Intikam

Sensizim43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
22
0
36
Kütahya
Eski erkek arkadasimdan intikam almak istiyorum. Yardim ederseniz cok sevinirim.
intikam almaya degmez evet dogru ama icimdeki intikam atesini ancak böyle durdurabilirim bana fikirler önermenize sevinirim.
Sensizim43

intikam almayı düşndürücek bi insan bu intikamdan derste çıkarmaz bana kalırsa.o yüzden uğraşmaya deymez. aa tüh keşke yapmasaydım demez yani her ne yaptıysa.
ha bu arada ne yaptı ki?

Ayrılığın özellikle ilk zamanlarında herkeste bu hissiyat olur, intikam almak istersin ama biraz mantıklı düşünmeli insan.

Eski sevgilin seni sevse yanında olurdu şu an.

İntikam almaya çalışırsan gözünde iyice küçüleceksin bence.

Çünkü seni umursayacağını hiç sanmıyorum.

Böyle boş işlere kafa yoracağına başka uğraşlar bulabilirsin kendine. :55:

Neyin intikamını almak istiyorsunuz ki. Bu intikam duygusu en çok size zarar verir.

Bana sözler verdi nisanlancaktik ailem onun ailesi herkez biliyordu ve bi anda karsima cikip ben seninle oynadim dalga gectim falan diyip durdu arkadaslarina ona 2 senemi verdim ve o bu sekilde gidemez buna izin veremem.
ben yarin okuluna gidip onu arkadaslarin önünde rezil edicem ve bi fotorafi var bende forotafta alninda ben bir essegim yaziyo onu 20-30 adet cikartip arkadaslarin önünde yüzüne firlaticam.
ve icim rahatlicakmi bilmiyorum ama hic birsey yapmadan pisman olacagima birsey yaparak pisman olmayi tercih ederim. ve bu sadece bununla kalmasini istemiyorum 4 ay sonra dogum günü var o gün ona büyük bi süpriz hazirlamak istiyorum.
bende daha önce intikam almak istedim baska insanlardan ama yapmadim ama busefer baska.

İncil'de güzel bir ayet vardı "intikamınızı Tanrı'ya bırakın".:40:
bence sende böyle yap intikam alacağım derken kendini maskaralaştırdığınla kalırsın sonra.:45:

İntikam almayı düşüneceğinize bu insandan kurtulduğunuze sevinmelisiniz. Umursamayın, önemsemeyin. İntikam almaya bile değmeyecek bir insan için bu kadar hırpalamayın kendinizi. Evet çok zor canınız yanmış ama. Bırakın bulur o ettiğinin cezasını. Böylesi birine ne yaparsanız yapın zaten anlamayacak utanmayacaktır

evet dogru ama benim buna ihtiyacim var.
bu icimdeki nefreti durdurmam gerekiyor intikam alarak kendimi iyi hissedecegimi biliyorum ve suanda o benim hakkimda ne düsünecek hic umrumda degil tek istegim dogru bi sekilde intikam almak.
vallah hayatimda ilk kez böyle bir büyük bi duygudayim ve yardimlariniza fikirlerize ihtiyacim var bu yüzden buraya üye oldum.

Bu bahsettiğin şeyler kendini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz. Bazen susup sessiz kalmak, o insanı yok saymak en güzel intikamdır.

bana sözler verdi nisanlancaktik ailem onun ailesi herkez biliyordu ve bi anda karsima cikip ben seninle oynadim dalga gectim falan diyip durdu arkadaslarina ona 2 senemi verdim ve o bu sekilde gidemez buna izin veremem.
Ben yarin okuluna gidip onu arkadaslarin önünde rezil edicem ve bi fotorafi var bende forotafta alninda ben bir essegim yaziyo onu 20-30 adet cikartip arkadaslarin önünde yüzüne firlaticam.
Ve icim rahatlicakmi bilmiyorum ama hic birsey yapmadan pisman olacagima birsey yaparak pisman olmayi tercih ederim. Ve bu sadece bununla kalmasini istemiyorum 4 ay sonra dogum günü var o gün ona büyük bi süpriz hazirlamak istiyorum.
Bende daha önce intikam almak istedim baska insanlardan ama yapmadim ama busefer baska.

