- 28 Şubat 2013
- 469
- 255
- 53
- 42
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Daha önceden bir konu paylaşmıştım ve bir çoğu yermişti beni. Ama beni anlayanlarda var biliyorum bu yüzden yardımcı olacaklarını düşünüyorum...
Evet birini seviyordum, önce beni aldatıp daha sonra intihar ettiO yaşarken beni aldattığı hayat kadını aklıma geliyor ve kendimi yiyip bitiriyordum. İlişkimiz sürekli sorunluydu ama bu aldatma olayı bu işin sonu olmuştu.
Öldükten 2 gün sonra (Kısırlık tedavisi görüyordu) Ondan hamile olduğumu öğrendim ve ertesi gün doktora gittim sağlıklı bir gebelik değil demişti ve bugün bebeğin kalp atışlarının olmadığı ve yeterince gelişmediğini öğrendim. Çarşamba günü tekrar kontrol edilecek ve yine kalp atışı yoksa bebeğim alınacakHerşey üstüstüne geliyor oysa ki doğurma kararı almıştım bebeği
Diger yandan da ''Bu stresle zaten sağlıklı bir gebelik geçirmeyecek, çocuğa karnımdayken hayatı zehir edecektim istemeyerek'' diyorum.
Kızlar kafam çok karışık neye nasıl kafa yoracağımı bilemiyor sağlıklı düşünemiyorum. O öldükten sonra herkesten kaçar oldum. Çok sevdiğim şeylerden hiç zevk almıyorum sürekli ağlıyorum.
Sanki hayat bana da bitti... Dostlarımla bile konuşmak kar etmiyor. Dışarı çık diyorlar ben her yerde, her çiftte onu görüyorum. Aşk kelimesi tüylerimi diken diken ediyor artık. Erkeklerin en iyisine bile düşman gibi bakıyorum. Her attığım adımda ''Burda, yanımda olmalıydın'' diyorum Günün 20 saati onu düşünmekle geçiyor, Şarkı duymak istemiyorum. saatlerce bir köşede oturuyorum, susuyorum.
Bebekte gidecek gerçi bu ruh halinde ben ona yetemezdim. Şimdi karnımda diye daha pozitif konuşuyormuşum gibi geliyor bebek hususunda umarım gidincede bu kadar dirayetli olurum
Kızlar ne olur yardım edin bu ruh halim düzelir mi? Bu ay içerisinde gerçekleşti bu olay acaba daha yeni diye mi bu hayata küsmem???
Allah ölümü dayanma gücü nedeniyle insana vermiş, hersey düzelir arkadaşım. Su yeniden akar....
Daha önceden bir konu paylaşmıştım ve bir çoğu yermişti beni. Ama beni anlayanlarda var biliyorum bu yüzden yardımcı olacaklarını düşünüyorum...
Evet birini seviyordum, önce beni aldatıp daha sonra intihar ettiO yaşarken beni aldattığı hayat kadını aklıma geliyor ve kendimi yiyip bitiriyordum. İlişkimiz sürekli sorunluydu ama bu aldatma olayı bu işin sonu olmuştu.
Öldükten 2 gün sonra (Kısırlık tedavisi görüyordu) Ondan hamile olduğumu öğrendim ve ertesi gün doktora gittim sağlıklı bir gebelik değil demişti ve bugün bebeğin kalp atışlarının olmadığı ve yeterince gelişmediğini öğrendim. Çarşamba günü tekrar kontrol edilecek ve yine kalp atışı yoksa bebeğim alınacakHerşey üstüstüne geliyor oysa ki doğurma kararı almıştım bebeği
Diger yandan da ''Bu stresle zaten sağlıklı bir gebelik geçirmeyecek, çocuğa karnımdayken hayatı zehir edecektim istemeyerek'' diyorum.
Kızlar kafam çok karışık neye nasıl kafa yoracağımı bilemiyor sağlıklı düşünemiyorum. O öldükten sonra herkesten kaçar oldum. Çok sevdiğim şeylerden hiç zevk almıyorum sürekli ağlıyorum.
