- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
öncelikle Allah sabırlar versin diyorum gerçekten çok zor
diğer konunuzuda sayfa sayfa okudum çok kötü yorumlar yapılmış kulak asmayın üzüldüm
ayrıca yalan söyleseniz oraya atılan linkte yaşı 32 yazıyor diyorlar, siz hayır 30 yaşında hayır 84 lü diye her mesej da belirtmezdiniz ve evet 32 yaşında derdiniz bence.
benm sadece merak ettiğim şu
bu konu için üye olmuşsunuz sanırım. buraya konu açmak aklınıza nasıl geldi?
ve diğer sorum , sevgilinize sabah konuşuruz demişsiniz en son, gerçekten konuşacak mıydınız ya da barışmaya ılımlı mıydınız?
Sizi kac kere trafiklerde oldurmeye tesebbus etmis, darp etmis, eve kapatmis, vs. Boylesi psikopatliklar yapmis insanin nesini bu kadar trajedi yaptiginizi anlayamadim.
Gercekten de insan kendine kotuluk yapani seviyor arkadas, bundan iyice emin oldum. bu adam iyi bir adam olsaydi eminim bu kadar ozlenmezdi. Sizdeki bence gercek anlamda ozlemek, sevmek degil, daha baska birsey. Stockholm sendromunu hatirlatti bana da . Oyle birseyiniz olabilir. Ya da cevrenizde hic insan yoksa, hatta hic dert bile yoksa, kendinize bunu dert etmissiniz.
Lafim meclisten disari, bu kadar kotulugunu gordugum adam olse, gider mezarina iserim. Yaparim yani. Degil ki arkasindan aglayayim.
Bence hayatiniza dogru duzgun insanlari sokun, duzgun iliskiler kurun. O zaman su anki halinizin garipligini anlayabilirsiniz saniyorum.
Bebek konusunda birsey diyemeyecegim. Herseyin hayirlisi olsun.
Tekrar başınız sağolsun. Konunuzu hatırladım.
Allah'ın kullarına yaşattığı her şerde bir hayır olduğuna kendim şahit oldum. Sizin için neyin iyi olduğunu bir tek yaratan bilir.
Allah kuluna bir sıkıntı verirken aslında onun inancını ölçüyor sınıyor ki ona göre kat kat mükafatlandırıyor.
Daha kötüsü yok demeyin. Bir anne evlat acısına bile katlanıyor ve yaşamaya devam.ediyor. Ruhsal durumunuz dışında gayet sağlıklı bir insansınız. Eliniz ayağınız tutuyor kendinize yetebiliyorsunuz.
Bebeğiniz için üzüldüm keşke onunla avunabilseydin iz ama emin olun bunun da bir sebebi var.
Sizin psikolojik probleminiz sevgilinizin intihar etmesinden çok daha önceye dayanıyor aslında. Ailenizin destek olmadığından, sizi hep suçlu gördüklerinden bahsetmişsiniz. Sevgi, ilgi görmemişsiniz.
Siz de rahmetlinin ki gibi hastalıklı zihne sahip birini sığınacak bir liman olarak görüp onun her yaptığını bir şekilde af etmişsiniz. En son olarak da yine bencillik yaparak size vicdan azabı çektirmek adına sizin onun sonu olduğunuz imajı yaratmış. Ama sağlıklı insanlar sorunu önce kendinde arar. Zayıf biri olarak çareyi kaçmakta bulmuş. Ailesini, sizi hiç düşünmeden.
Ve böylelikle size de vicdan azabı çektirmeyi başarmış görünüyor. Sizi bu şekilde haksız yere cezalandırmasına izin veriyorsunuz.
