Selen evet.. Bende ondan şüpheleniyorum
Kızlar ben de dahil olayım bu konuya. İzlediğim hiçbir dizi yoktu. annemin sayesinde 13. mü 12. mi bölümden başladık. Başından izlemediğim için de arkadaşımın başını yedim şu kim bu kim soruyorum...cemrenin ağzına ne oluyor abim ölmüş derken reklamlarda her gördüğümde garpsedim. anladım oyunculuk yapacak da bu nedir arkadaş.. :)
rüzgara da sinir oluyorum vallahi, kendi çapında dayılanmalar. keşke bizim kız emreye aşık olsa, düzgün çocuk yakışıklı da :)
Ben de baştan 10 - 11 bölüm izlemediğim için kaçırdım birçok şeyi!bu son bölümde epeyce bi zorlama sahneler vardı bence, bu nişan sahnesi zaten dizinin ilk bölümünün baslangıcıydı ama sanki ona uyduracam derken bişeyler tuhaf durmuş, bi kere nişan değil sanki yılbaşı partisine gelmişler de bi yağmur bi emre sıkılıp sıkılıp dışarı çıkıyorlar bizim nişanlarda düğünlerde gelin veya damat böyle yok olup gitse neler olur
1.bölümdeki nişan sahnesinde Hakan Yağmura 'Planın işlemiyor olabilir' demişti ama bu bölümde bu konusma gecmedi tam tersi 'Her sey istediğin gibi' falan dedi, bu ayrıntı da nasıl aklımda kalmış ama anlamadım
bi de Cemre'nin konusurken ağzının aldığı şekil benim de çok dikkatimi çekiyor , itici geliyor yani
yalnız benim de izlemediğim bikaç bölüm var Şu rusca konusan adam Hakan'la gözgöze geldi Yağmur'dan saklı bişey mi var aralarında kızlar ?
Ben sevmiyorum entrikalı dizileri, annem sayesinde başladık buna da! :)aşkı memnuyu da seviyordum :) böyle entrikalar falan heycanlandırıyor izlettiriyor vallahi. zaten çevrede yeterince dert var, sırf acı barındıran diziler sıkıyor :)
emre de fazla saf ama ya. yağmura nişanda soruyor neden evlenmek istiyorsun diye :))
ben de tam entrika dizilerine sarmış durumdayım. muhteşem yüzyıl, 20 dakika bir de bu intikam. gerçi 20 dakika artık içimi daralttı iyice :)Ben sevmiyorum entrikalı dizileri, annem sayesinde başladık buna da! :)
bu son bölümde epeyce bi zorlama sahneler vardı bence, bu nişan sahnesi zaten dizinin ilk bölümünün baslangıcıydı ama sanki ona uyduracam derken bişeyler tuhaf durmuş, bi kere nişan değil sanki yılbaşı partisine gelmişler de bi yağmur bi emre sıkılıp sıkılıp dışarı çıkıyorlar bizim nişanlarda düğünlerde gelin veya damat böyle yok olup gitse neler olur
1.bölümdeki nişan sahnesinde Hakan Yağmura 'Planın işlemiyor olabilir' demişti ama bu bölümde bu konusma gecmedi tam tersi 'Her sey istediğin gibi' falan dedi, bu ayrıntı da nasıl aklımda kalmış ama anlamadım
bi de Cemre'nin konusurken ağzının aldığı şekil benim de çok dikkatimi çekiyor , itici geliyor yani
yalnız benim de izlemediğim bikaç bölüm var Şu rusca konusan adam Hakan'la gözgöze geldi Yağmur'dan saklı bişey mi var aralarında kızlar ?
ben de tam entrika dizilerine sarmış durumdayım. muhteşem yüzyıl, 20 dakika bir de bu intikam. gerçi 20 dakika artık içimi daralttı iyice :)
intikamda bazı sahneler değiştirilmiş bence de. ilk bölümden farklı. bir de anlamadığım o kadar köşklerde geliyorlar bir tane kamera yok.
yağmuru kimse görmüyor. evde elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor.
yani bazı yerler tamamlanmıyor nedense. biraz daha çaba gösterseler şunu çekerken daha güzel olacak.
o rusça konuşan adam ne ayak anlamadım ben ya. birkaç bölüm kaçırdım o da orada piyasaya çıkmış herhalde.
ayrıca cemre abisinin nabzını dinlemeden ölmüş diye bağırınca ağzına iki çakasım geldi. insan öldü der mi yahu nabzına bakmadan. kalpten götürecek anasını.
o emrenn yanına koşarken millet çok komik göründüler ayrıca. etekleri toplayıp merdivenlerden bıngıl bıngıl indiler .:)):)
Beren kafasında kızıl peruk,üstünde dore montla çok garipti değil mi..:26:
Ürkünç görünüyordu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?