Handecim o cocugu sen dogurdun
annesi degil
bakimi konusunda da soz sahibi olacak 1. kisi sensin
sen karar verirsin
esine de aynen bunlari soyle
kabul etmezse de yolun acik
olsun de gitsin
hic geri adim atma
elbet yola gelecek
senin evine yerlesip
iyice sindirmeye calisiyorlar
senin ve cocugunun ilerideki psikolojisi icin
yap bunu
babasi dusunmuyor sen yap!
o minicik melegin saglam karakterli bir birey olarak yetismesi icin lutfen yap!
arkadaşlar,
delirmek üzereyim..
her konuda anlaştık sayılır. bebeğin bakımı yüzünden boşanmak istiyor.
şöyle ki: annesi bakacakmış çocuğa.ben duyduğum laflardan sonra bunu istemediğimi belirttim.
ben ücretsizi izin alıp ben bakayım dedim. hayır dedi annem bakacak(oha yani)
olmaz dedim. o zaman boşanıyorum çağır ailen gelsin alsın dedi çıktı şimdi.
ağlattınız beni...
hiçbiri olmuyor. sorunlrımızı konuşurken birbirimizle ilgili hiçbirşey yok(kendi başımızayken çok sorunumuz yok çünkü), sadece onun ailesini konuştuk durduk.annem bebeğe bakacak, babam ve kızkardeşim de kışın sık sık gelip gidecekler aranız düzelecek dedi. hala beni hatalı görüyor, ailesine çok mahcupmuş falan...
ben bu adamı mı sevdim.annesi bebeğe bakmıyor diye boşanan adamı...
evet izmirde.burda yaşayacak benimle.anlamadığım ahmet babam da kardeşim de gelecek diyor.(sık sık).resmen yerleşecekler yanıma.
inanın kaç saattir konuşuyoruz...hiçbirşey yok. tek mevzu ailesi.annesini babasını atamazmış.at diyorum sanki..
bu arada annesi bana saydığı laflar yüzünden pişman falan değil..illa o bakacakmış bebeğime..yüzsüz şeytan....
ahmet diyor ki ben oğlumuzu düşünüyorum bakıcı bakmasın diyor.eeee ben bakayım izin alıp diyorum hayır diyor..
adama diyorum ki:bu yüzden boşandığımızda da annen bakmayacak çocuğumuza bakıcıya verecem diyorum.ne biçim çocuğunu düşünmek bu diyorum..olsun diyor benle evliyken annem bakacak diyor. ya sabır...
Niyetim üzmek degildi, çünkü günlerdir Allah biliyor senin için herkez gibi bende üzülüyorum.
Sadece sen hep kabul ediyorsun onun yaptıklarını bu cok agir onun diyeceği yerde sen resti cekmeliydin asıl bu konuda diretirsen ben senden boşanırım diye.
Bu yüzden er yada gec kabul edeceğini düşünüyorum, çünkü bebegin doğduğunda kayınvalidenin yaptıklarını unutup bu bayramda yanlarına gittin.
evet yanlarına gittim hata ettim.aynı hatayı o şeytanı evime sokarak yapmıcam..
Ya gerçekten bu nasıl bir inattır anlayamıyorum.Bebeğe annesinin bakması demek;sürekli evin içinde 3.,4. kişilerin olması demek ki bu zaten evlilik değil,koloni miyiz biz 10 kişi beraber yaşayalım.Yiğit daha 1 yaşında,4 yaşında kreşe gideceğini düşünürsek,3 yıl daha evin içinde kayınvalide,kayınpeder.Ya zaten kimse kimseye ananı babanı at demiyor.Eminim ki Hande kendi anne babası olsa da Yiğit'e bakmak isteyen,yine aynı reaksiyonu verecek.Hande'nin istediği 8-5 maximum bakacak,akşam olduğu zaman da evine gidecek bir bakıcı,bunu anlamak bu kadar zor mu.Ayrıca dediğin gibi zaten boşanma olursa yine bakıcıda olacak,bunu nasıl engelleyebilecek ki....
