- Konu Sahibi Rivrivderivriv
İntikamını esinizden alın önce sadakat sözü veren o. Kadın hatalı evet ama esinizde hatalı. Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız ortalığı karıştırmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki gonder.Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Bu tarafindan dusunmemistim. Dogru aslindaDiyelim ki kadının kocasını arayıp söylediniz. Adam da bunu hiçbir şekilde sineye çekmeyip anında karısını boşadı. Boşanan kadınla eşiniz artık arada hiçbir engel kalmadığı için yeniden birlikte olmaya başladılar ve eşiniz sizden boşanıp o kadınla evlenip sonsuza dek mutlu yaşadı. Siz de kocamdan intikam alayım derken bu mutlu yuvaya vesile oldunuz mesela. Bu da olasılıklardan biri.
Ne konuşmuşlar ama, mesela bir yerde karşılaşmış selamlaşmış vb hayırlı olsun evlenmişsin mutlu ol vb gibi şeylerse bunda bir şey yok. Bir yakınlaşma mı var?Evlendikten sonra konuşmaları
Elinize ne geçecek?Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Msjlarda ne yazıyorduEşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Kocasına napsin peki? Onun için öneriniz nedir?durduğun kabahat kadının eşinin numarası varsa ara söyle tabiki
Hayir kadının esine soyleyecegim
Çok fazla izlemekten olsa gerekSenin mesajlarını ben neden Müge Anlı sesi ile okuyorum ya:)
Boşasın zaten onu öyle adam başka bişey yapılmazKocasına napsin peki? Onun için öneriniz nedir?
Kusura bakma okadar çok sizin yorumunuza benzer yorum varki gözüme ilk sizinki çarptı oyuzden burdan bişey demek istiyorumElinize ne geçecek?
Size "evlilik yemini" veren kişi eşiniz. Kadın sizin muhatabınız değil, kocası hiç değil.
Affedemiyorsanız evliliğinizi bitirmelisiniz, intikam alacağım diyorsanız da intikamın hedefi kocanız.
Bu olay üzerine kocasını boşamayıp, kadının çevresine durumu haber veren bir kadın nasıl anılır siz söyleyin? Daha çok yıpranmaması için uyarıyoruz. Boşanma davasında belirtsin gerekirse çevresine duyursun istediğini yapsın.Kusura bakma okadar çok sizin yorumunuza benzer yorum varki gözüme ilk sizinki çarptı oyuzden burdan bişey demek istiyorum
Yahu herkes demişki muhattabın kocan tamam evet o başta zaten ama kadına karşı nasıl bukadar pasif kalabiliyorsunuz cidden aklım almıyor
Ben hem kocama hem kadına hırslanırdım kocam suçlu evet ama o kadın benim kocamla fingirdeşirken akşamda kendi kocasına aşkım cicim yaptığını düşünsenize ne kadar can sıkıcı adam karısını kendine bağlı sanıyor oh ne güzel yuvasında mutlu mesut bide benim kocamla mutlu mesut düşüncesi bile rahatsız etti beni
Bence kadının kocası bilmeli ortada bir ihanet varsa ki var herkes açıkça bilmeli ozaman
Ben en başta boşansın dedim zaten adamın yemediği halt kalmamış hala onla olması bir kadın olarak kendine yaptığı en büyük saygısızlıktır benceBu olay üzerine kocasını boşamayıp, kadının çevresine durumu haber veren bir kadın nasıl anılır siz söyleyin? Daha çok yıpranmaması için uyarıyoruz. Boşanma davasında belirtsin gerekirse çevresine duyursun istediğini yapsın.