İntikam Kanal D

orijinaldeki daniel in gıcık yalancı arkadaşı sanırım yerini versiyonda yerini sümsük selene bırakmış

Ben tüyo isterim spoilerle lütfen

orijinali mi daha iyi intikam mı ona göre orijinaline başlayasım var

kesinlikle orjinali ve oyuncularida cok iyi..beren delisi ben intikami izlemiyorum..sadece fragmina bakiyorum..cunku dizinin aynisi bende merak uyandirmiyor

ben beren ve nejat delisi olarak orijinal izlersem bunu izleymem ondan başlayamıyorum :)

orijinali o kadar guzel ki....o kadar akici.. o kadar surukleyici ki..oyunculuklar muhtesem.
maalesef ki burda bereni cok sevmeme ramen o kadar rolun icine girememis sanki, hala bihterimsi bir hava var...
umarim duzelir :)

İşte 3-5 bölümlük ilginç olaylardan oluşan özet..
Çok şey istedim dimi ya :26:

spolier !!!cok sey degil canim ama orjinalinde araya giren bir erkekti(burada yaprak dokumunden sedef)..bu konu bayagi uzayacak nasil baglayacaklar hala dusunuyorum..cunku dizinin ilk bolumunde emre ormanda vuruluyordu. o sahne bayagi sasirtici..aslinda vurulan araya giren erkekti yani burada sedef oluyor..ve yagmur hakkinda gercegi ogreniyordu sakladigi kutuyu buluyor ..orjinalinde ikisindede ayni takim elbise oldugu icin onun vuruldugunu saniyolar..biraz karisik oldu neyse..yerli versiyonunda isimleri iyi bilmedigi icin karisik anlatiyorum biraz..zengin ailenin biyikli yardimcisi yagmurun gecmsini yakinda ogrenecek hatta ismini aldigi kizi bulacak..ismini aldigi kiz biyikliyi oldurecek..o da yagmuru arayacak..kizi hakanin evine goturecek..orada nejat isler gorecek kiz ondan hoslanacak..sevgili olacaklar hatta...sarisin kadini biyikli balkondan asagi atacak..felc kalacak..sonra iyilesecek tabiki..o kadar cok sey oluyor ki hepsi birbiriyle baglantili..

Nilimm canımm canım arkadaşımmm teşekkür ederim

Nilimm canımm canım arkadaşımmm teşekkür ederim
rica ederim canim biraz karisik kusura bakma..film izlemesini seven biri oldugun icin orjinalini izlemeni siddetle tavsiye ederim..suan 2.sezonu bitmek uzere sinema filmi tadinda heyecenla izlersin

Son düzenleme:
rica ederim canim biraz karisik kusura bakma..film izlemesini seven biri oldugun icin orjinalini izlemeni siddetle tavsiye ederim..suan 2.sezonu bitmek uzere sinema filmi tadinda heyecenla izlersin

İzlemek istiyorum ben de..
Ama endişelerim var işte senkronizasyonu yakalayamazsak diye..
Hem Beren'inki,hem diğer versiyon başa baş gidemeyebilir yani zamanlama olarak..
Ama izliycem elbet..

bunun orjinali ingilizce mi eger öyle ise izlemem ben :/

ama yınede bende bakmak ıstıyorum banada link arabilr misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…