orjinalini izleme kararı aldım hadi bakalım :)
orjinallerini açamıyorum ki.açsam bende izliyecem
ozel mesaj kutunuzdaki mesajlari silerseniz izleyebileceginiz linki ozel mesaj aticam
kesinlikle orjinali ve oyuncularida cok iyi..beren delisi ben intikami izlemiyorum..sadece fragmina bakiyorum..cunku dizinin aynisi bende merak uyandirmiyororijinali mi daha iyi intikam mı ona göre orijinaline başlayasım var
kesinlikle orjinali ve oyuncularida cok iyi..beren delisi ben intikami izlemiyorum..sadece fragmina bakiyorum..cunku dizinin aynisi bende merak uyandirmiyor
o zaman hic baslama..:)) bidaha izleyesin gelmezben beren ve nejat delisi olarak orijinal izlersem bunu izleymem ondan başlayamıyorum :)
ne konuda tuyo istiyorsun megim
İşte 3-5 bölümlük ilginç olaylardan oluşan özet..
Çok şey istedim dimi ya :26:
rica ederim canim biraz karisik kusura bakma..film izlemesini seven biri oldugun icin orjinalini izlemeni siddetle tavsiye ederim..suan 2.sezonu bitmek uzere sinema filmi tadinda heyecenla izlersinNilimm canımm canım arkadaşımmm teşekkür ederim
rica ederim canim biraz karisik kusura bakma..film izlemesini seven biri oldugun icin orjinalini izlemeni siddetle tavsiye ederim..suan 2.sezonu bitmek uzere sinema filmi tadinda heyecenla izlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?