- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
merhabalar,
çoğunuzun dediği gibi çalışmaya devam istiyorum ama aynı okulda nasıl olacak arkadaşlar tıkanıp kalıyorum burda..onun için sorun değilmiş bu benim için sorun...
cudana, öyle deme yaa. oşeytan kadın kadar yüzsüz olamam ben, evime gelsin diyemem..
bu arada eşim yine nereye gittiğini bile söylemeden dışarı çıktı yine...b..k var anasında ne konuşuyorlar bu kadar anlamıyorumm..(pardon)
Evlenen,bu tertemiz kadının hayatında adım erkek,adım koca,adım baba diye giren sensin.
Babası ile problemi her ne olursa olsun,bu kadını her tatilinde ailenin yanına götüren ve bunun için minnet duymayan sensin.
Erkeksin belirti göremesek de ama,erkek olup hanımınla annen arasında denge kuramayan sensin.
Annene karının,karına annenin yerini belli edemeyen sensin.
Annene -orda dur- diyemeyen ve kurulmuş bir yuvada her hayati söz hakkını veren sensin.
Bu kadını sorunlarla bırakıp,ananın dizi dibine kaçan sensin.
2.5 aylık evladına bile acımayıp arabayı alıp giden,çocuk aniden ateşlense ne olur diye kıt aklınla düşünemeyen sensin.
Maçlarını kaçırmayan ama evladının anne ve babasının kokusuna en ihtiyaç duyduğu anları kaçıran sensin.
Kardeşlik duygusuna bile saygı duymayıp,karının koynuna yakıştıran adi zihniyete sahip olan sensin.
Sen nesin?İsim veremiyorum artık...Ama baba,ama koca,ama erkek,ama insan diyemiyorum o bir gerçek...
günaydın arkadaşlar,
hiçbir gelişme yok..dün okula gittim bir iş için çağırdılar.çok değişik hissettim.keyfim yerine geldi mutlu oldum biraz.ama çıkarken kapıdan birden hıçkırıklarla ağlamaya başladım.oturdum arabada ağladım..niye ağladım bilmiyorum..
sonra bir avukata gideyim dedim.gittim ama kapısından döndüm yine ağlama tuttu.bu anlamsız sebepsiz ağlamalar ruh sağlığımın bozulduğunu gösteriyor farkındayım..
garip şekilde öylecee bekliyorum.pazartesi vereceği dilekçeyi, nler yazacağını vss..merakla bekliyorum..
bugün akşam bir arkadaşımın kına gecesi var. biraz uzakta 2 saatlik mesafede.eşim götürecek.hala konuşmuyoruz bu arada.
günaydın arkadaşlar,
hiçbir gelişme yok..dün okula gittim bir iş için çağırdılar.çok değişik hissettim.keyfim yerine geldi mutlu oldum biraz.ama çıkarken kapıdan birden hıçkırıklarla ağlamaya başladım.oturdum arabada ağladım..niye ağladım bilmiyorum..
sonra bir avukata gideyim dedim.gittim ama kapısından döndüm yine ağlama tuttu.bu anlamsız sebepsiz ağlamalar ruh sağlığımın bozulduğunu gösteriyor farkındayım..
garip şekilde öylecee bekliyorum.pazartesi vereceği dilekçeyi, nler yazacağını vss..merakla bekliyorum..
bugün akşam bir arkadaşımın kına gecesi var. biraz uzakta 2 saatlik mesafede.eşim götürecek.hala konuşmuyoruz bu arada.
şimdi neyazık ki acı konuşacağım,
siz boşanmak için hazır değilsiniz, daha doğrusu istemiyorsunuz,
çocuğunuza annesinin bakmasını kabul ettiğinizi söyleyin bu işi fazla uzatmadan,
boşa kürek çekiyor kendinizi boyere yıpratıyorsunuz,
eşinde bunun farkında olduğu için tabiri caizse sizi parmağında oynatıyor,
oturup eşinin keyfini beklemenizden belli bu, ne tarafa çekse o tarafamı gideceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?