ailem aradı şimdi. deliriyorlar resmen. 'yeter artık niye hala gelmiyor,gelsin ne yapacağınıza karar verin bu ne böyle, ne biçim aile 'diyorlar.
'biz arayalım hadlerini bildirelim kızımızı alıyoruz diyelim,gelip seni alalım'diyorlar.
bekledim bekledim az daha durayım dedim, bana da bağırdılar.zor sakinleştirdim ailemi.
bana bunları yaşatan eşimi nasıl affedecem ben.
Bence ailen aramalı hande hayirse ne oluyor o kiz niye orda bebegiyle yalnız diye
Hemde kayınvalideni armamalılar direk bence ,
Yada en mantikliydi baban kayinbabani arasin yada annen.
Bence bu saate kadar kadar aramamalari bile hata aslında çünkü eşinin ailesi diyodur:
Hande kendi ailesinin bile umrunda değil bak sahipsiz kaldı mecbur bizim istediğimiz gibi olacak.
Bunu seni fistiklemek için demiyorum ama kendi kızın olsa aynı durumda sessiz kalirmiydin yada yalnız bırakırmiydin başka bı sehirde minik bebekle
Ailene de hak vermek lazım kızlarına yapılanı hazmedemiyorlar haliyle. ama şunu da düşünmek lazım:
1. eşin memleketten içindeki öküzü çıkarış olarak gelebilir ve karşılıklı taleplerinizi ortaya koyarak evliliğinize bir şans daha verebilirsiniz.
2. eşin içindeki öküzle yaşamayı tercih etmiş olabilir ama yine de yön vermen gereken bir hayatın var. okullar açılacak halletmen gereken bir bakıcı meselesi var, ve çalışmak için ister istmez oraya dönmek zorunda kalacaksın.
o nedenle bekle derim ben. bu sırada bakıcı olayını halletmek için harekete geçmez misin? hem kafan dağılır.
durumun çok zor annenler aramasın bekledin az daha bekle
öfkeyle kalkan zararla oturur
zaten şurda 1-2 gün daha beklersin
evinden hiç çıkma
benim aklıma ne geldi eşin ailesini toplayıp geliyomuş yanına belki onları bekliyordur
eşinle barışsanız bile şu emziren halinle sana yaşattıkları Allah ıslah etsin
moralini bozma bunlarda geçer insanoğlu neler görüp geçirmiyorki
güçlü olman lazım yavrun için en kötü ihtimale kendini hazırla vardır bundada bir hayır
kafanı dağıt ben moralim bozulunca müzik son ses hareketli kulaklığıda taktimı ohhh benden iyisi yok
ailemi yanıma çağırsam iyi olur o zaman. o da ailesiyle gelirse yalnız kalmamış olurum.
handecim eşini ara
ne zaman gelmeyi düşündüğünü sor
tek başına zorlandığını söyle
gelecek zaten eşin
ailen o kadar yol gelmesin şimdi
sakin..
arkadaşlar,
kardeşimle anneme söyledim gelin diye. kardeşim ben o evde oturup onun gelmesini beklemem.seni alıp dönelim diyor.
ben lisede öğretmenim dolayısıyla seminer yok bizde.3'ünde toplantı var 10'undan sonra şef olduğum için okula gitmem lazım hergün 2 saat.
ailemle gidip ayın 6-7 si gibi geri mi dönsem of delirecem.
insanlar haklı saf saf neyi bekliyorum ben yaaa.
bence ailelerin işe karışması son radde olmalıydı
henüz net karar vermeden ailelerin yüz göz olması anlamlı değil
kardeşine yine katılıyorum
bence bu aşamada yapılması gerekn eşi çağırmak
arkadaşlar,
kardeşimle anneme söyledim gelin diye. kardeşim ben o evde oturup onun gelmesini beklemem.seni alıp dönelim diyor.
ben lisede öğretmenim dolayısıyla seminer yok bizde.3'ünde toplantı var 10'undan sonra şef olduğum için okula gitmem lazım hergün 2 saat.
arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?