• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almalı mıyım

herkes demişki muhattabın kocan tamam evet o başta zaten ama kadına karşı nasıl bukadar pasif kalabiliyorsunuz cidden aklım almıyor
Rahatsız olmak konusunda bütün söylediklerinize katılıyorum. "Diğer kadın"ı düşünmek müthiş rahatsız edici, insana öfke intikam hırs bir sürü duygu yüklüyor. Çok ciddi bir travma çünkü...

"Diğer kadına pasif kalma" meselesi ise şöyle;
Ben kocamla çıktım bu yola, diğer bütün kadınlarla değil. Bana sadakat sözü olan tek kişi var, o da kocam. Karşıdaki kadın bana hiçbir şey borçlu değil, bana borçlu olan kocam. Benim hesabım kocamla.
Diğer tarafta isterse bekar bir kadın olsun, sonuçta kocam beni aldatmış mı? Aldatmış. Gerisi beni ilgilendirmez, benim asıl hesabım kocamla. Affetmem ve ayrılırım. Net.

Bir de, diğer kadın üzerine bu kadar çok odaklanmak aynı zamanda kadın olarak sizi özgüvensizliğe, "diğer kadın karşısında yenilmişlik" hissine, "bende eksik ne vardı?" sorularına yönlendiriyor -ki bunlar aldatılma travmasına ek yaralar oluşturuyor. Halbuki bizde hiçbir eksiklik yok, eksiklik "aldatanda". Kocada yani...

Bence mesajların içeriği önemli... içerik ihanet değilde arkadaşçaysa problem yapmaz ama tekrarını da istemezdim ben olsam... işin sonunda eşinizle devam edeceksenz uzatmayın.

Diger kadinin esini tanimiyorsunuz adamin kadini oldurmesi dovmesi gibi geri alamayacaginiz seye sebep olabilirsiniz bence sizin sorununuz esinizle o bunu yapmamaliydi intikiaminizi hemcinsimden alayim derken korkunc bir sey yapabilirsiniz dikkadtli olmasiniz tavsiye ederim

Şimdi siz eşinizden ayrilmadiktan sonra kadınının kocasına söylerseniz. Onlar ayrılır, kadın da kocası da eşinize sarar. Hatta onlar ayrılıp kadın ile kocaniz hiçbir bağ kalmadan goresebilirler. Mantıksız yani.
Ya bu konunun üzerini kapatın ya da eşinizden ayrılın. Ayrılırken o adama da söylersiniz. Siz ayrilmadiktan sonra ortaya dökmek size zarar verir.

Ikisinden de intikam almak istiyorum. Esimden bosanma konusu elbette cunku ben hamile iken beni aldatti simdi 6 aylik bebegim ve maddi özgürlüğüm olmadigi için suan katlanmak zorundayim. Tam anlamiyla bir affetme yok yani olmazda. Kadin surekli msj atmis hayirdir karindan mi korkuyorsun yazmadin falan. Diye konusmalari unutamiyorum büyük bir depresyondan gectim kendimi öldürmeyi bile düşündüm lohusa iken. Simdi evladima tutundum eşim de demek istemiyorum ama o adamda git evden istemiyorum dedim il dışında calismaya basladi
Boşanmayı göze alacak iseniz, yazın kadının kocasına.

Yanlız olmaz olmaz da sizin başınıza gelmesin. Bu konudan insanlar katil olur.
Siz adama söyleyince kalkıp karısını, eşinizi öldürme durumu olabilir.

Çok ince konulardır. Hazmı zordur sizin gibi öğrendikten sonra evliliğini devam ettirmez…. Anında boşanma davası açan kadınlar var.

Siz hem boşanmayayım ama karşi tarafa da huzursuzluk vereyimin peşindesiniz…

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Kadının numarasini al kadına yaz birde eşinizin eski sevgilisi oldugunu bilmiyor muydunuz aklı acaba onda mı kaldı hala nasıl ayrılmışlar ki eski sevgilisi ile ikiside evli birde

Bir arkadaşım bunu sürekli yaşadı affedip aradan 5 yıl geçsede yine yaptı. Biri gider biri gelir, değişen kadınlar olur ama eşin değişmez. Seni açıkca sevseydi başkasıyla duygusallığa girmezdi. Mutlu olmak varken neden ömrünü intikamla vs oyalayasın heba edesin

Back
X