İntikam Kanal D

nişan sahnesi yaklaşıyo mu ne :44: bikaç bölüm de şahikayı evlilik için ikna etmeye çalışırlar sonra da o baştaki nişan sahnesini izleriz artık

hem rüzgar da bişilerin peşine düştü gerçek derini bulup emreyi ortadan kaldırıcak galiba :26:

evet nikah sahnesine az kaldı.. bence Rüzgar, gercek Derin'i bulduğu için Emre'yi vuruyor..

Yağmur her bölümde birini haklıyor,neredeyse her bölümde birini ortadan kaldırıyor,ne olacak bu hızla üçbeş bölüm sonra ortada adam kalmayacak.emre de ölecekmiş diyorsunuz,selen de gitti,sahte derin de gidiyor kimi izleyeceğiz.
Ayrıca beren çok çıtı pıtı,çıtkırıldım bir kız,öyle kar maskesi takıp tornavidalarla falan kapı açtığı sahnelerde çok eğreti durduğunu düşünüyorum,mesela o psikolog kadını baygın halde pencereden dışarı çıkarıp arabaya taşımıştı.zaten beceremeyeceğinden oldu bitti yaptılar,böyle bir sahne görmedik,bir baktık arabadalar.

yok emre ölmicek arkadaşını vuracaklar emrenin üstüne kalacak ama daha sonra aklancak

spolier!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahika evde tek başına iken de topuklu ayakkabı falan giyiyor,pür makyaj,saçlar devamlı surette fönlü falan..
Sinir sinir haller..
Zenginler evlerinde de 7/24 bu şekilde yaşıyor demek ayy ne kadar gerçekçi ne kadar da asiller yarabbb

Bir de Emre anası ağlarken ''nen var anacağızım'' dediydi de, Şahika asilzadesi; ''Cemre babanın kızı değil,onu başka adamdan peydahladımdı'' dediydi ve Emregil de anasıgilin tecavüz sonucu gebe kaldığını düşündüydü otomatikman hemen Tübe tübeeee

Beren deseniz buz gibi soğuk,mimiksiz,jestsiz oyunculuğuyla nasıl başrol kapıyor hayret..
Aşkı memnuda da,Fatmagül'de de intikamda da 5 mimik yapıyor sadece..
6. yok..
Ama Beren işte.. İsmi var,oyunculuğu yok.. Farketmez

Mesela duygusuzluk koçu! vardı ya Yağmur'un,sen artık işine duygu karıştırdın,seninle çalışmayı bırakıyorum demişti yarma gibi bir adam, Yağmur evinin verandasında nasıl da ''hayııırrr bırakkmaa nolooor'' demişti.. Ve nasıl hissettirmişti bize sahneyi dimi..
Oyy canımmm

Beğenmiyorum diziyi!Oyunculukları!

Saçmalıklar şelale olmuş bir dizi

ya son bi iki yeri kaçırdım noldu kızlar en son şu emrenin dellendiği sahneden sonraki kısımdaa :1

beren tabıkı mımıksız soğuk oynayacak,çünkü intikam alıyor duygularını katmaması lazım ve geçirdikleri kolay değil benimde hayatmdan onun kadar olmasa bişeyler geçti benimde hep suratım asıktır,soğuğum,o olayları yaşayan biri soğuk olur insanlara güvensiz olur,bütün dizilerdede rolleri çok dertli,ben çok başarılı buluyorum en iyi oyuncu bence beren saat

ya son bi iki yeri kaçırdım noldu kızlar en son şu emrenin dellendiği sahneden sonraki kısımdaa :1

ondan sonra nerdeyse bitti zaten dizi

şahikalarda kopan o kıyamet gecesinde emre çıldırdı..evet..yağmur yanına yaklaştı "sakin ol" dedi önce..sonra emre "annem adil çelikle nasıl birlikte olabilir" dedi.yağmurda sinirlendi "annen sizi kandırdı,sorun bu..adil çelik değil" dedi..emre tabi o sinirle daha ağır laf etti "adil çeliği tanımıyosun sanki,o en sahtekar adam bu dünyada ve cemrenin babası bundan daha başka ne olacak" dedi..