Psikiyatra gidip ilaç tedavisine başlayıp aynı zamanda psikologla da sorununuzun asıl kaynağına inmeye çalışın. Başarılı bir psikolog zaten bunu çözer ama sizim istemeniz lazım.
kusura bakma ama sen zaten sorunlu biriyle beraberlik yaşamışsın,anladığım kadrıyla sen de öyle birisin.bence hayatına çeke düzen ver,bunun için de en önce bi doktora gidebilirsin psikiyatra.abuk asbuk bi ilişki yok efendim bi hayat kadınıyla yaşıyomuş,yok şöyleymiş.adam tekin biri değilmiş zaten.sen neye sızlanıyorsun.kendini düzeltDaha önceden bir konu paylaşmıştım ve bir çoğu yermişti beni. Ama beni anlayanlarda var biliyorum bu yüzden yardımcı olacaklarını düşünüyorum...
Evet birini seviyordum, önce beni aldatıp daha sonra intihar ettiO yaşarken beni aldattığı hayat kadını aklıma geliyor ve kendimi yiyip bitiriyordum. İlişkimiz sürekli sorunluydu ama bu aldatma olayı bu işin sonu olmuştu.
Öldükten 2 gün sonra (Kısırlık tedavisi görüyordu) Ondan hamile olduğumu öğrendim ve ertesi gün doktora gittim sağlıklı bir gebelik değil demişti ve bugün bebeğin kalp atışlarının olmadığı ve yeterince gelişmediğini öğrendim. Çarşamba günü tekrar kontrol edilecek ve yine kalp atışı yoksa bebeğim alınacakHerşey üstüstüne geliyor oysa ki doğurma kararı almıştım bebeği
Diger yandan da ''Bu stresle zaten sağlıklı bir gebelik geçirmeyecek, çocuğa karnımdayken hayatı zehir edecektim istemeyerek'' diyorum.
Kızlar kafam çok karışık neye nasıl kafa yoracağımı bilemiyor sağlıklı düşünemiyorum. O öldükten sonra herkesten kaçar oldum. Çok sevdiğim şeylerden hiç zevk almıyorum sürekli ağlıyorum.
Sanki hayat bana da bitti... Dostlarımla bile konuşmak kar etmiyor. Dışarı çık diyorlar ben her yerde, her çiftte onu görüyorum. Aşk kelimesi tüylerimi diken diken ediyor artık. Erkeklerin en iyisine bile düşman gibi bakıyorum. Her attığım adımda ''Burda, yanımda olmalıydın'' diyorum Günün 20 saati onu düşünmekle geçiyor, Şarkı duymak istemiyorum. saatlerce bir köşede oturuyorum, susuyorum.
Bebekte gidecek gerçi bu ruh halinde ben ona yetemezdim. Şimdi karnımda diye daha pozitif konuşuyormuşum gibi geliyor bebek hususunda umarım gidincede bu kadar dirayetli olurum
Kızlar ne olur yardım edin bu ruh halim düzelir mi? Bu ay içerisinde gerçekleşti bu olay acaba daha yeni diye mi bu hayata küsmem???
cannaz ben seni acınada sana da saygı duyanlardandım ama,
baska bir konuda adamın sertleşme soruna kadar yazdın, üstelik kimliğini de deşifre ettin.
Bu kadar detaya girmeye asla ve asla hakkın yok.
İnsanların acılarını nasıl yasadığını bilemezsin, tıpkı sevgilerını yasadığı gibi!
Evlisin ama bu rahmetliyi seviyordun değil mi?
Yarın öbür gün ailesinden ya da çevresinden bırılerı bunu görebilir mi?
