şu şahika hanıma biri giyinmeyi öğretsin lütfeeeennn
her bölüm aynı tip kıyafet ya etek boyu elbisenin askıları bile aynı. bi renk değişik
öğk geldi artık
Bencede ama rol gereği olabilir o tarz kıyafetler ki öyledir sanırım bize göstermeye çalıştıkları bu bence
Bide kadın cok rahatsız duruyo içinde kesin korse var. kalıp gibi yürüyohele o dünkü turuncu elbisesi neydi öyle ya. ben giyinmiş gibi rahatsız oldum
Hakan'ı cok seviyorum.
ama her nedense bu dizide bir donukluk var. içine cekmiyor bi türlü.
Ben o dizinin orjinalini izliyorum.Şu anda 2. sezon 13. bölüme geldim yayınlanmasını bekliyorum.Arada intikam dizisine bakıyorum da hani cümleler bile aynı olmasına rağmen bu kadar mı donuk, heyecandan yoksun olur...Oyunculukları da beğenmedim açıkçası.Belki de karşılaştırma yaptığım için öyle geliyordur tabi..
ama madem o kadar zenginler tanınmışlar insan biraz güzel özenli giyinmez mi yahuuBencede ama rol gereği olabilir o tarz kıyafetler ki öyledir sanırım bize göstermeye çalıştıkları bu bence
sahikanın uzun koridor yürüyüşlerine sinir oluyorum. ne zaman baksam kadın koridorda yürüyor. son davette yağmurun göz makyajı güzeldi.
sahikanın uzun koridor yürüyüşlerine sinir oluyorum. ne zaman baksam kadın koridorda yürüyor. son davette yağmurun göz makyajı güzeldi.
birşey kaçırdım,Yağmur'un evindeki gaz borularını kim kesti? o da Selen mi yoksa
bu kadar soluk soluğa izlenen dizi yok gerçekten.orjinalinden bahsedilmese iyi olucak ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?