sen ona ne istersen yap, dedin buna bozuldu. aklı sıra intikam alıyor çünkü o senin gel demeni beklerdi.
sükunetini bozma. sakin ol gelecek...
aramıcam sessizce gelmesini bekliyorum dediğiniz gfibi..
bebeğini emziriyor musun?
handecim günaydınnnn
boşveeer gelir dee arar da
sen modunu yüksek tut
istanbul şakır şakır dünden beri deli deli yağıyor
var mı orada yağmur?
yağmur yok ama kapalı hava.buraya da yağabilir uzak değilim istsnbula 4 saat.
hande bence sen yine de herşeye hazır ol. her durumda dimdik durabilmelisin bence. olmayacakmış gibi alıştır kendini düzelirse aranız hep birlikte seviniriz. olmazsa da biz zaten hazırlıklı oluruz.
nasıl istiyorum o eşşek gelsin pişmanım affet diye yalvarsın sana. (eşşek dedim ama kızma :) )
bak ben izmirdeyim ver bana onun adresini bir temiz dövdüreyim onu abilerime :) iki abim var benim ayı gibi maşallah :) kıralım bacaklarını. ( iyice vahşileştim)
sen haber ver yeter bitanem benim :) toplaşırız biz.
şaka bir yana da muallakta kalmakta kötü.ne olacağını bilsen sende ona göre hayatına yöne versen.ama sana birşey söyliyim işinden sakın uzaklaşma evde tek başına iyice kafan karışır sürekli düşünürsün.
bırak o senden kaçsın,senin kaçmak için uzaklaşmak için bir sebebin yok ki. dayanıklı ol kaçan hatalıdır zaten bak eşin nasıl kaçtı izmire çünkü hatalı oldugunu biliyor ve yine de üste çıkmaya çalışıyor.sağlam dur yanındayız...her durumda da...
bu belirsizlik zaten beni mahveden.bekliyorum bakalım..bebeğimle ilgileneyim biraz.
iyi ki varsınız.desteğin için teşekkür ederim.
ne yalan söyleyeyim hande sayfada kimse yoktu başka bir şey konuşup kafanı dağıtmak istedim.neden sordun evet emziriyorum.
son durum nasılmış eşiyle??
gelmedi de aramadı da....
ne yalan söyleyeyim hande sayfada kimse yoktu başka bir şey konuşup kafanı dağıtmak istedim.
Ne kadar güzel emziriyorsan. aman moralini yüksek tut ki sütün azalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?