• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almalı mıyım

Ikisinden de intikam almak istiyorum. Esimden bosanma konusu elbette cunku ben hamile iken beni aldatti simdi 6 aylik bebegim ve maddi özgürlüğüm olmadigi için suan katlanmak zorundayim. Tam anlamiyla bir affetme yok yani olmazda. Kadin surekli msj atmis hayirdir karindan mi korkuyorsun yazmadin falan. Diye konusmalari unutamiyorum büyük bir depresyondan gectim kendimi öldürmeyi bile düşündüm lohusa iken. Simdi evladima tutundum eşim de demek istemiyorum ama o adamda git evden istemiyorum dedim il dışında calismaya basladi

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Konuyu yeni düzenlemişsiniz daha anlaşılır olmuş.
Siz boşanmaya cesaret edemiyorsunuz ama madem kadın boşansın istiyorsunuz. Boşanmayacaksanız kurcalamayın.

Her iki tarafta evliyken mesajlaşıyorlar konu sahibi yakalıyor kocasını affediyor ama kadından intikam almak için kadının eşine söylemeyi düşünüyor
Ayyyy yine kocaya toz kondurmuyor, kadın sanki kendi kendine yazışmış.Herif açık ve net aldatmış işte, kadının kocası duyunca ne değişecek?

Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Eşinizden nasıl intikam almayı düşünüyorsunuz peki? Kadının eşine soyleseniz nolcak ki? Eşinizin canı yanması lazım ki bir daha yapmasın. Bunu boşanmayı düşünmediğinizi anladığım için söylüyorum yoksa zaten bence bosanmalik mevzu eğer siz evliyken konuştuysa

Ikisinden de intikam almak istiyorum. Esimden bosanma konusu elbette cunku ben hamile iken beni aldatti simdi 6 aylik bebegim ve maddi özgürlüğüm olmadigi için suan katlanmak zorundayim. Tam anlamiyla bir affetme yok yani olmazda. Kadin surekli msj atmis hayirdir karindan mi korkuyorsun yazmadin falan. Diye konusmalari unutamiyorum büyük bir depresyondan gectim kendimi öldürmeyi bile düşündüm lohusa iken. Simdi evladima tutundum eşim de demek istemiyorum ama o adamda git evden istemiyorum dedim il dışında calismaya basladi
Yahu iyi kötü devam ediyoruz demediniz mi?
Kadın mesaj atıyorsa kocanız da engelleseymiş kaç türlü yolu var.

Hanımefendi, evliliklerde sadakat yükümlülüğü eşe aittir.
Sizinle evliyken biri ile mesajlaştıysa, bunun hesabını sadece eşinize sorabilirsiniz. Diğer konu sizin dahil olmanız gereken yer değil. Herkese duyursanız ne olacak?
İhanete uğramış ama hâlâ "evli" bir kadın olacaksınız.
Çözüm bu değil.
Ne peki ben bu kafami söküp atmam lazim olmuyor aklimi kaybedice hangi işin başına varsam aklima geliyor.

Eşinin kıçına tekmeyi atmadan elin yuvasını bozmaya çalışmanız çok ironik. Siz hala eşinizi koynunuza alabildiginize göre o adamda alır belki...

Evlendikten sonra konuşmaları

39 haftalık hamileyken, eşinizin bir başkasıyla mesajlaşmalarını yakalamışsınız. Eşinizin ailesi de öğrenmiş bu durumu. Siz 6 yıllık beraberlikten sonra, ailenizin onayı olmadan evlendiğiniz ve eşiniz sizden af dilediği için evliliğinize devam etme kararı almışsınız.

Peki eşinizin mesajlaştığı kişinin bu kadın olduğundan emin misiniz ?

durduğun kabahat kadının eşinin numarası varsa ara söyle tabiki

Siz birlikteyken yazılmış mesajlardan mı bahsediyorsunuz yoksa eski sevgilisiyle zamanında yaptıkları mesajlaşmalardan mı?

Eski sevgilimle olan mesajları eşim görmek istiyorsa kendi bilir. Yüreği dayanmayacaksa okumasın. Çıkıp bana hesap soramaz.
Hala saklıyor musunuz?

Ne peki ben bu kafami söküp atmam lazim olmuyor aklimi kaybedice hangi işin başına varsam aklima geliyor.
Çözüm boşanmak. Önce kendi haysiyetinizi kurtarmak.
İki yanlış bir doğru etmez.
Diyelim kadının eşine söylediniz ve boşandı kocasından. Sonra eşiniz de sizi boşadı ve ikisi evlendi.
Olmaz demeyin, hayatta her şey oluyor.
O zaman başınızı nereye vururdunuz?
Boşanmayacaksanız da sindirin, evden de gitmiş zaten. Muhtemelen artık daha özgürdür eşiniz şimdi. O kadından ayrılsa başka kadınla aldatır. Özür diledi demişsiniz. Siz yakalayana kadar pişmanlığı var mıydı, yoktu. Hepsi yakalandığı için. Ve yalan.
Hayat boyu ihanete uğrayacaksınız boşanmadığınız taktirde.

Yani evliliği devam ettirme niyetinde iseniz eğer kadının eşine soylediginizde tabi ki bu sizin evliliğinize de riayet edecektir adam susup oturmaz eşinize bı şey bile yapabilir bunları da düşünün

Back
X