İntikam Kanal D

ben hiç beren saat dizisi izlememiştim ama bu diziyi beğendim takip ediyorum
son bölümde anlamadığım şuydu beren saatin sevgilisi var rüzgarda bunu biliyo bildiği halde gidip seni seviyorum diyo.ne bekliyodu bu adam sevgilisini bırakıp onla olmasını mı?

[video=youtube;eJVVgYIeEVw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eJVVgYIeEVw[/video]

yaprak dökümü ekibi yavaş bi şekilde katlediyo diziyi
bakalım ali rıza beyi hangi rolde görücez bu dizide

Dünkü bölümde Hakan'a çok güldüm...
Oyun oynarlarken koruması ile; koruması "öldün" dedi.. hakan: "sen benim korumam değil misin koru ozaman" dedi ya o sahne yazarken bile gülüyorum.
Bir de Yağmur "Selen artık birşey yapamaz" dediğinde Hakan: "Adem için de öyle diyodun. Ama bak adam hergün bizde, birgün sana geliyor bir gün bana geliyor" dediği sahne Ki yağmur selen için bişey yapamaz değinde Adem için de öyle demişti diye aklımdan geçirdim ki Hakan söyledi
Dün akşamki bölüme kadar çok sıkılarak izliyordum ama dün gece beğendim hiç sıkılmadım...

[video=youtube;tNF9KUnhoMs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tNF9KUnhoMs[/video]

Beren saate rağmen bu diziyi izleyemedim çünkü beren saatle nejat işler aynı yaşlarda iki karakteri canlandırıyorlar
ama izlerken ben kendimi kandıramıyorum , Beren 27 yaşında nejat işlerde rahat 40 yaşında var adam yaşını gösteriyor bu sebeple film beni sarmadı , ortak köpekleri vardı bakıyorum adam 40 yaşında köpekğinde 35 yaşında olması gerek , bazı bağlantılar iyi kurulmamış

dun cok guzldı yaa ama noldu emre takıpmı ettı acaba sonnda anaum işler karsck o kızda cıkageldı cok sevımsız yaa ruzgr sakın asık olma onaaa

sanmıyorum emre yağmurun geçmişini öğrendi ya güya
onun geçmişini yaktığını filan düşünüp üzülüyodur kesin fotoyu yaktı diye yağmur
kimsenin değil ama şahikanın herşeyi öğrenip kimseyi inandıramayacağını düşünüyorum bi süre
hatta ilk bölümde nişanlarında yağmura olan tavrı bana küçük sinyaller verdi bilemiyoum:26:

ya hangı foto ben foto yakma kısmını goremedımmm cocugu wc ye gotrmustum demekkı o ara oldu

ya hangı foto ben foto yakma kısmını goremedımmm cocugu wc ye gotrmustum demekkı o ara oldu

sonlara doğruydu hani bi arkadaşı geldi ya yağmurun
dışarı çıktı işte ööle düşünürken geçmişi elinde o kızın fotosu vardı onu yaktı
emrede balkondan bakıyordu o sırada
ben onu söledin sandım üç saattir hayatımı anlatıyom

hahahaa yok kız ıste o kısmı goremdm seslerını duydum aama ben gıttı telefonu koydu yaaa bahceye sonra dondu yataga gırdı işte orda gozlerını actıya emre herlde takp ettı dedım:)

hahahaa yok kız ıste o kısmı goremdm seslerını duydum aama ben gıttı telefonu koydu yaaa bahceye sonra dondu yataga gırdı işte orda gozlerını actıya emre herlde takp ettı dedım:)

bak bende orayı kaçırmışım
sadece aynı yerde yattıklarını gördüm gene burayla meşguldum zaar

Yuhhhh inanmıyorummmmm.. 21 marttaki yeni bölümün gragmanını gördünüz müüüüüü????

fragmanların devamı geldi..
bence selen de eceline doğru gidiyor
bu dizide çok bilene yer yok biliyosunuz ki
selen de yakında boylar tahtalı village i

kımsecıkler yazmamıss bişey bakalım yneı bolumde neler olacakkkk ruzgar sayesnde kurtulduuu yagmur

xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
diş macunu reklamında oynayan kıza dizinin bir sahnesinde diş fırçalattılar ya... şaka gibi... ürün yerleştirme bu oluyor demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…