Biraz toparlansan iyi olucak,bu kadar bencillik guzel değil. İnsanların acıları var
kusura bakma ama sen zaten sorunlu biriyle beraberlik yaşamışsın,anladığım kadrıyla sen de öyle birisin.bence hayatına çeke düzen ver,bunun için de en önce bi doktora gidebilirsin psikiyatra.abuk asbuk bi ilişki yok efendim bi hayat kadınıyla yaşıyomuş,yok şöyleymiş.adam tekin biri değilmiş zaten.sen neye sızlanıyorsun.kendini düzelt
Hayatta bazı yanlışlarım oldu ama bu başkasına zarar verecek cinsten değildi. Sorunlu biri olsaydım bu adamı neden çekeyim? ya da düzelmesi için komutanı neden benimle iş birliği içine girmek istesin? Çevresinde ki herkes ( Arkadaşları) beni takdir ederdi. Benim tek sorunum sevgiye aç olduğumdan her gördüğüm sevgiye güvenmem hııı bu illa aşk değil arkadaş vs.
bak sanal alemde görmediğn bunca insandan bu kadar herşeyde medet umuyosan en alenisi bu yanlış.burası bi kadın sitesi,elbette bazı şeyler paylaşılır kimsen yoksa çözemiyosan.ama bu kadar bi konu uzatılmaz.bence sen bu ruh sağlığı doktoruna git.
ya çok afedersin de bi tuvalete girdiğinde ne yapıp yapmadığını yazmamışın.konunun uzaması ile ne alaka?? Diğer konunun kapanmasını istedim zaten bu konuda üst üste gelen sıkıntımla alakalı bebeğimin sağlığında sorun var ve üzülüyorum. Bu konu toz mu ki üfleyince uçsun gitsin? Bu konu diğerinin takrarı değil dikkatinizi çekerim. Birincisi bebeğimle alakalı 2.si içinden çıkamadığım ruh halimle. ilk konu da bebek meselesini sordum, 2. konuda bebeğimin sağlığı için üzüldüğümü ve bu konu hakkında durumu atlatamadığımı, böyle şeyler yaşayan birileri varsa nasıl atlattıkları konusunda fikir almaktı. Sapla samanı ayırt etseniz ben de burda yorulmam
Daha önceden bir konu paylaşmıştım ve bir çoğu yermişti beni. Ama beni anlayanlarda var biliyorum bu yüzden yardımcı olacaklarını düşünüyorum...
Evet birini seviyordum, önce beni aldatıp daha sonra intihar ettiO yaşarken beni aldattığı hayat kadını aklıma geliyor ve kendimi yiyip bitiriyordum. İlişkimiz sürekli sorunluydu ama bu aldatma olayı bu işin sonu olmuştu.
Öldükten 2 gün sonra (Kısırlık tedavisi görüyordu) Ondan hamile olduğumu öğrendim ve ertesi gün doktora gittim sağlıklı bir gebelik değil demişti ve bugün bebeğin kalp atışlarının olmadığı ve yeterince gelişmediğini öğrendim. Çarşamba günü tekrar kontrol edilecek ve yine kalp atışı yoksa bebeğim alınacakHerşey üstüstüne geliyor oysa ki doğurma kararı almıştım bebeği
Diger yandan da ''Bu stresle zaten sağlıklı bir gebelik geçirmeyecek, çocuğa karnımdayken hayatı zehir edecektim istemeyerek'' diyorum.
Kızlar kafam çok karışık neye nasıl kafa yoracağımı bilemiyor sağlıklı düşünemiyorum. O öldükten sonra herkesten kaçar oldum. Çok sevdiğim şeylerden hiç zevk almıyorum sürekli ağlıyorum.
Sanki hayat bana da bitti... Dostlarımla bile konuşmak kar etmiyor. Dışarı çık diyorlar ben her yerde, her çiftte onu görüyorum. Aşk kelimesi tüylerimi diken diken ediyor artık. Erkeklerin en iyisine bile düşman gibi bakıyorum. Her attığım adımda ''Burda, yanımda olmalıydın'' diyorum Günün 20 saati onu düşünmekle geçiyor, Şarkı duymak istemiyorum. saatlerce bir köşede oturuyorum, susuyorum.
