İntiharından sonra ben de yaşarken öldüm sanki?

Tekrar başınız sağolsun. Konunuzu hatırladım.
Allah'ın kullarına yaşattığı her şerde bir hayır olduğuna kendim şahit oldum. Sizin için neyin iyi olduğunu bir tek yaratan bilir.
Allah kuluna bir sıkıntı verirken aslında onun inancını ölçüyor sınıyor ki ona göre kat kat mükafatlandırıyor.

Daha kötüsü yok demeyin. Bir anne evlat acısına bile katlanıyor ve yaşamaya devam.ediyor. Ruhsal durumunuz dışında gayet sağlıklı bir insansınız. Eliniz ayağınız tutuyor kendinize yetebiliyorsunuz.
Bebeğiniz için üzüldüm keşke onunla avunabilseydin iz ama emin olun bunun da bir sebebi var.

Sizin psikolojik probleminiz sevgilinizin intihar etmesinden çok daha önceye dayanıyor aslında. Ailenizin destek olmadığından, sizi hep suçlu gördüklerinden bahsetmişsiniz. Sevgi, ilgi görmemişsiniz.
Siz de rahmetlinin ki gibi hastalıklı zihne sahip birini sığınacak bir liman olarak görüp onun her yaptığını bir şekilde af etmişsiniz. En son olarak da yine bencillik yaparak size vicdan azabı çektirmek adına sizin onun sonu olduğunuz imajı yaratmış. Ama sağlıklı insanlar sorunu önce kendinde arar. Zayıf biri olarak çareyi kaçmakta bulmuş. Ailesini, sizi hiç düşünmeden.
Ve böylelikle size de vicdan azabı çektirmeyi başarmış görünüyor. Sizi bu şekilde haksız yere cezalandırmasına izin veriyorsunuz.

Psikiyatra gidip ilaç tedavisine başlayıp aynı zamanda psikologla da sorununuzun asıl kaynağına inmeye çalışın. Başarılı bir psikolog zaten bunu çözer ama sizim istemeniz lazım.

amin,hayır barışmaya ılımlı değildim. Sadece yine akıllı durmuyordu sakinleşsin dedim ve ortam müsait değildi konuşmaya. Sabah aynı şeyleri yine konuşacaktım ama boştu...

Buraya konu açmak nerden aklıma geldi? intihar neden edilir? intiharın arkasından geride kalanlar ne yapıyor vs. diye ararştırırken google dan çıktı ve bazen bazı konularda buraya bakardım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet çevremde insan yok denebilir. Onları bana yaşattıktan sonra üzülmesini (Sayet üzüldüyse) ve bana sarılmasını seviyordum. Bir eksiklikti belki de

Haklsınız altında yatan sebepler dediğiniz gibi sanırım. Ailesi de onu hiç düşünmedi beni tanımadan bana ''Pavyondan çıkardığı kadın, ( pavyonu bilmem bile )Ahlaksız kadın, oglumun parasını yiyor ( Ne hikmetse geçmişe dair birikimlerimi yiyen kişi oğlu) vs. vs. '' dediler. Oğulları 10 senedir sigara içer, yanlarında içmezdi onu bile bana bağladılar. Oğullarının psikolojik sorunlarını görmezden gelip '' Oğlum uyuşturucu madde kullanıyor'' diye söylenti çıkartılar. ki ben hiç sahit olmadım böyle bir şeyine. Benim zaten öyle bir alışkanlığım yok sigaraya da oğlu ile başladım. Onu sürekli yermeleri çileden çıkartıyordu onu.

Tek dertleri oğlunun sevdiği istediği değil, kendilerin lafını sözünü dinleyecek kendi seçtikleri kadını oğullarına almaktı. 2 kere nişanlamışlar ikisinden de ayrılmış. Benim suçumsa onların istediği değil oğullarının istediği olmam.

