İntikam Kanal D

nejata kafası güzelken mikrofon uzattılar heralde
gerçi normalde de boş konuşuyor ama o tipe bu kafa hiç yakışmıyor..

Sırf kıyafetlere ve dekorlara bakmak için izliyorum :)

Beren koskoca evde şıkşıkırdım oturuyor ama ne temizlikçi,ne aşçı,ne bahçıvan var.
Kim yapıyor o işleri acep.

Şahika'nın saçlarına ve makyajına bayılıyorum.
Ben de evde Şahika gibi salınmak istiyorum:)

Son düzenleme:
Allah aşkına şu berene dövüş yaptırmasınlar ya o kadar yapmacık ki çok komik oluyor hiç inandırıcılığı yok

Şimdi emreyi ve seleni kim vurdu biri bana anlatsın lütfeen çok şey kaçırdım:18:

Şimdi emreyi ve seleni kim vurdu biri bana anlatsın lütfeen çok şey kaçırdım:18:

emre vurulmadı,sadece kafasından yaralandı.selense emreyle boğuşurken ellerindeki silah patladı,omuzu yada kolundan yaralanıp yere düştü.sonra o rus adam varya,yağmurun hocası,o çıktı arkadan.selen yağmurun kim olduğunu öğrenmiş,sırrını açık edecek diye emrenin kafasına silahıyla vurup bayılttı,sonra emrenin elindeki silahla da seleni öldürdü,elinde eldiven olduğu için parmak izi falan yok adamın.sonra derin gelmiş anladığımız kadarıyla ama adamı görmemiş,sadece panikle yaralıların başında duruyordu,üstüne rüzgar geldi,baktı ki selen ölmüş,emre yaralı,emreyi bulabilsinler de ölmesin diye insanlara yakın bir yere çekti.

Gene de seyrediliyor Beren dizileri..
Ancak ben de hiç beğenmiyorum oyuncu olarak..

Haklısın!

Sahi tüm o işleri kim yapıyor acaba?
Ben de ŞAHİKA gibi BEREN gibi soğukkanlı olmak istiyorum. Başlarına o kadar felaket geliyor, istiflerini bozmuyorlar, paniklemiyorlar. Biz olsak -Allah korusun- kahırdan ölürüz.

Ben de evde 7/24 topuklu ayakkabıyla,full makyajla,rahatsız ama şık kıyafetlerle salınmak istiyorum..:86:
Kahrımdan ölsem de, ya da film izlerken bile eşofmanlarımı çekmemek,saçı başı dağıtmamak istiyorum..
Mesela uzanarak tv izlememem lazım,neme lazım saçım makyajım,kıyafetlerim bozulur falan maazallah :86:
Yemek yaparken de full makyajlı olmak için ne yapmalı acaba :44:

Çok samimi bir dizi oyyyy canımmmmmmmmmmmm

Gene de izliyorum kiiiiii

Son düzenleme:
Dipnot: Ben TV izlerken uzanmam. Uyuyacaksam uzanırım sadece... :)

Alışkanlık...

Ben de izliyorum. Sağ olsun annem sardırdı başıma... Şu anda kendisinin işi oluyor bazen izleyemiyor ama ben pür dikkat izliyorum. Sardım bir kere.

Süpersin teşekkür ederim

Allah aşkına şu berene dövüş yaptırmasınlar ya o kadar yapmacık ki çok komik oluyor hiç inandırıcılığı yok

aynen canım ya berene hiç dövüş sahnesi gitmiyor bence en güzel oyunculuğunu sergilediği dizi aşkı memnuydu nerde o BİHTER devamını çekseler yine izlerim

