- 1 Eylül 2023
- 72
- 206
- 8
- 37
- Konu Sahibi Rivrivderivriv
Size sadık olması gereken eşiniz başka bir kadın değil .
İntikam almak istiyorsanız boşanın.
İntikam almak istiyorsanız boşanın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tabi ki saklamıyorum ama dijital dünyada herşey mümkün.belki bir mesaj olmaz ama bir hediye aldığım firmanın faturası mail adresimde duruyor olabilir. Eski kullandığım şifresini unuttuğum mail adresimde birçok şey bulunabilir. Atıyorum zamanında onun yanına gidip gelmek için kullandığım otobüs biletleri hala otobüs firmasında saklı olabilir. Kurcalamak isteyen herkes herkeste bir parça geçmiş bulabilir bence.
Ekleme: şimdi hatırladım MSN vardı o adresimi bulsa, ya da eski kullanmadığım çalışmayan bilgisayrımı tamir ettirse tüm MSN konuşmaları fotolar vs çıkar yani. Ben bile unutmuşum siz yazınca hatırladım.
Konuyla alakasız ama msn diye bir şey kalmadı zaten ve kullanılmayan hotmail adresleri bi süre sonra siliniyor. Hackerlik yaptığım zamanlarda öğrenmiştim bu bilgiyiO bilgisayardan ve msnden kurtulun bence.Huzir kaçar boşuna.Bilerek sakladığınızı hala aklınızın onda olduğunu düşünür
Bosanin ama intikam çabası içinde olmayın.Ikisinden de intikam almak istiyorum. Esimden bosanma konusu elbette cunku ben hamile iken beni aldatti simdi 6 aylik bebegim ve maddi özgürlüğüm olmadigi için suan katlanmak zorundayim. Tam anlamiyla bir affetme yok yani olmazda. Kadin surekli msj atmis hayirdir karindan mi korkuyorsun yazmadin falan. Diye konusmalari unutamiyorum büyük bir depresyondan gectim kendimi öldürmeyi bile düşündüm lohusa iken. Simdi evladima tutundum eşim de demek istemiyorum ama o adamda git evden istemiyorum dedim il dışında calismaya basladi
Bilgisayarda MSN dosyası oluyordu. Onun içinde çeşitli klasörler açılıyordu konuşma dökümanları vardı sanki. Onlar siliniyor mu acabaKonuyla alakasız ama msn diye bir şey kalmadı zaten ve kullanılmayan hotmail adresleri bi süre sonra siliniyor. Hackerlik yaptığım zamanlarda öğrenmiştim bu bilgiyi![]()
Kocana gücün yetmedi mi?Eşimin eski sevgilisi ile mesjlarini gördüm.
Kadinda evli çocuğu falan var. Esim ozurler diledi falan onunla sogukta olsa devam ediyoruz. Cok sıkıntılar cektim. Her gün kavga gürültü cikmiyor aklımdan bir şekilde intikam almaknjstiyorum. Icim sogusun istiyorum
Ben bu kadını buldum. Eşini buldum. Sizce msj atmali miyim esine ?
Birde kendinizi kadinin kocasının yerine koyun eşiniz aldatiyor sevmiyor bunu bilmek istemezmiydiniz?Kocana gücün yetmedi mi?
Sana sadakatsizlik yapan kocanı boşamaya gönlün yok, gidip kadının peşine düşüp rezillik çıkartınca eline ne geçicek?
Sus oturmaya devam et aksiyon alamıyorsan.
Onlar yapınca rezillik degil ben soyleyince rezillik oyle mi ?Kocana gücün yetmedi mi?
Sana sadakatsizlik yapan kocanı boşamaya gönlün yok, gidip kadının peşine düşüp rezillik çıkartınca eline ne geçicek?
Sus oturmaya devam et aksiyon alamıyorsan.
Ben onlr yapınca rezillik değil demedim. Mideniz kocanızı almaya devam ediyor, gururunuzu yok sayıp alıp kocişinizden vazgeçemiyorsanız kadına sataşmayın oturun. Size karşı bağlılık yükümlülüğü olan kişi kocanızOnlar yapınca rezillik degil ben soyleyince rezillik oyle mi ?
