- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Ben 18 yasındayken o zaman cok kıymet verdiğim erkek arkadaşımı trafik kazasında kaybetmiştim. En dibi gördüm. 3 ya da 4 ay klinikte yattım. Uzun süre de tedavi gördüm, sonra zıpkın gibi dikildim ayağa :) Hayat akıyor, bir şekilde dahil oluyoruz biz de işte...
ne acı birşey elmayra bide sevdiğin biri
Gerçekten cok acı be norwe. O yasta daha da acı, dünya yıkılmış da altından kalmışsın gibi hissediyorsun.
Ama bence öleni unutmak en kolayı... Diriyi unutmak daha zor :)
Doğru doktoru bulursanız, ilacı da dozunu da ayarlar ve hiçbir yan etki yaşamaz tam tersine faydasını görürsünüz. Tedavi boyunca doktorun dediklerine ve ilaçların kullanımına dikkat etmeniz gerekiyor
Psikiyatri kliniğiydi, ilaçla tedavi kar etmeyeceği icin yatarak tedavi oldum. Hem seanslar hem de ilaçlar eşliğinde. Evet derin izler bıraktı bende ama belki suanki güclü halimi o günlere borcluyum.
Erkeklerden falan korkmadım hiçBelki korkmadığım icin sonrasında da büyük acılar cektim.
Bir uzmandan yardım al. İhmal etme. Toparlanmana yardımcı olacaktır.
Yatmadan başarabilsem keşke
Bu gerçekten böyle. Bazen diyorum ''yaşasaydı sen yine affetmeyecektin ve seni çok üzdü neden üzülüyorsun ki? '' Ama yine bir süre sonra deli gibi üzülüyorumdiriyi unutmak evet ! hayatta olduğunu bilmek belki ama ölenide ister istemez masum ilan ediyor beyin sanki. her ölen melek sanki gibi
Ama önce bu ruh halinden kurtulman lazım. Unutman gereken kelimeler "keşke, acaba, yapabilir miyim" olmalı. Sen istemezsen kova kova ilaç da icirseler bir işe yaramaz.
Zor bir süreç anladığım kadarı ileSanırım size destek olanlarda vardı ama benim yok.
Vardı evet. Ama sonrasında cok cok daha kötü seyler yasadım kimsenin desteği olmadan atlattım. Yapma bunu kendine.
Bu gerçekten böyle. Bazen diyorum ''yaşasaydı sen yine affetmeyecektin ve seni çok üzdü neden üzülüyorsun ki? '' Ama yine bir süre sonra deli gibi üzülüyorum
Onla evli değildikevlımıydınız? ............
allah sabır versın. ama keşke korunsaydınızOnla evli değildik
Yaşarken de kendime aşırı zarar veriyordum yediremiyordum beni bir hayat kadınına değişmesine. İşin Tuhaf yani erekte sorunu olan, kısırlık tedavisi gören, yanıma hiç yakışmayan biriydi. Buna rağmen ben sabrettim hastalık allahtan dedim o da gitti böyle yaptı :S Ölmeseydi bu kez de bununla kendimi bitiriyordum.hayırlısı bu belki ne bilebilirizki... canım belki yaşasa hala acılarını çekecektin..
allah sabır versın. ama keşke korunsaydınız
sonucta neyın ne olacagı bellı değil. ayrıca senı aldatmıs, bunu düşün ve hayatı kendıne zehır etme
ona istediği şeyleri vermene ragmen aldatmıs senı.
niye intihar etmıs, bu konu ıle ılgılı bır bılgın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?