp ne zaman gelmeyi düşündüğünü sor
gerisine bakalım
olur mu?

Bencede niye senin ailen dahil olmasinki ? sonucta onun aileside dahil bu ise
yanina cagirabilirsin, en azindan annen kalsin senle, yanliz kalma

esini arasanmi aramasanmi bilmiyorum,
yanliz zorlandigini zaten söylemistin birkere
ve cevabi "bundan sonra hep yanliz kalacaksin, alis buna" olmustu. yani bunu zaten denedik

Ailenin yanina gitceksen
esine bi mesaj yazip
ben birkac gün yokum gibi seyler yazabilirsin

valla benimde kafam karisti bu adam ne yapmaya calisiyor ???????
Kac gün oldu izmirde napiyor bu adam?
Valla banada öyle geliyorki, adam günü gün ediyor, hic takmiyor bile

Aklıma benim onu beklemem geldi.10gün beklemiştim,sonra babamın rahatsızlanması üzerine memlekete gitmiştim.(O sırada babamın hastanede olduğunu bildiği halde fırsat kolar gibi eşyaları almıştı).O halimle babamın hastalığıyla,hastane işleriyle uğraşmıştım.O sürede ise birşey yememiş,10 günde 5 kilo vermiş 47'ye düşmüştüm.,ayaklarım sızlamıştı hep.İlk günler evde yalnız başıma kendimden geçmiştim..Hayatımın en kötü zamanlarının en kötüsü hislerdeydim..Rabbim bir daha yaşatmasın..unutmak istediğim,izleri kalsa da unuttuğum zamanlar..Hepsini okumadım ama siz yine iyisiniz neyseki,bu moralle devam edin...Ben her yolu denediğim için bir tavsiye vermiyorum,nasipten çıkacaksa çıkıyor..Evlilik sorunları olsun,ayrılma aşaması olsun,bana destek olacak pek kimse yoktu o dönem...Babama hastanede gönderilmeyen selamlar iletiyordum ondan...Babamın cenazesine gelmeyi bırak,haber verdiğimde''ne yapabilirim,benim de annem öldü''demişti..Nasıl koymuştu ozamanlar..Ozamanlar size yazamadım,şimdi yazayım bari..
Allah evliliğinizi hayırlısıyla bozmasın..Düşünmekle olmuyor birşey..Arkadaşlar tavsiyeler yazmışlar zaten..Ailenden biri yanına gelsin bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…