İntikam Kanal D

Bende orjinalini izledim şimdi yerliyi izlerken bazen çok sıkılıyorum hatta bugün izleyip izlememkte bile kararsız kaldım
Ama ne yapim eşimde işte olunca yine kendmi izlerken buldum ama dizi saatini doldurmak için uzatmışta uzatmışlar yaniii
Orjinalinde herşey 45 dk. olup bitiyor yabancı dizilerin en çok bu özelliğini seviyorum

çok merak ettim orijinalini ilk bölümüne baktım apaynıydı
oturupta onun tüm bölümlerini izlemek istedim çok merak ediyorum çünkü olayları
ama vazgeçtim
onu izleyince şimdi bunu izleyemiyeceğimi anladım

Şahika'nın, yalısının koridorlarında renkleri farklı,modelleri aynı elbiseleriyle yürümesine sinir oluyorum..
Dizinin temposunun ağırlığına da sinir oluyorum..
Beren olmasa,izlemem diziyi..

Arkadaşlar bence orjinalini izleyin ordaki victorya ki en önemli karakter nam-ı diğer kraliçe arı duruşu fiziği gülüşü ve zakasıyla çok farklı bir karakter ama şahika hiç olmamış hiç bir kere oyuncu iyi olabilir ama victoryayla alakası yok onun. Mert fıratı çok severim en son kelebeğin rüyasında oynadı ve çook zayıflamış hiç zengin evin şımarık oğlu tipi yok ondada orjinal karakterle onunda alakası yok. Bir de revenge izlerken bölüm oyuncuları ve figüranlar gerçekten çok iyi zengin olduklarını anlıyosun ama intikamdakiler ana oyuncu kadrosu çok iyi ama yan karakterler berbat ötesi. Bi de yaprak dökümündeki sedefin karakteri de olmamış ki ben oyunculuğunu hiç sevmedim orjinal karakter erkekti tam bi psikopattı ve biseksüel di sanırım bu yüzden kadın oyuncu seçmişler ama bence olmamış. Ben beren saat engin hepileri ve nejat işler için izliyorum ama yakında bırakırım gibime geliyo çünkü sıkıcı temposu düşük

ya herşey tamam da dizinin bazı kısımlarında polis gerçeği varken nasıl oluyor da bu derin yakalanmıyor anlamak mümkün değil
işin komik tarafı sanırım o kadar çok polisiye film izledik ki beklentilerimiz var hem azından bi kamera olur bişi olur da görüntüsü filan çıkar
sanırım o ağırlıkta değil dizi kurgu açısından...bilemiyorujm.. :26:

ben beğeniyorum diziyi sabırsızlıkla bekliyorum

engin hepileriyi çok beğeniyorum cuk diye oturmuş karaktere.

İlk defa 2 gün önce izledim ve baya beğendim. Engin Hepileri çok yakışıklı yav sırf onun için bile izleyebilirim

Bu Perşembe biraz bakayım dedim, afakanlar bastı.
Hiç hoşuma gitmedi.
Umarım 45dklık süresi olan ve kaliteli ilerleyen diziler yapmayı başarabiliriz bir gün biz de.
Böyle araklamalarla nereye kadar ... Olmuyor, olmuyor.

Son düzenleme:
Beren intikam aldıklarının yüzünü çizdikçe nedense bana bi rahatlama geliyor

Son düzenleme:
Acaba Yağmur'un babası aslında yaşıyor olabilir mi?
bende öyle bir his oluştu son bölümünden sonra...

bu akşam yeni bölüm var..sabırsızlıkla bekliyorum..orjinalini izlemedim ama daha ilginç bir gidişat bekliyorum..beren saat' in bütün dizileri süper zaten..

bişe değilde derin o kadar saklandı kendini gizlemeyi başardı
şu yerin altından çıkardığı kara kutusu başına bela olmasa iyi sonunda biri görücek tam da göz önünde

bişe değilde derin o kadar saklandı kendini gizlemeyi başardı
şu yerin altından çıkardığı kara kutusu başına bela olmasa iyi sonunda biri görücek tam da göz önünde

gördü biri selen gördü şu evlatlık kız... ne kadar saçöma madem gizlin saklın var ulu orta açıyo perdeleri kapat yada yukardaki onca oda varken git onlarda sakla tamda girişte saklıyo geleni gideni hiç eksik olmuyo sonunda selen gördü işte bakalım neler olucak

doğru selen gördü demi ben orayı tam göremedim de derin bi anda kapıya çıktı filan
neyse bi bölümdede bizim ödümüzü patlatırlar bu selen emreyei işleyip evi arattırmaya kalkar sonra orayı bi açarlar
anaaa derin kaldırmış meğer herşeyi o korkuda bizim yanımıza kalır

şu selenide hiç sevmiyorum yaa yaprak dökümündede sevmemiştim nedense sevimsiz geliyor bana

şu şahika hanıma biri giyinmeyi öğretsin lütfeeeennn
her bölüm aynı tip kıyafet ya etek boyu elbisenin askıları bile aynı. bi renk değişik
öğk geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…