• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam ateşiiii :)

Psikoloğum takıntı sadece acı çekmiyorsun ki dedi, gerçekten öyle ama benim merak ettiğim acaba gerçekten takıntı mı o yüzden de görüşmek istedim

Normal zamanlarinda yuzune bakmayacagin birini bu derece takmak ve intikam almayi istemek takintili bir davranistir.

Sen gereginden fazla olayi dramatize ediyorsun ve kafanda buyutmeyi seviyorsun . Boylece gercek dunyandan uzak aci cekmeyi seviyorsun.Gercek dunyayla baglantin bu sekilde kopuyor.

Valla bn bu kadınları anlamıyorum adam size açık açık bn başkasıyla yatacağım demiş daha bunun bi açıklaması var mı kendinizi bu kadar değersiz mi görüyorsunuz dünya sadece o adamın üzerine kurulu değil böyle şeyler yapmayn lütfen sizinde bi kadınlık gururunuz var böle insanlara fırsat vermeyin ..

Intikam sekli de cok cocukca geldi ayrica. Guldum istemsizce. Cok intikam almak istiyorsan her yerden engelliyorsun. Telefon numaranı değişiyorsun. O seni birkaç ay sonra bulur. (Bu kural hic şaşmaz cunku) O zaman soylersin söyleyeceklerini. Ama kendine yazik etme. O geldiginde sen zaten sogumus olursun sosyal hesaplardan da gormedikce.

Kadının kocasına aldatıldığını söyleyin. Bir daha da o adamla iletişime geçmeyin.
Alın size intikam.

Bak kendin de biliyorsun demek ki. Yazdıklarında baştan sona çok ciddi aşırılıklar var. 15 günlük bir adama bu kadar takılman, beraber olduğu kadını bildiğin halde yaklaşımın, yapmayı aklından geçirdiğin plan.. Bence sen hem üzüntün hem de bu takıntılı halin nedeniyle sağlıklı düşünemiyorsun. Yapamamanı, bu insanlarla görüşmemeni ama kendi içindeki aksaklıkları da göz ardı etmemeni öneririm.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aslında öpmek falan yazdım da ben adamın benim için gerçekten takıntı olup olmadığını merak ediyorum, görürsem anlarım sanki gibi

Intikam sekli de cok cocukca geldi ayrica. Guldum istemsizce. Cok intikam almak istiyorsan her yerden engelliyorsun. Telefon numaranı değişiyorsun. O seni birkaç ay sonra bulur. (Bu kural hic şaşmaz cunku) O zaman soylersin söyleyeceklerini. Ama kendine yazik etme. O geldiginde sen zaten sogumus olursun sosyal hesaplardan da gormedikce.
Evet çocukça aslında ne bileyim aklıma bir tek o geldi. Sosyal hesabım yok onun da öyle. Whatsapp falan da kullanmıyorum ama aramadan, mesajdan engellemek en güzeli. Teşekkür ederim bir de :)

Su yazdiginizi sakin kafayla bir daha okuyun bakalim. Cok cirkin iliskiler yumaginin icine giriyorsunuz. Yapmayin bunu kendinize.
İşte göremiyorum zihnimdeki seslerden, objektif bir bakış için yazdım. Gerçekten saçma, iğrenç bir eylem olacak, teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aslında öpmek falan yazdım da ben adamın benim için gerçekten takıntı olup olmadığını merak ediyorum, görürsem anlarım sanki gibi

Olabilir. Ama büyük ihtimalle daha çok kafana takmana neden olacak bir şey olacaktır. İlla kötü olmasına gerek yok, o gün çok yakışıklı gelmiştir mesela, güzel kokuyordur. O zaman da intikam duygusu elde etme saplantısına dönüşür. Ya da daha fazla kalbini kırar, iyice gözünü hırs büyür. Bence en iyisi hiç bu işe kalkışmamak. Kendin de demişsin, karşındaki öbür kadına değer veriyor. O yüzden senin üzerinden ego tatmini yapmakta ya da kalbini kırmakta bir sakınca görmez. Olan sana olur her şekilde.

Olabilir. Ama büyük ihtimalle daha çok kafana takmana neden olacak bir şey olacaktır. İlla kötü olmasına gerek yok, o gün çok yakışıklı gelmiştir mesela, güzel kokuyordur. O zaman da intikam duygusu elde etme saplantısına dönüşür. Ya da daha fazla kalbini kırar, iyice gözünü hırs büyür. Bence en iyisi hiç bu işe kalkışmamak. Kendin de demişsin, karşındaki öbür kadına değer veriyor. O yüzden senin üzerinden ego tatmini yapmakta ya da kalbini kırmakta bir sakınca görmez. Olan sana olur her şekilde.
Ben çok yoruldum sanırım, tutunacak bir insan arıyorum sanki sevsem ya da sevilsem her şey düzelirmiş gibi. Ama yanlış kişiye oynuyorum bunu. Haklısınız bir döngüye girmek üzereydim aslında. Bir de 'seni istiyorum, içimde kaldı, yaşayamadık' falan dedi. Gerçekten egosunu tatmin edip gidecekti.

Zaten boşanacaklarmış bana göre aldatılmayı gerektirmez.. Boşanmak zaten daha fazla birbirimizi yıpratmadan ayrılalım diye yapılır bu bide aldatıyormuş.
Aman neyse naparsan yap
Ya bir de bana 'kocasıyla aynı evde yaşıyor ama ayrı odalarda takılıyorlar' dedi. Ya dışarıdan bakınca şimdi gerçekten değmez öyle bir adam için, uğraşmayacağım

Teşekkür ederim hepinize, her yerden engelledim onu. Aramadan, mesajdan. Tek kelime yazmayacağım, söylemeyeceğim. Sayenizde gördüm baya saçmaladığımı ve o adamın nasıl biri olduğunu. Konumu kapatabilirsiniz, elleriniz dert görmesin kızlar

Hayattaki en zor seylerden biri degmeyecek insanin deli gibi pesinden kosmak. Gurur her kadina sart. Ki askta gurur olmali. Baskasiyla cinsel birlikteligi oldugunu bildigin bir adamlaniye gidip sahildr icmek isteyesin. Bana kalirsa bosluga dusmus ve baskasina tercih edildigin jcin kendini kotu hissediyorsun. Bana yazma kiz arkadasimla olucam demis. Senin sehrime gel cagrina kulak asmaaz.

Yalnız herkes anlamis catir catir yorum yazıyor bi ben mi anlamadim

Bi adam var evli ama tabi bence boşanma aşamasında olduğu kısmı yalan. Hep öyle oluyor cunku zaten. Neyse bu adam evliymis sen sonradan ogreniyorsun. Ogrendikten sonra birakiyorsun ama dayanamiyor ve ariyorsun ve bu adam evli olan bir kadinla sevgili ve ilişkiye giriyor bunu sana söylüyor. Sen her seye ragmen bu adami birakamiyorsun ama o seni coktan unutmuş keyfine bakıyor. Sen de beyinsiz birine ders vermeye calisiyorsun. Iyi de canim bunun beyni yok neresiyle anlayacak o dersi. Bosver evliymis zaten cikar at hayatından. Yoksa o seni kullanip atacak

Tabi tabi ileri bişey olmadı :) kullancak mı pardon makinemisiniz kullanmak ne ?

Back
X