Ayrıca sen ananı babanı at demiyorsun;bebeğe bakıcı baksın,tatillerde de eşit olarak senin ailene ve benim aileme gidelim diyorsun yanlış mıyım,ki bence bu çok dengeli ve objektif bir karar.Bir yanda ailesi,bir yanda karısı oğlu;denge kur be adam.Zorla yanyana tutmaya çalışmak neden,anamda karımda çocuğum da yanımda olsun nasıl olursa olsun demek neden,zorlama işte.Tut bakıcını,bayramlarda tatillerde de al karını yavrunu git,gör,ziyaret et,hala neyi zorluyorsun.İyi işlenmiş bence de,ya Allah'ım bu erkek anneleri nasıl ödeyecek bu sarsılan yuvaların vebalini Yarabbim
adam benim namusuma laf uzatan anasını değil beni suçlu görüyor. adam şaşırmış ben bakacam oğluma diyorum hayır diyor yuhh yani..
dava açacam pazartesi diyor aç dedim evimde bekliyorum..
evet yanlarına gittim hata ettim.aynı hatayı o şeytanı evime sokarak yapmıcam..
adam benim namusuma laf uzatan anasını değil beni suçlu görüyor. adam şaşırmış ben bakacam oğluma diyorum hayır diyor yuhh yani..
dava açacam pazartesi diyor aç dedim evimde bekliyorum..
Uzme kendini madem şuanda gercekten böyle düşünüyorsun ozaman merak etme eşin o davayı açamaz seni korkutmak için yapıyor kardeşinle konuşurken nasil geri adım attığını unutma ama yeterki sen taviz verme.
Esin adam olsa der ki
madem oyle ne esimi ne cocugumu ne de annemi babami huzursuz ederim der
baktirmaz annesine
cunku biliyorki onlar gelirse zaten evde kimsenin huzu olmayacak
kayinvalide de gercekten ahlaksiz
sanki cocugunu da al git diyen o degil
simdi mi kiymete binmis torunu?
Anlasilan kayinvalide de sart kosmus ogluna
bosanma ama ben bakacagim torunuma demis
Handecim benim anladigim
bunlar ortak karar almislar
Yigit belli bir yasa gelince velayetini de alip
seni ortada birakmak gibi...
Ben senin yerinde olsam
esimden once davranir davayi ben acardim
o zaman el mi yaman bey mi yaman gorurlerdi
o zaman esin her seye tamam diyecek
simdi yine dava acarim diye tehdit ediyor
her seye tamam demezse de yolu acik olsun
bu kadarmis bize verdigi deger der yoluma devam ederdim
Handecim, eşin en başından beri ne çocuğunu ne de seni düşünmüyordu zaten,
bu kadar yalnız bırakırken, şimdi çocuğu kıymete binmiş maşallah.
Bir çocuğa annesi bakmayacakmışta, daha iyi kim bakacakmış.
Eşin seni zor duruma sokmaya çalışıyor özellikle.
Yoksa zaten annesiyle anlaşamıyorsunuz, daha da evin içine sokacağım diye zorlamazdı yoksa.
Evliliğini ve yok bakıcıya baktırmam, çocuğumu düşünüyorum dediği çocğunu filan düşündüğü yok.
Asla geri dönüş yapma, kabul etmezsen ben senden boşanıyorum de.
Zaten bu şartlar altında evliliğiniz diye birşey olmayacak.
Eşinin tavırlarına bakılırsa hatta bunları özellikle yapıyor, evliliğiniz filan umurunda değil,
bitirmek için bahane arıyor sanki.
Ayrılmak hayatın sonu değil, hep dedik en başından beri, hakkınıza hayırlısı ne ise olsun diye,
demek ki hayırlısı bu olacak.
Bu adam seni ve çocuğunu haketmiyor, yuvası için tek olumlu adım atmıyor,
aksine batırmak için elinden geleni ardına koymuyor.
