hiç biri! ayrılır bensiz bırakarak en iyi intikamı alırdım
Cnm konuyu pek anlamadim sen neden sinirlendin bu adama
Ya neler yok ki yalan, aşağılama, hor görme, tehdit. Ben onca uğraştım kılını kıpırdatmıyor ya her şeyin suçlusu benim gibi davranıyor. Sanki ben bağırmasam çağırmasam çok güzel bir ilişki mi olacaktı bu o yalanlarla, güvensizlikle.
O bitti demeden bitemezmiş, madem öyle ben de ya burnundan getiririm ya da sinsice alırım intikamımı. Çok doldum artık. Benden kaç yaş büyük adamın 1 senemi çalması ve hala bu denli rahat olması. Üzülsün, kahrolsun. Benim ağladığım gibi o da ağlasın. Diz çöksün evet ben şerefsizin biriyim sana yalanlar söyledim desin.
adamı gözardı ederek konuuyorum öfke kontrolü probleminiz var bence sevgilinizde aşırı sorunlu bi tip olunca gereksiz yere girdap olmuş ilişki ayrılmak en sağlıklısı kesinlikle .bence sizde kendi kendinize terapiler yapın hiç olmadı bi uzmandan yardım alın hiç saşlıklı tepkiler değil bunlar:26:
Kaç aydır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor ya, eminim sıradan zannediyorsunuzdur yalanlarını falan o yüzden böyle dediniz ama inanın bana değil artık bıktım. Böyle bir insan değildim ben ama yoruldum.
o bitti demeden bitmezse, bitti deyin ve birdaha aramayın en güzel intikam
İntikama gerek yok falan demeyin kızlar düşünün ki öfkeniz içinizde büyüdü kininiz artık size zarar veriyor karşınızdaki şahıs onca yalanı, aşağılama, hakaret, tehdit, psikolojik baskı gençliğinizi çürütmüş gibi hissediyorsunuz, üstüne üstlük siz suçlu oluyorsunuz. Şimdi size soruyorum diyelim ki eski sevgilinize öfkelisiniz, aranızdaki mevzulardan dolayı fazlasıyla bağırıp çağırdınız uzaklaştırdınız ve o size bu yüzden kırgın ve uzak olduğunu, sizden bu yüzden uzaklaştığını söylüyor. Sizi suçluyor yani. (Onca şeye rağmen benim yüzümden mi bu hale geldi bağırdım çağırdım yaptıklarına sakin teki veremedim diye hissediyorum ya düşünün!)
Siz olsanız hani yolu seçersiniz? Benim aklımda iki fikir var.
1) Hiç bağırıp çağırmamak, geri dönmek, kuzu gibi olup istediklerinizi yaptırmak tam sizden ümitli olduğu anda ortada bırakmak
2) Eski tavrınıza devam edip bağırıp çağırmaya devam etmek, içinizdeki kini kusana kadar bu tavra devam etmek mi
Yaşayanlar bilir, fikir vermenizi istiyorum bu konuda bana...
Belki de mantıklı düşünemiyorumdur ama çok öfkeliyim artık yanına kar kalsın ya da Allaha havale edeyim diyemiyorum
Kangren olmuş uzuv kesilip atılır ...
Yalanı yaşam biçimi haline getirmiş biri, sen intikamın en hasını da denesen utanmaz, hatasını anlamaz
Bazı insanların savunma biçimidir karşısındakini hedef göstermek
Çek çizgiyi, rahvan gitsin, bakalım şehir kime dar geliyormuş
Sana ulaşmasına izin verme, durup tartışmaya girme, kafanda bitirdiysen kesip at, sen kendini anlatmaya çalıştıkça o bunu diyalog olarak kullanıyor, sana ulaşmasına izin verme, telefon,mail,facebook vs.. hiç bir kanaldan ...
bağırıp çağırmak aslında gerçekten ben sana değer veriyorum demenin bir başka yoludur. sakinlik, sessizlik, ilgisizlikten güzel intikam yolu yok. birinci biraz tehlikeli çünkü sen de yaralanbilirsin, duygusal olarak seni de yorabilir. ama kesinlikle ben onu atlatmışsın sallamıyormuşsun gibi yapmanın dediklerine sinirlenmemenin karşıdakini daha çok delirttiğine milyon kez şahit oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?