• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almalı mıyım

Rivrivderivriv

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
56
2
18
27
Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm
Siz birlikteyken yazılmış mesajlardan mı bahsediyorsunuz yoksa eski sevgilisiyle zamanında yaptıkları mesajlaşmalardan mı?

Eski sevgilimle olan mesajları eşim görmek istiyorsa kendi bilir. Yüreği dayanmayacaksa okumasın. Çıkıp bana hesap soramaz.

Ne intikamı alacaksınız. Sizde başka biriyle mi konuşacaksınız? İyice laçka hale getirmeden ilişkiniz hakkında bir karar verin. Ha bana kalsa boşanma konusu ama burada çoğunluğun dediği gibi boşanmayacaksanız kurcalamayın yüz göz olmayın.

Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum

Eşinizin eski sevgilisiyse; bu sevgilik ikisinin de bekar olduğu dönemde yaşanmamış mı ?

Son düzenleme:
Hanımefendi, evliliklerde sadakat yükümlülüğü eşe aittir.
Sizinle evliyken biri ile mesajlaştıysa, bunun hesabını sadece eşinize sorabilirsiniz. Diğer konu sizin dahil olmanız gereken yer değil. Herkese duyursanız ne olacak?
İhanete uğramış ama hâlâ "evli" bir kadın olacaksınız.
Çözüm bu değil.

Eşinizi affetmiş hala aynı evde yaşıyorsunuz yahu,elin kadınından ne intikamı?
Önce boşanın,intikamı sonra dillendirin. Kocayı boşamayacaksanız da kurcalamayın. Bir dahakine sadece yazışma olmaz,adam tutar eve getirir bulduğu topladığı seviştiği kadınları,nasıl olsa evde affeden var diye,ki haklı.

Sizde olmadığı gibi onda da gurur yoksa o adam da boşanmaz. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez. Hem böyle kocayı affedip hem de kadına mı saracaksınız?

Anladığım kadarıyla siz halihazırda evliyken eşiniz o hanımla konuşmuş.

Eşinize gücünüz yetmediği ve ona diş geçiremediğiniz için hırsınızı o hanımdan mı çıkaracaksınız??

Yok illa bedel ödeteceğim, İntikam alacağım diyorsanız, eşinizden başlayın. Duruşunuz olsun. “ iyi kötü soğuk da olsa devam ediyoruz kocamla” diyip de hırsınızı başkasından çıkarmaya çalışmanız, kusura bakmayın ama acizlik gibi geliyor bana. Bunu asla hakaret etme amacıyla söylemiyorum.

Ha bu arada her 2 taraf da ahlaksız, ona lafım yok

Back
X