Dün diziyi yine heyecanla izlesem de saçmalıklar vardı çok böyle yapay geliyor dizi bana yavaş yavaş Beren'in oyunculuğunu beğenmemeye başladım. Geçen hafta farketmemişim özeti izlerken farkettim, Şeçkin Işık, Yağmur ve Şahika oturuyorlar.Yapmur diyor ki ben o zaman küçük bir çocuktum ama Adil davasında nasıl başarılı olduğunuzu hatırlıyorum diyor. Yahu Yağmur yani Derin o zaman 4-5 yaşlarında bir kız nasıl bilsin Adil davasını, neden ilgilensin küçücük çocuk aa ne güzel çözdü desin var mı böyle bir şey oyun çağındaki çocuk ve Şahika buna dikkat etmiyor, Seçkin Işıkta. Dünkü sahnelerde Yağmur adamın arabasına Rüzgar'ın hırkasını koyuyor bir araba kapısı açmadığı kalmıştı o kadar kolay mı araba açmak. Hem ne saçma bir düşünce o hırka o adama olur mu Rüzgar iri yapılı kaldı ki günler geçmiş olayın üzerinden adam hala arabada kanlı hırkayı tutar suçlu olan biri. Mahkeme olmuş Emre haps girdi dayak yedi hastanede yattı çıktı kaç gün geçti hırka hala arabada polislerde yedi. Tamam öldürttüler sonra ama Yağmur bunun tutacağını nasıl hesap etti. Sonra adama kendisi astı süsü veriliyor bir kere bu tip şeyler olmasın diye nezarete alınan kişinin kemerinden ayakkabı bağcığına kadar her şeyi alınır. Babasını da öldüren adamla karakolda asansörde karşılaştı o adamı nasıl bulacak bakalım. Yani daha bir sürü saçma şey oluyor.

Dizide saçmalıklar silsilesi olduğu aşikar. Annemin sayesinde sardım diziye, yoksa hem dizi izlemem hem de BEREN SAAT'i izlemem!!!

Yağmur'un küçücük çocukken o olayla ilgilenmiş olması saçmalığı benim de dikkatimi çekti.

Yalnız arabayı herhangi bir anahtarla değil, kendi anahtarı ile açtı.

Siz galiba geçen bölümü izlemediniz... Adamı dövdükten sonra arabasının anahtarını kalıba (macun sanırım) bastı. Ondan sonra kendisine yaptırtmıştır aynısından.

Tamam öldürttüler sonra ama Yağmur bunun tutacağını nasıl hesap etti. ARSOYlar zaten olayı üzerine yıkacak bir kişi arıyorlardı. O yüzden Yağmur'un bunu hesap etmesi zor olmazdı. Hem Hakan'a dedi ya Yağmur : "Ben pası verdim, golu atsınlar/atarlar" gibi bir şey.

Babasını öldüren adamı nasıl bulacak ben de merak ediyorum ama o bir KAHRAMAN (!) ya bulur.

Annem de dün diyor (Hani RÜZGAR'ın evine girdi. Bir de arabaya giden yola yürüdü falan ya) : "Bu kadarı da saçmalık, kız başına nasıl yapıyorsa bunca işi!!!"

Ben epeydir masalımsı bir hikayeymişçesine izlemekteyim İntikamı

Son düzenleme:

ders almış şu yabancı adamın adı neydi ondan öldürülen adam nikita gibi kız dedi ya aynen öyle

Ha doğru bak onu atlamışım anahtarı aldı falan dimi kalıba basmak falan nedir yaa tek başına bir kız nasıl yapabiliyor bunları. Ben tabi ki arsoyların yıkacak adam bulunca bu saçmalıkları düşünmeyeceklerini biliyorum da polis bunu nasıl yiyor yahu demez mi adam arabada neden saklasın kanlı şeyi öldüren adam da elini kolunu sallayarak giriyor nezarete adamı asıyor bu adam neden bağırmıyor karakol ana baba günü. Hadi kemeri almadı polisler o da kendini astı yahu kağıt kalemi nereden buldu dimi not yazacak. Aşkı memnudaki Bihter'i özlüyorum ben

Son düzenleme:

Kemeri o adam getirdi zaten, kağıt kalemi de o getirmiştir de nasıl ses seda çıkmadan kimse görmeden yaptı bu işi?
Acaba o da emniyetten birisi mi?
Ben de bir anlam veremedim.

Yahu arkadaşlar Çakıl köpişi 18-25 yaşlarında bir köpiş ve zaten bu imkansızzz
Ben ilk başta o köpişi Rüzgar ve Yağmur'un büyüdüklerinde yanlarında ve hayatta gördüğümde anlamıştım garipliği
Saçma ama şık bir dizi işte

Evet , bu daha önce de yazılmış.
Hatta dün izlerken aklıma geldi.

ve haklısın saçma ama izliyoruz. Ama izliyoruz diye saçmalıklarını burada tespit etmeyeceğiz diye de bir şey yok değil mi? Hem ağlarım hem giderim, derler ya gelinler... Biz de hem izleriz hem eleştiririz.

Ben ve erkek kardeşim bazen (kırk yılda bir) ortak bir dizi ya da film izlerken eleştiririz güleriz falan, ortamı kaynatırız yani. Babam kızar bize... hem izleyip hem dalga geçiyoruz diye... izlemeyin o zaman, der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…