Çıkıp boşanırsınız öyle duyurursunuz, böyle ben kocişimden vazgeçmem ama o kadını kocası öldürsün boşasın oh intikam aldım yapmak komikBirde kendinizi kadinin kocasının yerine koyun eşiniz aldatiyor sevmiyor bunu bilmek istemezmiydiniz?
Sizin ayakkabınızı giyip yolunuzdan geçsek yapacağımız şey o kocayı kapının önüne koymak olurdu. Kocayı aklayıp Koynumuza alıp kadını kocasına ispiyonlayıp başını belaya sokmaya çalışmak değil. İkili oynamayın.Herkesin kumaşı değişmiş yaa aldatildigim icin bi suclanmadigim kalmıştı. Ben sadece bir konu hakkinda fikirlerinizi sordum. Benim ayakkabımı giyip benim gectigim yoldan gecmeyen insanlar beni sorguluyor. Nickname kullaniyorsunuz diye agziniza geleni yazıyorsunuz. Sagolun cok yardimci oldunuz
Neden bosanamadigimi yazdim okusaydiniz boyle yazmadınız. Ayriyiz zaten miden falan almiyoÇıkıp boşanırsınız öyle duyurursunuz, böyle ben kocişimden vazgeçmem ama o kadını kocası öldürsün boşasın oh intikam aldım yapmak komik
Ayrıldım yazmıyor hanımefendi açtığınız konudan haberiniz yok. Eşimle devam ediyoruz yazmışsınız orayaNeden bosanamadigimi yazdim okusaydiniz boyle yazmadınız. Ayriyiz zaten miden falan almiyo
Resmi olarak ayrilmadik cunku yorumlarda açıkladım.Ayrıldım yazmıyor hanımefendi açtığınız konudan haberiniz yok. Eşimle devam ediyoruz yazmışsınız oraya
Dosyalar silinmez ama bozulmuş olabilirBilgisayarda MSN dosyası oluyordu. Onun içinde çeşitli klasörler açılıyordu konuşma dökümanları vardı sanki. Onlar siliniyor mu acaba![]()
Yooo ben de aldatıldım. Ama sana senin beklediğin cevapları vermememiz hoşuna gitmedi. Dünya değişiyor kadınlar artık daha güçlü. Vazgeçin artık bin yıl önceden kalan aldatıldım mağdurluğu yapmaya. Sen istiyorsun ki kocamı boşamayım ama o kadını rezil edeyim. Bu düşünceler artık kadınlara yakışmıyor. Avrupadaki kadınlar evlenmeden çocuk doğurup büyütüyor. Onlar kadın da biz değil miyiz. Ama maalesef bizim kadınlarımız mağduru oynamayı pek bi seviyorlar. Önce sen rezillik çıkarmayı falan bi bırak da kocandan bağımlılığından kurtulmaya çalış. Hiçbirimizin önüne hayat pembe yollar sermedi.Herkesin kumaşı değişmiş yaa aldatildigim icin bi suclanmadigim kalmıştı. Ben sadece bir konu hakkinda fikirlerinizi sordum. Benim ayakkabımı giyip benim gectigim yoldan gecmeyen insanlar beni sorguluyor. Nickname kullaniyorsunuz diye agziniza geleni yazıyorsunuz. Sagolun cok yardimci oldunuz
İçinizin soğumaması çok normal. Önce eşi boşamak için adım atın sonra istediğiniz rezilliği de çıkarırsınız, o size kalmış. Elinizde kanıt yoksa kadın size boşanmanıza rağmen şizofren yakıştırması bile yapıp kocasını elinde tutmaya çalışır hatta eşiniz de destekçisi bile olur. O toplara girmeyin.Herkesin kumaşı değişmiş yaa aldatildigim icin bi suclanmadigim kalmıştı. Ben sadece bir konu hakkinda fikirlerinizi sordum. Benim ayakkabımı giyip benim gectigim yoldan gecmeyen insanlar beni sorguluyor. Nickname kullaniyorsunuz diye agziniza geleni yazıyorsunuz. Sagolun cok yardimci oldunuz