• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almalı mıyım

Hala saklıyor musunuz?
Yok tabi ki saklamıyorum ama dijital dünyada herşey mümkün.belki bir mesaj olmaz ama bir hediye aldığım firmanın faturası mail adresimde duruyor olabilir. Eski kullandığım şifresini unuttuğum mail adresimde birçok şey bulunabilir. Atıyorum zamanında onun yanına gidip gelmek için kullandığım otobüs biletleri hala otobüs firmasında saklı olabilir. Kurcalamak isteyen herkes herkeste bir parça geçmiş bulabilir bence.
Ekleme: şimdi hatırladım MSN vardı o adresimi bulsa, ya da eski kullanmadığım çalışmayan bilgisayrımı tamir ettirse tüm MSN konuşmaları fotolar vs çıkar yani. Ben bile unutmuşum siz yazınca hatırladım.

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Diyelimki kadının kocasına söyledin ve yuvaları yıkıldı.Kadın boşa çıktı sence senin kocayı rahat bırakır mı yada kocan daha rahat etmez mi ? Ekmeklerine yağ sürersin.Ayrıca hesap sorman gereken kişi eşin seninle evli olan o.

Bir ezik kadın örneği daha. Bacım sadakat yükümlülüğü olan senin kocan üçüncü kişi değil. Eşini affetmek yerine eşinin ağzına s.cman lazım. Konuşmasaymış. Bugün o kadınla konuştu yarın başkasıyla konuşunca napacaksın eşini affedip o kadına mı saracaksın. Senin muhattapın kadın değil eşin. Bayılıyorum bu kadınların triplerine. Eşini affet ama kodondon ontokom olmom lozom

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?

Kendi cöpünü cikartmadiktan sonra, komsunun cöpünü karistirmak niye? Ona mi gücünüz yetiyor?

Siz birlikteyken yazılmış mesajlardan mı bahsediyorsunuz yoksa eski sevgilisiyle zamanında yaptıkları mesajlaşmalardan mı?

Eski sevgilimle olan mesajları eşim görmek istiyorsa kendi bilir. Yüreği dayanmayacaksa okumasın. Çıkıp bana hesap soramaz.
Birlikteyken ben hamile iken yazilanlardan

Kadından intikam alınca ne değişecek hayatınızda?
Eşinizden alın intikamı önce.
Boşayarak alabilirsiniz.
Şimdi olmasa da iki sene sonra bir işe girip maddi özgürlüğünüzü alarak boşayabilirsiniz.
Hem intikam olur hem kendinize yaptığınız büyük bir iyilik.

Siz boşanmayacaksanız çok kurcalamayın derim. Hem kadını kocasına söylediniz, boşandı diyelim o da. Bu sefer bir kapıyı daha açmış olacaksınız, bir engel kalkmış olacak. Boşanmayacağınız için bu durumun böyle olması hiç işinize gelmez. Biraz derinlemesine düşünün, hırsla hareket ederseniz sonuçları şu anki halinizden beter olabilir.

Kocayla evli kalıp kadından intikam almaya çalışmak acizlik gibi geliyor bana.
Boşanma kararı alır, uygularsınız ondan sonra kime ne söylüyorsunuz söylersiniz.
Kadının eşinin sizin kocaniza zarar verme ihtimalini de var çünkü. Kocaya gozden çıkarmadan böyle hamleler yapmanın ucu size de dokunabilir.

Desen ki boşuyorum bu herifi o kadına da huzur yok ifşa edicem yap eline sağlık ama kocayı affet suçlu kadın olsun yok ya :)

Kadından intikam alınca ne değişecek hayatınızda?
Eşinizden alın intikamı önce.
Boşayarak alabilirsiniz.
Şimdi olmasa da iki sene sonra bir işe girip maddi özgürlüğünüzü alarak boşayabilirsiniz.
Hem intikam olur hem kendinize yaptığınız büyük bir iyilik.
Bunu yapacagim zqten ama bunun için ders çalışmam lazim atanmak için. Ve ben kafamı toparlayamiyorum. Bende yazilanlarin hir çocuğuna katiliyorum elbette. Mantıklı olan o herkes kendi köpeğinden sorumlu. Ama içim sogumuyor. Kafami bosaltamiyorum

İçinizin soğumasını istiyorsanız esine değil ama kadina mesaj atabilirsiniz, elimde yazışmalarınız, her an kocana söyleyebilirim diye. O korku da yeter kendisine bir süre. Kocaya söyleme kısmı siz evliyken doğru değil.

Kocayla evli kalıp kadından intikam almaya çalışmak acizlik gibi geliyor bana.
Boşanma kararı alır, uygularsınız ondan sonra kime ne söylüyorsunuz söylersiniz.
Kadının eşinin sizin kocaniza zarar verme ihtimalini de var çünkü. Kocaya gozden çıkarmadan böyle hamleler yapmanın ucu size de dokunabilir.
Umrumda bile degilll

Yok tabi ki saklamıyorum ama dijital dünyada herşey mümkün.belki bir mesaj olmaz ama bir hediye aldığım firmanın faturası mail adresimde duruyor olabilir. Eski kullandığım şifresini unuttuğum mail adresimde birçok şey bulunabilir. Atıyorum zamanında onun yanına gidip gelmek için kullandığım otobüs biletleri hala otobüs firmasında saklı olabilir. Kurcalamak isteyen herkes herkeste bir parça geçmiş bulabilir bence.
Ekleme: şimdi hatırladım MSN vardı o adresimi bulsa, ya da eski kullanmadığım çalışmayan bilgisayrımı tamir ettirse tüm MSN konuşmaları fotolar vs çıkar yani. Ben bile unutmuşum siz yazınca hatırladım.
O bilgisayardan ve msnden kurtulun bence.Huzir kaçar boşuna.Bilerek sakladığınızı hala aklınızın onda olduğunu düşünür

Back
X