İntiharından sonra ben de yaşarken öldüm sanki?

insanlar zaten kendıne kötülük eden ınsanları çok severler.

Sevgi yada alışkanlık canım. Hani şarkı varya ''alışmak, sevmekten daha zor geliyor''diye aynen öyle... Kaldı ki zaten adam intihara meyilliymiş. Yine psikopatlık yapsaydı ve seni de bunlara alet etseydi daha mı iyi olurdu sence?

bence işin duygusal boyutunu bırakıp mantıklı düşünmelisin.Belki bu söylediklerime çok kızacaksın ama Türkiye gibi bir yerde babasız çocuk büyütmek hiç kolay değil çok iyi düşün eğer doğurursan bir ömür boyu kendi başına kalkabilecek misin bu sorumluluğun altında en önemlisi de asla bir babası olmayacak çok mantıklı düşünmek zorundasın....

Derdinizden buyuk Allah var. Bu acinin tek ilaci tevekkul. Baska yok. Bu yuzden bebeginizi de dusunerek dayanin ve dua edin.
Allah sabir versin. ★
Ayrica bence bu konuyu da fazla konusmayin. Onunla ilgili her seyi atin. Goz gormeyince gonul katlanir.
Insallah bebeginiz saglikli sıhhatli dogar.★

Evet intihara meyili çoktu bir kaç kez böyle şeyi denedi hatta son dönem iyice kendini kaybetmişti. O gece Allah tan başka şehirdeydim beni öldürmesini geçtim ya yanımda yapsaydı?

bilmem, bende çözmüş degılım daha. ama bıldıgım tek şey; biz insanlar kötülük yapan insanları sevıyoruz.
Even sanırım bu bir gerçek

Zaten olumsuz gibi gözüküyor %90 alacaklar

Amin, bebeğim için artık geç %90 alacaklar kalbi atmıyor.

Intiharlı ölüm çok zor inşallah atlatırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sana tavsıyem; asla hayatı kendıne zından etme. bu ınsan seni aldatmıs...
madem ondan ayrıldın dıye dert etmıstı nıye evlenmedınız? kısacası, hayatına devam et. kımse ıcın degmez
neysekı degecek bır ınsan degılmıs, sana kötülük etmesıne ragmen bu haldeysen
etmeseydı ne halde olurdun allah bılır. onun derdı sen degıldın bence, yoksa ayrıldıgın zaman senı her turlu evlılıge ıkna edıp hayatınıza devam ederdınız
bazı soruları kendıne sormaktan asla korkma

Evlenmeyi deli gibi istiyordu bunu inkar edemem ama sorunları beni korkutuyordu önce sorunlarının çözülmesi gerektiğini düşünüyordum. Günün 10 saat i ''Ne olur artık evlenelim'' le geçiyordu.

Yaşadıklarınız gerçekten çok zor derdi veren Allah dermanını da verir bol bol dua edin bir uzmandan yardım almayı deneyin herşey olacağına varır Allahtan ümit kesilmez

Evlenmeyi deli gibi istiyordu bunu inkar edemem ama sorunları beni korkutuyordu önce sorunlarının çözülmesi gerektiğini düşünüyordum. Günün 10 saat i ''Ne olur artık evlenelim'' le geçiyordu.

sende garıpsın ama çok hemde... hem evlılıkten korkuyordun
hem de kısırlıgına guvendın. yani, neyın ne olacagı hıc bellı olmuyor... bak dınle; ne kadar sorunlu olursa olsun bir ınsan asla evlılıkten kacmaz, seven ınsanın, seven yuregın işi degıldır bu tarz yaklasımlar... sevgınde varmıs ama, mantıgın ve korkuların daha cok devredeymıs.
bır de uzerıne ölünce sevgın bine katlanmıs.
yaşasaydı sen onla asla evlenmeyecektın, o yuzden bu yası abartma...
acını yaşa elbet, ama hayatını zındana cevırırcesıne değil!
bebek konusunda yorum yapmıyorum çünkü, durumun kötüymüş
doktor kesın bılgı vermıs o konuda. hayatına bak!

Son düzenleme:
Biz beraber yaşıyorduk onunla zaman zaman mecburi kalırsam memlekete gelebiliyordum. ve yaşadıklarım korkunç şeylerdi. O evden çıkarken beni eve kapatır dışarı çıkarmazdı. Sorunları çok büyüktü ama bir gün hepsi geçecek diyordum. Matığımla kalbim çok çelişti bu doğru bunu inkar edemem. Evlenme konusuna gelince yaşasaydı ( Aldatma olmasaydı) Sorunları bitmese de azalana kadar evlenmezdim. Matığım ''Bu adamla ne işin var? '' Kalbim '' Onsuz olamazsın, seviyorsun'' diyordu. Hergün ayrı bir action yaşattığı için sağlıklı bir karar alamıyordum ki.

