- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kemeri o adam getirdi zaten, kağıt kalemi de o getirmiştir de nasıl ses seda çıkmadan kimse görmeden yaptı bu işi?
Acaba o da emniyetten birisi mi?
Ben de bir anlam veremedim.
Yahu arkadaşlar Çakıl köpişi 18-25 yaşlarında bir köpiş ve zaten bu imkansızzz
Ben ilk başta o köpişi Rüzgar ve Yağmur'un büyüdüklerinde yanlarında ve hayatta gördüğümde anlamıştım garipliği
Saçma ama şık bir dizi işte
aynen canım ya berene hiç dövüş sahnesi gitmiyor bence en güzel oyunculuğunu sergilediği dizi aşkı memnuydu nerde o BİHTERdevamını çekseler yine izlerim
bihterin devamı mıreenkarnasyon mu yaptıracaklar
bihterin devamı mıreenkarnasyon mu yaptıracaklar
her şey olabilir mesala olanları hayal veya rüya gibi kıvırırlarçok olmadamı dizilerde ölüp tekrar hortluyorlar biyerlerden
ya bütün bunları geçtim Emre nişanlısının evine geliyor Hakanla Yağmur içerde biz de çıkmak üzereyiz diyor yahu emre bu senin nişanlın değil mi Hakan sonucta kardeşi değil amcası değil demi elin adamı zart zurt kızın evinde bu ne genişlik ??
ya bütün bunları geçtim Emre nişanlısının evine geliyor Hakanla Yağmur içerde biz de çıkmak üzereyiz diyor yahu emre bu senin nişanlın değil mi Hakan sonucta kardeşi değil amcası değil demi elin adamı zart zurt kızın evinde bu ne genişlik ??
evet ya, nasıl rahatlıktır bu.. bizim erkekler olsa arkadasımız biz de cıkıyorduk demeden saldırmaya gecerlerdi. ama olsun ben Hakan'ı cok seviyorum. sevimli şeeey
bi de bunlar hep ac mı geziyo hiç sofra sahnesi yok. hey gidi heey, yaprak dökümü'nde ne sıcaklık vardı o sofralarda. eve yıldırım bile düşse o sofra kurulup yemek yenecekti arkadas.. normal insanlar gibi. ama dur onlar işe de gitmeden para kazanıyorlardı dimi
Dün sofra sahnesi olmaması da dikkatimi çekti.
Bir de geçen buradan bir arkadaş yazmıştı o da aklıma geldi dün; bu Beren evde tek mi? Onca işi kim yapıyor? Ev sürekli şıkır şıkır temiz ama hiç çalışan vs gösterilmiyor.
Yaprak dökümündeki saçmalıklar ayrı bir konu olur. Parasızlıktan, yokluktan ölüyorlardı. Sofrada kuş sütü eksik, zeytinyağlısından, salatasına... Bir de o biçim makyajlar, kıyafetler... ASLA da dip boyaları gelmezdi. Saçlar boyalı vs. vb.
evet orası öyle ama en azından bundan salakca değildi. aslına baktıgında sıkıcı dizi ama basladık bir kere Beren var diye :51:
bana da saçma gelen şey şu ki
emrede anahtar var evde de yaşıyodu falan ama nasıl oluyosa adil çelik hakkındaki şeyler ortalarda gezerken bu emre hiç bişey görmüyo falan.
sonra yağmur kapı pencere açık vaziyette babasıyla ilgili videolar izliyo,bişeyler yapıyo...
Evet, ben de her hafta bunu diyorum izlerken; perdeler açık, video izliyor falan!hicbirsey yagmurun butun belgelere bakmasi,o videolari izlemesi,hatta haldunun odasina yerlestirdigi kameralari izlemesi bile o ulu orta masanin ustunde yapiyor bide perde yok bide kapiya dogru..bir Allahin kulu demiyormu boyle sacmalik olmaz diye
Arsoylar Holding'e girdiğini diyorsan Hakan kamera sistemini bozdu.Kadın bankaya giriyor,büyük şirketlerden birine giriyor gizli saklı gece vakti,gizli belge yürütüyor vs vs vs ama kamera bile yok banka gibi bir yerde..
Saçmalıklar şelale olmuş dizi, en baştan beri söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?