İntikam Kanal D

Ben o dizinin orjinalini izliyorum.Şu anda 2. sezon 13. bölüme geldim yayınlanmasını bekliyorum.Arada intikam dizisine bakıyorum da hani cümleler bile aynı olmasına rağmen bu kadar mı donuk, heyecandan yoksun olur...Oyunculukları da beğenmedim açıkçası.Belki de karşılaştırma yaptığım için öyle geliyordur tabi..

şu şahika hanıma biri giyinmeyi öğretsin lütfeeeennn
her bölüm aynı tip kıyafet ya etek boyu elbisenin askıları bile aynı. bi renk değişik
öğk geldi artık

Bencede ama rol gereği olabilir o tarz kıyafetler ki öyledir sanırım bize göstermeye çalıştıkları bu bence

Bencede ama rol gereği olabilir o tarz kıyafetler ki öyledir sanırım bize göstermeye çalıştıkları bu bence

Bide kadın cok rahatsız duruyo içinde kesin korse var. kalıp gibi yürüyo hele o dünkü turuncu elbisesi neydi öyle ya. ben giyinmiş gibi rahatsız oldum

Hakan'ı cok seviyorum.

ama her nedense bu dizide bir donukluk var. içine cekmiyor bi türlü.

Aynı konuşmayı annemle yaptık dün korse var gibiydi di mi
Hakan'a bende bayılıyorum dizinin eğlencesi Hakan bence
.

canım nereden izliyorsunuz orjinalini tv demi yayınlanıyor.

ama madem o kadar zenginler tanınmışlar insan biraz güzel özenli giyinmez mi yahuu
hep aynı tarz elbiselerin arkasındaki yırtmaca kadar aynı

sahikanın uzun koridor yürüyüşlerine sinir oluyorum. ne zaman baksam kadın koridorda yürüyor. son davette yağmurun göz makyajı güzeldi.

diziye arada bakıyorum ama bir tad alamıyorum
çok donuk heyecansız bir dizi sanki birşeyler eksik gibi
oyuncuları da pek başarılı bulmuyorum

bence karakterlerde sorun yok hemn hemen herkes cuk oturmus ama mantık hataları var yagmur okadr kolayy tuzaga dusuruyorkı ehrkesı hemde hıc yakalanmıyor falan bıracck o kısımlar sacmaaa gıbı yınedee ızlıyrrm hoss

Hiç mi güvenlik kamerası olmaz bir firmada,holdingte yada bankada vs..
Her seferinde mi yakayı kurtarır..
Saçmalıklar o kadar çok ki..:2:

Mantık harası dediğimiz şeyler orjinalinde de var. Mesela beren saat psikoloğu nasıl kaçırdı nasıl taşıdı bunun cevabı revenge de bar emily uzak doğulu bi adamdan her konusa eğitim alıyor. Bunu türkiyeye nasıl uyguluyacaklar çok merak ediyorum.bence selen karakterini kadın seçmeleride hata. Revenge hayranı intikam izleyicisi olarak intikam karakterini beğenen arkadaşların revenge 'i izlemelerini öneririm çünkü role cuk oturan oyuncular var. İntikam türkiye şartlarına uyduralım derken berbatlaştırılmış bence.

izliyorum şu an.bu diziye alıştım ben galiba.şimdi şey saçma geldi bu zengin olan çocuğun ismi hakandı galiba.bu hakan ne diye ademden bu kadar korkuyorki.o kadar zengin bi koruması falan niye yok.sanki güçsüz gariban bir insanmış durumuna düştü de saçma geldi bana

Çok güzel ve akıcı ilerliyo..gerçekten Hakan karakteri cuk oturmuş!! hakkını vererek oynuyo tüm karakterler..orjinalini bilmem ama bunu çok sevdim :)

birşey kaçırdım,Yağmur'un evindeki gaz borularını kim kesti? o da Selen mi yoksa
bu kadar soluk soluğa izlenen dizi yok gerçekten.orjinalinden bahsedilmese iyi olucak ama ..

birşey kaçırdım,Yağmur'un evindeki gaz borularını kim kesti? o da Selen mi yoksa
bu kadar soluk soluğa izlenen dizi yok gerçekten.orjinalinden bahsedilmese iyi olucak ama ..

Selen kesti boruyu Pis kız

rüzgar karakteri dışındaki herkesi sevdim yani,bence emre ve hakan ondan daha yakışıklılar
gerçekten mantık hataları baya fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…