Sanki hayat bana da bitti... Dostlarımla bile konuşmak kar etmiyor. Dışarı çık diyorlar ben her yerde, her çiftte onu görüyorum. Aşk kelimesi tüylerimi diken diken ediyor artık. Erkeklerin en iyisine bile düşman gibi bakıyorum. Her attığım adımda ''Burda, yanımda olmalıydın'' diyorum Günün 20 saati onu düşünmekle geçiyor, Şarkı duymak istemiyorum. saatlerce bir köşede oturuyorum, susuyorum.
Bebekte gidecek gerçi bu ruh halinde ben ona yetemezdim. Şimdi karnımda diye daha pozitif konuşuyormuşum gibi geliyor bebek hususunda umarım gidincede bu kadar dirayetli olurum
Kızlar ne olur yardım edin bu ruh halim düzelir mi? Bu ay içerisinde gerçekleşti bu olay acaba daha yeni diye mi bu hayata küsmem???
İnşallah diyeceğim de o güç ben de yok sanırım
Geçmiş olsun daha önceki konunu da okumuştum, yorum yapamamıştım... Bir uzmandan yardım almayı denemeyi düşümez misin, bence işe yarar.
Hatırladım sizi..
Hatta son bi meajı vardı sonumsun sonumdun gibi galiba..
Dua edin bol bol.
Olay daha yeni.
Benim dedem aralıkta vefat etmiş olmasına rağmen 3-4 gün önce hıçkıra hıçkıra ağladım..
Yani sizin durumunuz gayet normal..
Herşeyin hayırlısı
Daha öncede 1. derece yakınlarımı kaybettim ama bu kadar dibe vurmadım. Ne oldu da böyle oldum anlam veremedim
Şuanda olmadığını hissetmenden daha doğal bir durum olamaz. 2 kayıp 2 acı.....
En dibi görmen lazım, sonra yavas yavas nefes alacaksın inan bana. Gecmişe dönüp baktığında ince ince sızlasa da eskisi kadar acımayacak.
Yeter ki kendine şans ver.
Bilmiyorum yarar mı? Daha önce de farklı konuda yardım almayı denedim ama pek verim alamadım
Hamileliklede ilgili olabilir hormonlarla yani
inşallah bir an önce çıkış yolunu bulurum
Umarım öyledir ama bu kişi ile her şeyim bir garipti. Sanki aşırı bağlandım, hayatımın merkezi olmuştu.
Gerçekten uygun bir uzman bulursan, gerekli görür ise, ilaç yazarak, dozunu kesinlikle doktor kontrolünde kullanarak çok fayda görürsün. Ve unutma gecenin en karanlık olduğu an güneşin doğmasının en yakın olduğu andır
Nasıl bir klinikti? gerçi ben yatamam uzun süreli. Çıkınca herşey düzeldi mi? Siz de benim gibi mi oldunuz? Sürekli dalıp gitme, Erkeklerden korkma ve kaçma, her yerde onu görme, sürekli keşke zamanı geri alsam vs. vs.Ben 18 yasındayken o zaman cok kıymet verdiğim erkek arkadaşımı trafik kazasında kaybetmiştim. En dibi gördüm. 3 ya da 4 ay klinikte yattım. Uzun süre de tedavi gördüm, sonra zıpkın gibi dikildim ayağa :) Hayat akıyor, bir şekilde dahil oluyoruz biz de işte...
İlaçlar gerçekten işe yarıyor mu? Daha önce pro**c kullandım bir gevşeme ve aptal aptal gülmelerim vardı
Nasıl bir klinikti? gerçi ben yatamam uzun süreli. Çıkınca herşey düzeldi mi? Siz de benim gibi mi oldunuz? Sürekli dalıp gitme, Erkeklerden korkma ve kaçma, her yerde onu görme, sürekli keşke zamanı geri alsam vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?