- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
bu zamanda nerde böyle insanlar, yanındaymış gibi gözüken arkandan kuyunu kazan insanlar varken
gerçekten içimden geçenleri yazıyorum
keşke tanışma şansımız olsa
ben teşekkür edrm
merhabalar,
çoğunuzun dediği gibi çalışmaya devam istiyorum ama aynı okulda nasıl olacak arkadaşlar tıkanıp kalıyorum burda..onun için sorun değilmiş bu benim için sorun...
cudana, öyle deme yaa. oşeytan kadın kadar yüzsüz olamam ben, evime gelsin diyemem..
bu arada eşim yine nereye gittiğini bile söylemeden dışarı çıktı yine...b..k var anasında ne konuşuyorlar bu kadar anlamıyorumm..(pardon)
Canım inşallah beni yanıltırsın
Aynı okulda çok çok 1 yıl çalışırsınız ne olacak.
Hem ikiniz de branşçısınız, ders saatleriniz çakışmaz bile belki de...
Toplantılarda bir arada olursunuz ne bileyim belki nöbetlerde vs.
Nöbet işini de müdürünle konuşup aynı güne yazdırmazsın...
Eşin başka okula görevlendirme ister belki de...
Bence dışarda sadece konuşmaya gitmiyor Hande.
Konuşmaya gitse en fazla 1 saat içinde gelir.
Adam bir gidiyor 3-5 saat gelmiyor,
özellikle de geceleri...
hiç 5 saat falan gitmedi canım.dün maça gitti.bugün çıktığında 21.30 du. takip ediyorum yani.. ama burası küçük bi yer pek gidecek yer yok yani. bence sahile çekip bira falan içiyordur.dün içki kokuyordu çünkü.
merhabalar,
çoğunuzun dediği gibi çalışmaya devam istiyorum ama aynı okulda nasıl olacak arkadaşlar tıkanıp kalıyorum burda..onun için sorun değilmiş bu benim için sorun...
cudana, öyle deme yaa. oşeytan kadın kadar yüzsüz olamam ben, evime gelsin diyemem..
bu arada eşim yine nereye gittiğini bile söylemeden dışarı çıktı yine...b..k var anasında ne konuşuyorlar bu kadar anlamıyorumm..(pardon)
Canım onu lafın gelişi söyledim :)
Olabilir tabi de her ihtimali de düşünmek gerek...
boşanma davası açılınca aynı ilde başka bir okula atama istesen, geçici görevlendirme vs. olabilirmi? Bildiğim kadarıyla milli eğitim geçici görevlendirme veriyor. Boşanma özür gurubuna da girebilir, bir sor istersen.
boşanma davası açılınca aynı ilde başka bir okula atama istesen, geçici görevlendirme vs. olabilirmi? Bildiğim kadarıyla milli eğitim geçici görevlendirme veriyor. Boşanma özür gurubuna da girebilir, bir sor istersen.
özür grubuna giriyor ama tayin dönemi geçti.
il merkezdeki okulda açık yok araştırdım.diğer ilçeleri de ben istemem(imkanlar kısıtlı hastane falan vs...).branşım itibariyle çalışacağım okul zaten her ilçede 1 tane var.
Üzgünüm Hande boşanma özür durumuna girmiyor...
hande hanım konuyu baştan sona okudum tek bi şey sormak istiyorum eşinizi seviyormusunuz evet sevmiyorum derseniz bence boşanmanız kacınılmaz ama seviyorum derseniz boşanamazsınız sevdiginiz birini den nasıl ayrılıcaksınız bide cocuk var hic bikadın sevdigi bi adamı bırakmaz hele bide bu adam kocasıysa
sevmiyorum diyemiyorsun yazdıklarından beli oluyor aslında sen ayrılmak istemiyorsun sen eşinin senin olmasını istiyorsun ama olmuyor dimi hemen ayrılmasan biraz ayrı yaşasanız belki uzun bir ayrılıkta eşin degişir nedersin yoklukta insanlar daha iyi anlıyor kendini dinliyor olabilir belki hemen mahkemeye gitme ya cok üzülüyorum bende ayrıldım biliyorum ne zor oldugunu kimselerle avunulmuyor bebegin cok kücük biliyorum ben ama acele etmesen
canım o kendi dedi ya annem bakacak ben annemi babamı atamam (ne alakaysa) ya da boşanırız diye ben de tamam boşanalım dedim.pt dava açacak pazar son kez konuşacakmışız..herhalde bi daha aynı soruyu soracak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?