İntiharından sonra ben de yaşarken öldüm sanki?

ne acı birşey elmayra bide sevdiğin biri

ne acı birşey elmayra bide sevdiğin biri

Gerçekten cok acı be norwe. O yasta daha da acı, dünya yıkılmış da altından kalmışsın gibi hissediyorsun.

Ama bence öleni unutmak en kolayı... Diriyi unutmak daha zor :)

Bir de ailem bana karşı hiç bir zaman anlayışlı olmadı. En ufak hatam da kıyametler koptu. Bu da beni sürekli onlardan kaçmaya itti çok yanlışa düştüm. Şu an bile sığınsam yapmadıklarını bırakmazlar. Hata yaptığımda sığınacağım bir ailem olmadı her hatam da kıvırmanın yollarını aradım. hep kaçtım sonuçta ortada. Şimdi bir kliniğe vs. yatacak olsam '' ne halt yedin? Başımıza belasın, senden ne çektik vs.'' başlarlar.

Bir ara yoğun bakımda yatmıştım o zaman bana acımışlar beni sevmişlerdi Allah a dua etmiştim hiç ordan çıkmamak için. Yanıma geliyorlardı, bana sarılıyorlardı, niye hasta oldun suçlusun demiyorlardı. Şunları yazarken çok kötü ağlıyorum

Gerçekten cok acı be norwe. O yasta daha da acı, dünya yıkılmış da altından kalmışsın gibi hissediyorsun.

Ama bence öleni unutmak en kolayı... Diriyi unutmak daha zor :)

diriyi unutmak evet ! hayatta olduğunu bilmek belki ama ölenide ister istemez masum ilan ediyor beyin sanki. her ölen melek sanki gibi

Yatmadan başarabilsem keşke

diriyi unutmak evet ! hayatta olduğunu bilmek belki ama ölenide ister istemez masum ilan ediyor beyin sanki. her ölen melek sanki gibi
Bu gerçekten böyle. Bazen diyorum ''yaşasaydı sen yine affetmeyecektin ve seni çok üzdü neden üzülüyorsun ki? '' Ama yine bir süre sonra deli gibi üzülüyorum

Zor bir süreç anladığım kadarı ile Sanırım size destek olanlarda vardı ama benim yok.

Vardı evet. Ama sonrasında cok cok daha kötü seyler yasadım kimsenin desteği olmadan atlattım. Yapma bunu kendine.

canım yaşadıkların çok zor Allah yardımcın olsun Allah bebeğini sana bağışlasın ama bence buradan bizler sana sadece birkaç söz söyleyebiliriz senin acil profesyonel yardım alman lazım yoksa ciddi anlamda bunalıma girip zarar girebilirsin.

Vardı evet. Ama sonrasında cok cok daha kötü seyler yasadım kimsenin desteği olmadan atlattım. Yapma bunu kendine.

Şu an ki ruh halimle '' Bundan daha zoru mu? '' diyorum ama ölümle sınanıpta daha zor diyorsanız gerçekten çok güçlüsünüz. Eğer özel değilse örnekler misiniz? Derdini gördüm derdime imrendim mevzu gibi düşünün. Saçma belki ama ne bileyim gözümü açar belki de

Bu gerçekten böyle. Bazen diyorum ''yaşasaydı sen yine affetmeyecektin ve seni çok üzdü neden üzülüyorsun ki? '' Ama yine bir süre sonra deli gibi üzülüyorum

hayırlısı bu belki ne bilebilirizki... canım belki yaşasa hala acılarını çekecektin..

Onla evli değildik
allah sabır versın. ama keşke korunsaydınız
sonucta neyın ne olacagı bellı değil. ayrıca senı aldatmıs, bunu düşün ve hayatı kendıne zehır etme
ona istediği şeyleri vermene ragmen aldatmıs senı.
niye intihar etmıs, bu konu ıle ılgılı bır bılgın var mı?

hayırlısı bu belki ne bilebilirizki... canım belki yaşasa hala acılarını çekecektin..
Yaşarken de kendime aşırı zarar veriyordum yediremiyordum beni bir hayat kadınına değişmesine. İşin Tuhaf yani erekte sorunu olan, kısırlık tedavisi gören, yanıma hiç yakışmayan biriydi. Buna rağmen ben sabrettim hastalık allahtan dedim o da gitti böyle yaptı :S Ölmeseydi bu kez de bununla kendimi bitiriyordum.

Kısırlık tedavisi görüyordu doktor cocuk olması için bir mucize gerek demişti Biz de rahattık. İntihar sebebi komutanı ile geçinemiyordu firar ediyordu vs. beni aldatınca ben de ondan ayrılmıştım hepsinin toplamı yani...

Sorunları çok fazlaydı mesela Izmir de ondan ayrılma kararını ilk aldığımda trafikte hızla giderken el frenini çekti ve yolda dönerek bariyere girdik yan taraf ta denizdi Allah korudu. Bİr kaç kere de hızla giderken frene basıp yaralanmama sebep olmuştu. Çok defa da darplarına maruz kaldım bu anlattıklarımın resmini bile çektim. Ama her nedense çok mu sevdiysem bunlara bile dayanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…