sonra yağmur'u nezaketle kovdu yalnız bırakırmısın beni dedi..
yağmur'da sinsice bakarak çıktı..

o sırada haldun'u gösterdiler..tek başına oturuyo,babası geldi arkasından..ve babası hisselerinin hepsini alacağını emre'ye vereceğini söyledi,emre'yi yetiştireceğiz bian önce dedi..ben kimsenin yanında değilim artık,şirketimin yanındayım sadece dedi.tabi haldun şok!!

bu arada emre cemre'yi aradı nerdesin diye..o da barış'ın yanında..içti orda baya..söylendi falan..

sonra haldun'un yanına şahika geldi "değermiydi kızını kaybetmeye" dedi..haldunda "sen yaptın ben değil..ikimizde yalanı yaşadık senelerce bu evde" dedi..şahika "kızımın gözünden süzülen her yaşı ödeticem sana..yıllarca beni adil'e olan sevgimle tehdit ettin..çocuklar bunları yaşamasın diye ben sevdiğim adamı hapise gönderdim" dedi..haldunda "utanma yokmu sende hala onu savunuyosun bana" dedi..şahika'da "sonsuza dek sevicem" dedi çıktı gitti..

rüzgar'ın yanına gitti yağmur..iyi misin fln merak ettim dedi.o sırada da resmen yalvarıyo gibi rüzgar dedi ki "yağmur lütfen o aileye girme,o aileden biri olma" dedi..yağmur çok duygulandı aniden kalktı ordan..giderken hakan'ı aradı "sen haklıydın,derin'e ihtiyacı var.bulabildin mi onu" dedi..hakan'da "bulamadım,her yere baktım gerçekten yok.bu defa sahiden gitmiş galiba" dedi..

o sırada biyerde derin'i gösterdiler..eli kolu ağzı falan bağlı..o kadar,geçti sahne..

sonra herkesi sırayla gösterdiler napıyolar diye..konuşma olmadı..haldun kızının odasında,rüzgar teknesine bakakaldı derin yazısına,şahika adil çeliğin videolarını izliyo,cemre hala içiyo falan..

ve son sahne!!

yağmur evine geldi..ışıkları bi yaktı,geçmiş kutusunu sakladığı yer açık,kutusu yok ve sadece nişan davetiyesi ile bi not var..notta da "nişanda görüşürüz" yazıyo sadece..

baya detaylı yazdım galiba...işte böyleeeeeeee...

çok güzel bi bölümdü vallaaa

yok yok sağol canım o kadar yazmışsın teşekkür ederim vay be asıl kısmı kaçırmışım haberim yok ben derini hakan ortadan kaldırdı diye dşünmüştüm :26: hani yağmur yardım istedi ya biri de gidip kafenn önünde bunun başına vurdu

bişey sorcam (ben de uyumuşum da:))hani Cemreye söylemeyeceklerdi babasının Haldun olmadığını,söylediler mi???

bişey sorcam (ben de uyumuşum da:))hani Cemreye söylemeyeceklerdi babasının Haldun olmadığını,söylediler mi???
evet bi yemek düzenlediler rüzgar da durmadı gitti söyledi ortalığı karıştırdı ama o cemre olayını bilmiyodu şahikaya laf saydı işte derinle uğraşma babasıyla ilişkin vardı demi diye..sonra da Haldun cemreye söyledi senin baban ben değilim diye

rica ederim cnm

yağmurun evinde o kutunun olduğu yeri hastanede yatan kız görmüştü. hastaneden mi çıktı acaba ?
yeni bölüm fragmanında da cemre abim ölmüş falan diyo. heyecanlı olacak bu bölüm :)

yağmurun evinde o kutunun olduğu yeri hastanede yatan kız görmüştü. hastaneden mi çıktı acaba ?yeni bölüm fragmanında da cemre abim ölmüş falan diyo. heyecanlı olacak bu bölüm :)
Selen evet.. Bende ondan şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…