Bebekte gidecek gerçi bu ruh halinde ben ona yetemezdim. Şimdi karnımda diye daha pozitif konuşuyormuşum gibi geliyor bebek hususunda umarım gidincede bu kadar dirayetli olurum
Kızlar ne olur yardım edin bu ruh halim düzelir mi? Bu ay içerisinde gerçekleşti bu olay acaba daha yeni diye mi bu hayata küsmem???
ya çok afedersin de bi tuvalete girdiğinde ne yapıp yapmadığını yazmamışın.
yok efendim adamın şeyinde sorunu varmış,yok efendim seni aldatmış.ya arkadaşım senin başka işin yok muinternet üzerinden hiç tanımadığın insanlar mı sana yardım edecek.valla yazık sana.sabhtah akşama klavye başında oturacağına bi doktora git diyorum bu da bi yardım.al randevunu git.evet ruh sağlığın bozuk senin.kimse yatak odasına kadar burda yazmaz ayıp ya.özeldir bunlar.yani saatlarini bilgisayar başında harcıyosun bari yararlı bişey için yap bunu.başka da bu saçma konuya mesaj atmıycam.sadece bu saçmalığa cevap vermesem olmıycaktı.millet siz de yazmayın ya,kendi yazsın dursun
Daha önceden bir konu paylaşmıştım ve bir çoğu yermişti beni. Ama beni anlayanlarda var biliyorum bu yüzden yardımcı olacaklarını düşünüyorum...
ya çok afedersin de bi tuvalete girdiğinde ne yapıp yapmadığını yazmamışın.
yok efendim adamın şeyinde sorunu varmış,yok efendim seni aldatmış.ya arkadaşım senin başka işin yok muinternet üzerinden hiç tanımadığın insanlar mı sana yardım edecek.valla yazık sana.sabhtah akşama klavye başında oturacağına bi doktora git diyorum bu da bi yardım.al randevunu git.evet ruh sağlığın bozuk senin.kimse yatak odasına kadar burda yazmaz ayıp ya.özeldir bunlar.yani saatlarini bilgisayar başında harcıyosun bari yararlı bişey için yap bunu.başka da bu saçma konuya mesaj atmıycam.sadece bu saçmalığa cevap vermesem olmıycaktı.millet siz de yazmayın ya,kendi yazsın dursun
Tamam kardeşim senin eşeğin erkek olsunTanımadığım insanlar yardım etmeyecekse bu palform neden? Siz neden burdasınız, insanların acılarından malzama yapıp eglenmek için mi? Zaten buraya girip derdini açan insan bunca üyeyi tanıyor, aslında dertleri yardım almak değil konuşmak için konuşmak :)) Neyse selametle kardeşim kendine göre haklısın ve bu son cevabım size
cannaz ben seni acınada sana da saygı duyanlardandım ama,
baska bir konuda adamın sertleşme soruna kadar yazdın, üstelik kimliğini de deşifre ettin.
Bu kadar detaya girmeye asla ve asla hakkın yok.
İnsanların acılarını nasıl yasadığını bilemezsin, tıpkı sevgilerını yasadığı gibi!
Evlisin ama bu rahmetliyi seviyordun değil mi?
Yarın öbür gün ailesinden ya da çevresinden bırılerı bunu görebilir mi?
Biraz toparlansan iyi olucak,bu kadar bencillik guzel değil. İnsanların acıları var
Ya bende bundan bahsettim
Adam öldü gutti topragin altinda. Adi belli sani belli. Bircok tanidigi cevresi eşi dostu var. Buraya ereksiyon problemini yazman ayip değilmi. Bi insanun ölüsüne hic mi saygin yok..
Ikide bir sertlesmiyordu yazip durmussun konulara ayiptir gunahtir ya
sizin bu kadına fahişe demeniz çocuğuna piç demeye çalışmanız günah değil mi ayıp değil mi unutmayın kimse sınanmadığı günahın masumu olamaz kaddın burdan napabilirim diye sormuş cevap verilmiş zaten arkadaşta cevabını almıştır en kısa sürede doktora gitmesi gerek belli ki zor gunler geçiren piskolojik olarakta iyi olmayan birini yargılamaz size mi düştü acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?