Ben yasını tutarken 20 yaş üstü erkek kardeşleri ölümünün 1. haftasında facebook a sırıtarak selfie pozu veriyorlardı. Demem o ki arkasından üzülen bir benim

Son düzenleyen: Moderatör:
cannaz ben seni acınada sana da saygı duyanlardandım ama,
baska bir konuda adamın sertleşme soruna kadar yazdın, üstelik kimliğini de deşifre ettin.
Bu kadar detaya girmeye asla ve asla hakkın yok.
İnsanların acılarını nasıl yasadığını bilemezsin, tıpkı sevgilerını yasadığı gibi!
Evlisin ama bu rahmetliyi seviyordun değil mi?
Yarın öbür gün ailesinden ya da çevresinden bırılerı bunu görebilir mi?
Biraz toparlansan iyi olucak,bu kadar bencillik guzel değil. İnsanların acıları var

kusura bakma ama sen zaten sorunlu biriyle beraberlik yaşamışsın,anladığım kadrıyla sen de öyle birisin.bence hayatına çeke düzen ver,bunun için de en önce bi doktora gidebilirsin psikiyatra.abuk asbuk bi ilişki yok efendim bi hayat kadınıyla yaşıyomuş,yok şöyleymiş.adam tekin biri değilmiş zaten.sen neye sızlanıyorsun.kendini düzelt

Ben bu sorununu bütün konularımda yazdım ki. İçerlediğim konu bu şekilde olupta beni aldatmasıydı. Aileside bu durumu biliyordu zaten yeni öğrenecekleri bir durum değil. Evlilik mevzuu na gelince resmiyette evli olduğumu ama senelerdir farklı şehirlerde ayrı olduğumu eklemiştim. Resmiyette olan eşimle aynı evi aynı yatağı paylaşıp başkasının koynuna gitmedim. Telefonda bile konuşmuyorduk.. Ailemi anlatmıştım boşanma dilekçesini veremeyişimin sebebi bu. Sebep ne olursa olsun tek suçlu ben olacaktım ve yanımda olmayacaklardı. Evli drken bunu da değerlendirin senelerdir o kişi ile hiç bir alakam yok benim. Okuyan da okusun umrumda değil onların bana ve ona yaşattığı acılar bundan fazladır. onlar iftiralarla bir şey yapmaya çalıştılar ben olanı söyledim.

Hayatta bazı yanlışlarım oldu ama bu başkasına zarar verecek cinsten değildi. Sorunlu biri olsaydım bu adamı neden çekeyim? ya da düzelmesi için komutanı neden benimle iş birliği içine girmek istesin? Çevresinde ki herkes ( Arkadaşları) beni takdir ederdi. Benim tek sorunum sevgiye aç olduğumdan her gördüğüm sevgiye güvenmem hııı bu illa aşk değil arkadaş vs.

bak sanal alemde görmediğn bunca insandan bu kadar herşeyde medet umuyosan en alenisi bu yanlış.burası bi kadın sitesi,elbette bazı şeyler paylaşılır kimsen yoksa çözemiyosan.ama bu kadar bi konu uzatılmaz.bence sen bu ruh sağlığı doktoruna git.

konunun uzaması ile ne alaka?? Diğer konunun kapanmasını istedim zaten bu konuda üst üste gelen sıkıntımla alakalı bebeğimin sağlığında sorun var ve üzülüyorum. Bu konu toz mu ki üfleyince uçsun gitsin? Bu konu diğerinin takrarı değil dikkatinizi çekerim. Birincisi bebeğimle alakalı 2.si içinden çıkamadığım ruh halimle. ilk konu da bebek meselesini sordum, 2. konuda bebeğimin sağlığı için üzüldüğümü ve bu konu hakkında durumu atlatamadığımı, böyle şeyler yaşayan birileri varsa nasıl atlattıkları konusunda fikir almaktı. Sapla samanı ayırt etseniz ben de burda yorulmam

ya çok afedersin de bi tuvalete girdiğinde ne yapıp yapmadığını yazmamışın.
yok efendim adamın şeyinde sorunu varmış,yok efendim seni aldatmış.ya arkadaşım senin başka işin yok muinternet üzerinden hiç tanımadığın insanlar mı sana yardım edecek.valla yazık sana.sabhtah akşama klavye başında oturacağına bi doktora git diyorum bu da bi yardım.al randevunu git.evet ruh sağlığın bozuk senin.kimse yatak odasına kadar burda yazmaz ayıp ya.özeldir bunlar.yani saatlarini bilgisayar başında harcıyosun bari yararlı bişey için yap bunu.başka da bu saçma konuya mesaj atmıycam.sadece bu saçmalığa cevap vermesem olmıycaktı.millet siz de yazmayın ya,kendi yazsın dursun