Güçlü ol, kararların arkasında net dur, varsın ne yapıyorsa yapsın, boşanıyorsa boşansın,
hatta bu şartlarda sen boşan.
oldu, suyundan da koysun
hem şöfor mahali, hem 25 kuruş
şimdi ortada sorun bebeğe bakım sorunu
sen bakıcı diyosun
adam şeytan anam diyor
sen uzlaşmak için, tamam madem bakıcıya güvenmiyosun, ben ücretsiz izin alır bakarım diyorsun
adam şeytan anam diyor (babasını, danasını saymıyorum bile)
koca her zaman bulursun
ama o şeytan kadınla aynı evde yaşarken bozulacak psikolojinin ve yetiştireceği çocuğun annesi olmanın getirdiği ızdırabı,
sağlığını kaybederek ödersin
önce ruhsal, belki sonra da fiziksel
restini çek
pazartesi yiyosa gitsin davasını açsın
duruş sahibi, karakterli bir adam olmadığını biliyoruz
geri vites yapacaktır yine nasılsa
bu kadın senden geçmişin intikamını alıyor
hani bebeğin doğduğunda tartışmışsınız onlar evden gitmişler eşin ağlamış filan
işte bunun intikamı alınıyor senden
çocuğu düşünen bir baba yok,anasının zaten umurunda değil
öyle olsa eşin adam gibi evine gelir evde düşünürdü yaa nedemek 2,5 aylık bebekle anneyi tek bırakmak,gezip tozmak
anasıda zaten torunu düşünse,vicdanlı biri olsa oğlunu evine gönderir konuşun anlaşın diye
kafa dinlemek ne yahu,düşünmek ne
düşünmek için uzaklaşmak demek o evliliğin %90 bitmiş olması demek
bundan sonra olsada yara almıştır birkere
birkere eşinin istekleri çok anlamsız sonrasında senin 'boşanırsakta bakıcı bakacak ama'' dediğinde bile olsun ozman başka demesi çoookkk bencilcee
neden pazartesi açıyor davayı..yarın açsın,cuma açsın sonuçta 1 günlük iş
karar senin sen bu saatten sonra bukadar yüzünü gördüğün birine kocam diyip yaşabilecekmisin
güvenebilecekmisin
huzurlu olabilecekmisin
bunlara cevap ver canım ve mantıklı olanı yap lütfen,duygusal düşünme
benim avukat bir arkadaşım şöyle demişti:''bu durumlarda iyi niyetli olan taraf hep kaybeder''
en azından yarı döneme kadar izin alırsın ara dönem tayin istersin böylece aynı okulda olmaktanda kurtlursun olur mu böyle?
sen niye boş oturuyosun
kendine bir avukat bulsana
haklarını kendi kendine nasıl alacaksın
bu evlilik bitmiş
önüne bak artık
fazla örseleme
sen zarar göreceksin
nöbetçi mahkeme dikkatine açılır da
kasmaya gerek yok
p.tsi gitsin açsın
bırak sen daha suratına bakma
cnmm çocuğunu k.v kendisine alıştırmak isteyecek diye düşünüyorum... velayeti falan almak nafaka falan ödememek için
Hande eşinin şartı çocuğunuza o vicdansız,terbiyesiz ve şeytana papucunu ters giydirecek kadının bakması mı? oradan konuşmak kolay diyeceksin belki ama eşinin bu evliliği kurtarmak gibi bir niyeti yok.annesi ile birlikte seni pes ettirip yldrmayı düşünüyorlar..amaç da şu.çocuğun velayeti....şimdi boşanırsanız çocuk kesinlikle sana verilecek ama sen o kadın sayesinde çıldırma noktasıne gelirsen ve ruh sağlığın bozulursa velayet onlara kalabilir...belki paranoyakça ama ben böye düşünüyorum..Hande mantıklı ol,lütfen nolur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?