• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam almalı mıyım

İntikamını esinizden alın önce sadakat sözü veren o. Kadın hatalı evet ama esinizde hatalı. Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız ortalığı karıştırmayın.

Boşanacaksan ikisini de rezil et. Kocasına bildir. Boşanmayacaksan ortalığı ayağa kaldırmanın alemi yok.

Normalde olsa hiç acima yaz kocasına derim ama elinizde delil yokmuş delil olmadan hiç ortalığı karıştırmayın bence . Bi kaç mesajlaşma görüntüsü falan olsa ispat olurdu ancak elinizde sadece sözler var .

Diyelim ki kadının kocasını arayıp söylediniz. Adam da bunu hiçbir şekilde sineye çekmeyip anında karısını boşadı. Boşanan kadınla eşiniz artık arada hiçbir engel kalmadığı için yeniden birlikte olmaya başladılar ve eşiniz sizden boşanıp o kadınla evlenip sonsuza dek mutlu yaşadı. Siz de kocamdan intikam alayım derken bu mutlu yuvaya vesile oldunuz mesela. Bu da olasılıklardan biri.

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Tabi ki gonder.

Diyelim ki kadının kocasını arayıp söylediniz. Adam da bunu hiçbir şekilde sineye çekmeyip anında karısını boşadı. Boşanan kadınla eşiniz artık arada hiçbir engel kalmadığı için yeniden birlikte olmaya başladılar ve eşiniz sizden boşanıp o kadınla evlenip sonsuza dek mutlu yaşadı. Siz de kocamdan intikam alayım derken bu mutlu yuvaya vesile oldunuz mesela. Bu da olasılıklardan biri.
Bu tarafindan dusunmemistim. Dogru aslinda

Kocayı affedip devam edip kadından intikam almanın peşine mi düştünüz? Size sadakat sözü veren kişi kocanız ama tanımadığınız etmediğiniz elin kızı değil. İki tarafta suçlu ama kabahatin daha büyüğü eşinizde. Gücünüzün yettiğinden hırsınızı çıkartmaya çalışmanız yanlış.

Elinize ne geçecek?
Size "evlilik yemini" veren kişi eşiniz. Kadın sizin muhatabınız değil, kocası hiç değil.
Affedemiyorsanız evliliğinizi bitirmelisiniz, intikam alacağım diyorsanız da intikamın hedefi kocanız.

Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Msjlarda ne yazıyordu

Ben bunu anlamıyorum. Benim hirsim kinim kocama olurdu. Elalemin kadını namussuzsa o da onun kocasının sorumu ben eldekinin pisliğine bakar aynı yatağa giremezdim .

Birde diyelim herkese rezil ettiniz kadını . Sizde düşeceksiniz millet size gülecek . Bak adam aldatmış hala duruyor diyecekler. Ben aldatilinca ayrılmayan insana birşey diyemem bu kişisel bir karar ama intikam almak için affetmememis olmanız gerekir

Elinize ne geçecek?
Size "evlilik yemini" veren kişi eşiniz. Kadın sizin muhatabınız değil, kocası hiç değil.
Affedemiyorsanız evliliğinizi bitirmelisiniz, intikam alacağım diyorsanız da intikamın hedefi kocanız.
Kusura bakma okadar çok sizin yorumunuza benzer yorum varki gözüme ilk sizinki çarptı oyuzden burdan bişey demek istiyorum
Yahu herkes demişki muhattabın kocan tamam evet o başta zaten ama kadına karşı nasıl bukadar pasif kalabiliyorsunuz cidden aklım almıyor
Ben hem kocama hem kadına hırslanırdım kocam suçlu evet ama o kadın benim kocamla fingirdeşirken akşamda kendi kocasına aşkım cicim yaptığını düşünsenize ne kadar can sıkıcı adam karısını kendine bağlı sanıyor oh ne güzel yuvasında mutlu mesut bide benim kocamla mutlu mesut düşüncesi bile rahatsız etti beni
Bence kadının kocası bilmeli ortada bir ihanet varsa ki var herkes açıkça bilmeli ozaman

Kusura bakma okadar çok sizin yorumunuza benzer yorum varki gözüme ilk sizinki çarptı oyuzden burdan bişey demek istiyorum
Yahu herkes demişki muhattabın kocan tamam evet o başta zaten ama kadına karşı nasıl bukadar pasif kalabiliyorsunuz cidden aklım almıyor
Ben hem kocama hem kadına hırslanırdım kocam suçlu evet ama o kadın benim kocamla fingirdeşirken akşamda kendi kocasına aşkım cicim yaptığını düşünsenize ne kadar can sıkıcı adam karısını kendine bağlı sanıyor oh ne güzel yuvasında mutlu mesut bide benim kocamla mutlu mesut düşüncesi bile rahatsız etti beni
Bence kadının kocası bilmeli ortada bir ihanet varsa ki var herkes açıkça bilmeli ozaman
Bu olay üzerine kocasını boşamayıp, kadının çevresine durumu haber veren bir kadın nasıl anılır siz söyleyin? Daha çok yıpranmaması için uyarıyoruz. Boşanma davasında belirtsin gerekirse çevresine duyursun istediğini yapsın.

Bu olay üzerine kocasını boşamayıp, kadının çevresine durumu haber veren bir kadın nasıl anılır siz söyleyin? Daha çok yıpranmaması için uyarıyoruz. Boşanma davasında belirtsin gerekirse çevresine duyursun istediğini yapsın.
Ben en başta boşansın dedim zaten adamın yemediği halt kalmamış hala onla olması bir kadın olarak kendine yaptığı en büyük saygısızlıktır bence
Ama kadının kocasında karısının yediği haltları bilsin o kadında biraz üzülsün yaptığı namussuzluk sonuçta hem evlisin hemde başka adamlarlasın utanmazlıktır bu ve kocası bilmeli tabiki aldatılan kadın önce kendi kocasına gereğini yaptıktan sonra

bi türlü mesajların içeriğini öğrenemedik,
sana aşığım nolur bana geri dönlü mü, müstehçen cinsel içerikli mi
yoksa bi zamanlar sevgiliydik artık coluklu cocuklu, başka hayatlar yaşıyoruzlu mu

kocam resmi olarak yanımda olsun, maddi desteğinini benden çekmesin
ama karşı taraf harap bitap olsun ölsün bitsin yıkılsın.

Back
X