- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
kardeşim duysa bu lafı onu yaşatmazlar.bazen onu öldürmeyi düşünüyorum. (şimdi farkettim takmışım ben ölüme, ya kendimi ya onu sürekli ölümü düşünüyorum.ne garip)
Terbiyesiz adam...zaman ayırıp yazdığın için teşeşkkür ederim. ben de istemiyorum bakmasını bu yüzden evliliğim bitecek.. eşime ne olacak böyle oturup konuşalım bi daha dedim bugün.. eşim dünkü konuşmalarımızdan dolayı çok sinirli olduğunu cmt ya da pazara kadar düşünüp konuşacağını söyledi. dün gece de bana çok ağır bir laf etti.ailemle telde konuşuyorum diye git kardeşine karılık yap sen dedi.sustum..nefretle baktım sadece. ben de ona diyecektim sen de annene kocalık yap diye demedim.ama dicem yerini bekliyorum.
intihar/cinayet eğilimi, depresyon göstergesidir..
keşke tavsiyelerimizi bir nebze dinlesen de uzman desteği alsan..
ama nedense bu konuları hep es geçiyosun
oysa üzerinde durulması gerekli önemli asıl kalemler bunlar
Terbiyesiz adam...
Evlenen,bu tertemiz kadının hayatında adım erkek,adım koca,adım baba diye giren sensin.
Babası ile problemi her ne olursa olsun,bu kadını her tatilinde ailenin yanına götüren ve bunun için minnet duymayan sensin.
Erkeksin belirti göremesek de ama,erkek olup hanımınla annen arasında denge kuramayan sensin.
Annene karının,karına annenin yerini belli edemeyen sensin.
Annene -orda dur- diyemeyen ve kurulmuş bir yuvada her hayati söz hakkını veren sensin.
Bu kadını sorunlarla bırakıp,ananın dizi dibine kaçan sensin.
2.5 aylık evladına bile acımayıp arabayı alıp giden,çocuk aniden ateşlense ne olur diye kıt aklınla düşünemeyen sensin.
Maçlarını kaçırmayan ama evladının anne ve babasının kokusuna en ihtiyaç duyduğu anları kaçıran sensin.
Kardeşlik duygusuna bile saygı duymayıp,karının koynuna yakıştıran adi zihniyete sahip olan sensin.
Sen nesin?İsim veremiyorum artık...Ama baba,ama koca,ama erkek,ama insan diyemiyorum o bir gerçek...
ben bu aşamada, kendi evinde, kendi düzeninde, kendi okulunda çalışmaya devam edip, bebişe bakıcı tutmandan yanayım..
radikal değişimleri bir anda toptan yaşamak sağlıklı birşey değil
seneye tayin istersin gerekirse, gittiğin yerde yeni düzenini kurarsın..
ama en doğrusunu sen bilirsin..
bu arada asude bahar arkadaşım sen nasıl bir insansın, seninle tanışmak isterdim
nasılda kendini vermişsin konuya, desteğin, içtenliğin, duaların beni çok duygulandırdı
insanın senin gibi dostu olsun sırtı yere gelmez inan
Birde ev sizin malınızsa şerh koydurmanızı öneririm...Hukukçu arkadaşlar varsa sanırım bu konuda daha sağlıklı bilgi verebilirler...
benim için yazdıklarınız beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim nezaketinize
asude ben psikoloğa gitmem demiyorum.es de geçmiyorum. bundan sonraki hayatıma nasıl yön verecem bilmiyorum ve sürekli bunu düşünüyorum. yani önceliğim bu.seçenekler arasında sıkıştım kaldım.
*ücretsiz izin alıp yaşadığım yerde mi kalsam?
*çalışarak mı yaşadığım yerde kalsam?
*memlekette ev mi tutsam (ailem izin vermiyor)
yani ne yapayım birine karar versem o yönde adımlar atacam ama tıkandım.yardım edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?