Allah sabırlar versin yaşadıklarınız hiç kolay değil. Şu an acınız çok yeni ve yasını tutmanız çok doğal. Belki gerçekten sevdiniz, belki ailenizden görmediğiniz ilgiyi ondan görmek istediniz, belki de Stockholm sendromu yaşadınız ama sevdiğinizi sandınız. Bu sendromda insan kendine şiddet uygulayanı sevdiğini sanıyormuş aslında bilinçaltında korku. Birkaç yıl önce bu konuyla ilgili alıntı yapmıştım KK de. Şu an Aile, evlilik, çocuklar bölümünde ön sayfada isterseniz ayrıntılı okuyabilirsiniz. Ölen arkadaşınıza gelince, insanlar bazen dayanamayacakları zorluklar yaşarlar ama intiharı düşünmezler. Sadece depresyonun son aşamasında intihar eğilimi artar. Demek ki depresyondaymış ve farkında değilmişsiniz. Sizinle veya bir başkası ile ilgisi olamaz. Bu günler geçecektir zaman gerekir eğer uzun sürerse mutlaka profesyonel yardım alın derim. Allah yardımcınız olsun.

Canım acın çok taze, başın sağolsun demek istiyorum ilk önce.
Ağla, üzül, hatta bağıra bağıra ağla. Yasını tut. Acın çok taze olduğu için hiç toparlanamayacak gibi hissediyorsun. Bu geçici bir süreç desem de boş, çünkü insan bir kez kaybedince hiç toparlanamayacağını sanıyor...
Şu an her şey çok yeni.Boşlukta olduğun için de ne yapacağını bilemiyorsun.
Yavaş yavaş toparlanacaksın, hayata yeniden devam edecek acılarını unutmasan da onlarla yaşamaya alışacaksın.
Söylediklerim boş geliyor, unutamam diyorsun bunları okurken biliyorum.
Ama inan bana her acı insanlar için.
Öyle çok dert var ki dünyada...Geçen bir kadınla karşılaştım hastanede, 10 kez düşük yapmış...6 tanesi ölü doğum.ama vazgeçmiyor. Doktora gelmiş hamile kalabilmek için.
Bir arkadaşım, nişanlısını kaybetti düğününe bir kaç gün kala. Dağıldı, yıkıldı, mahvoldu. Ama topladı, toplamak zorunda.
Ben bir yıl içinde teyzemi, babaannemi ve 3 günlük yeğenimi toprağa verdim.
Alışıyor insan.
Allah kullarına taşıyabileceği kadar yük verirmiş.
Hayatına devam edeceksin, onsuz da yaşayacaksın...
Yasını tut ağla bağır hatta.
En dibe vurmadıkça çıkamazsın yüzeye.
Inancını kaybet, sonra sıfırdan başla hayata en başından.
Acılar büyütüyor insanı,
Kimse ergenlik sivilcelerinin ruhunda açtığı yarayla olgunlaşmıyor.
Birax daha büyüdün, bu sefer onsuz büyüdün.
Toparlan, yaralarını sarmaya bak.
Saracak kimsem yok diye üzülme,sapasağlamım kendime yeterim diye sevin.
Daha kötüsü ne olabilir deme sakın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adamın ölmesi onu aklamaz ki...
Resmen size acı çektirmeye gelmiş dünyaya
En son da intihar ederek bir ömür size acı çektirmek istemiş
Bence bu adamın size bu kadar acı çektirmesine izin vermeyin..

Bebeğiniz için Allah hayırlısını versin..
Bebek konusunda kaderinize razı olmanız en iyisi gibi görünüyor..

Onu halen düşünüyorsanız onun için dua edin Allah affetsin..
Ancak artık size acı çektirmesine izin vermeyin..

Normal ölse hadi neyse de..
İntiharlı ölüm zor..

öncelikle Allah sabırlar versin diyorum gerçekten çok zor
diğer konunuzuda sayfa sayfa okudum çok kötü yorumlar yapılmış kulak asmayın üzüldüm
ayrıca yalan söyleseniz oraya atılan linkte yaşı 32 yazıyor diyorlar, siz hayır 30 yaşında hayır 84 lü diye her mesej da belirtmezdiniz ve evet 32 yaşında derdiniz bence.

benm sadece merak ettiğim şu
bu konu için üye olmuşsunuz sanırım. buraya konu açmak aklınıza nasıl geldi?
ve diğer sorum , sevgilinize sabah konuşuruz demişsiniz en son, gerçekten konuşacak mıydınız ya da barışmaya ılımlı mıydınız?

Sizi kac kere trafiklerde oldurmeye tesebbus etmis, darp etmis, eve kapatmis, vs. Boylesi psikopatliklar yapmis insanin nesini bu kadar trajedi yaptiginizi anlayamadim.
Gercekten de insan kendine kotuluk yapani seviyor arkadas, bundan iyice emin oldum. bu adam iyi bir adam olsaydi eminim bu kadar ozlenmezdi. Sizdeki bence gercek anlamda ozlemek, sevmek degil, daha baska birsey. Stockholm sendromunu hatirlatti bana da . Oyle birseyiniz olabilir. Ya da cevrenizde hic insan yoksa, hatta hic dert bile yoksa, kendinize bunu dert etmissiniz.

Lafim meclisten disari, bu kadar kotulugunu gordugum adam olse, gider mezarina iserim. Yaparim yani. Degil ki arkasindan aglayayim.

Bence hayatiniza dogru duzgun insanlari sokun, duzgun iliskiler kurun. O zaman su anki halinizin garipligini anlayabilirsiniz saniyorum.

Bebek konusunda birsey diyemeyecegim. Herseyin hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…