şekerim rahmetli hem seni aldatıyor hem ilişkiniz sorunluymuş hem intihar ediyor..birde ondan çocuk yapmışsın..sen ne gözü pek kadınmışsın..takdir ediyorum..çocuğu ben olsam aldırırdım hemde hiiiç düşünmeden..çocuk gelişmemiş bir derece özürlü..ömrü billah çekersin..zaten psikolojik sartıntı geçirmişsin ve hala devam ediyor.merak etme her yeni gün gibi,hayatta böyledir yeniden başlarsın..

Öncelikle başınız sağolsun daha olay çok yeni böyle olmanız gayet normal dua edin bol bol Allah sabırlık versin ama hayat devam ediyor kendiniz için güçlü olmaya çalışın zaman herşeyi düzeltcek sadece içinizde aklına gelince olan sızı kalıcak Allah a sığının dua edin

Tamam kardeşim senin eşeğin erkek olsun Tanımadığım insanlar yardım etmeyecekse bu palform neden? Siz neden burdasınız, insanların acılarından malzama yapıp eglenmek için mi? Zaten buraya girip derdini açan insan bunca üyeyi tanıyor, aslında dertleri yardım almak değil konuşmak için konuşmak :)) Neyse selametle kardeşim kendine göre haklısın ve bu son cevabım size

Allah sabır versin.inşallah bu günleri yakın zamanda atlatırsın

Kesinlikle ya. Adam ölmüş gitmis yok iliskide ereksiyon problemi vardi aslında yok varikosel ameliyatı oldu. Şaka mi bu ya. Adama iki yasin okusa bi faydasi dokunacak belki gelmis buralarda ölmüş adamin ereksiyonu nu anlatiyor ya . Psikolojik sorunlarin oldugu cok belli zaten de burada ilgi cekmeye calisip rahatlamaya uğraşıyor

Bide pardon da benim hatirladigim kadariyla sen zaten evli degilmiydin ya ??
Seni aldattigi kadina hayat kadini diyorsun da, evliyken birinin nikahinin altindayken baska adamdan cocuk peydahlamanin adi nedir soylermisin?? Benim bildigim bu hayat kadinligindan daha fahişe işi. .
Işin dini boyutuna hic girmeyecegim zaten de bozuk psikolojini ve ahlakini duzeltemezsin buralarda.

Ya bende bundan bahsettim
Adam öldü gutti topragin altinda. Adi belli sani belli. Bircok tanidigi cevresi eşi dostu var. Buraya ereksiyon problemini yazman ayip değilmi. Bi insanun ölüsüne hic mi saygin yok..
Ikide bir sertlesmiyordu yazip durmussun konulara ayiptir gunahtir ya

sizin bu kadına fahişe demeniz çocuğuna piç demeye çalışmanız günah değil mi ayıp değil mi unutmayın kimse sınanmadığı günahın masumu olamaz kaddın burdan napabilirim diye sormuş cevap verilmiş zaten arkadaşta cevabını almıştır en kısa sürede doktora gitmesi gerek belli ki zor gunler geçiren piskolojik olarakta iyi olmayan birini yargılamaz size mi düştü acaba ?

Cok guzel demissiniz psikolojik problemleri var evet ama kendisi bunun tedavisine bakmak bi psikiyatra gitmek yerine gelmis buralarda ölmus adamin ereksiyon problemini tanimadigi yüzlerce insana anlatıyor. Bu sekilde mi çözülecek psikolojik sorunları soylermisin. Biz napabiliriZ olay üzülme filan teselliyle hallolacaj boyutu coktan aşmış. Ortada bi gerçek var. o ölen kişiye de yazik degil mi ayrıca askeriye mensubu bi insan meslegi geregi zaten özel hayatina daha dikkat etmek zorundaydi ama adam topragin altinda hala burada arkasindan ereksiyon problemi oldugu konusuluyor. Eminim kimse arkasindan bu sekilde konusulmasini hak etmez. Daha fazla yazmayacagim rica ediyorum biraz Allah inancin varsa konu sahibi topragin altina girmis adamin da bi şani serefi var anlatma daha fazla gunahtir git tedavini ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…