yok ben eşşegim yazılı resmini okula götürüp dağıtmanız yok dogum gününde süpriz bunlar ondan intikam alacagınız yerde sizi komik duruma düşürür..
Ondan alınabilecek en büyük intikam onsuz mutlu olup ona göstermektektir..
Onla uğraşmak bu dediklerini yapmak "ben senden yediğim kazıgı hazmedemedim.. Mutlu değilim.. ölüyorum bitiyorum napacagımı şaşırdım... " anlamına gelir sadece :91:

Son düzenleme:
normalde bende öyle düsünüyordum.
Ama suanda tek istegim bu. ve kimseye beni bu konuda vaz geciremez.
bana yapilan haksizligi onun yanina öyle birakamam.Intikam almak icin elimden geleni yapmaya hazirken vaz gecemem.
icimde kalmasini istemiyorum intikam alarak mutlu olabilcegime onu kücük düsürmeyi cok istiyorum ve dogum gününde yapacagim icin en azindan yilda bu kez olsa benim yaptigim süprizi hatirlayacak bu benim icin cok büyük birsey.

O fgotoğrafları götürüp arkadaşlarının yanında fırlattığınızda komik duruma düşebileceğinizi düşündünüz mü hiç. Değer mi. Karakteri zayıf biri yüzünden kendinizi küçük düşürmeye, gururunuzu hiçe saymaya. Zaman size iyi gelecektir. Bir üç bekleyin bişey yapmadan. Eğer hâlâ devam ediyorsa bu intikam ateşiniz o zaman tekrar gelin konuşalım bişeyler buluruz belki o zaman.
Son bir söz. siz intikam almak isterken onun da gülebileceği bir duruma düşmeyin lütfen.

Bu bahsettiğin şeyler kendini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz. Bazen susup sessiz kalmak, o insanı yok saymak en güzel intikamdır.

Bu düşünceye katılıyorum. Ayrıca hele de bahsettiğiniz şeyi yapmaya kalkarsanız, inanın size gülerler, çocukluk etmiş olursunuz.

Acınızı anlayamayız belki, ama enerjinizi başka şeylere kanalize edin, kendinize kendinizle ilgili meşgaleler bulun, kafanız dağılsın bir süre.

Haklisiniz ama bu intikam atesi 2 aydir icimde beni yiyip bitiriyor bu sekilde unutmam imkansiz gibi..
ve ben bu durumdan artik kurtulmak istiyorum.
2 aydir intikam istiyor icimdeki sey.. ama 6 ay önce ayrildik bu intikam daha yeni yeni geliyor. o yüzden internette arastirmaya girdim ve 1 haftadir bakiniyordum buraya üye oldum cagre ariyorum vallah önerileriniz varsa söylesin fikirleriniz .
cünki ne olursa olsun vaz gecvmiyecegime söz verdim.
cok kötü bi durum yaaa

Haklisiniz ama bu intikam atesi 2 aydir icimde beni yiyip bitiriyor bu sekilde unutmam imkansiz gibi..
2 aydir intikam istiyor icimdeki sey.. ama 6 ay önce ayrildik bu intikam daha yeni yeni geliyor. o yüzden internette arastirmaya girdim ve 1 haftadir bakiniyordum buraya üye oldum cagre ariyorum vallah önerileriniz varsa söylesin fikirleriniz .
cok kötü bi durum yaaa

İki aydır başka bir şey düşünmezseniz, tabi ki kendi kendinizi yersiniz. Yazık değil miydi iki ayınıza, değer mi hiç, öyle intikam yeminleri falan, size yazık...

Herkesin hayatında böyle birilerine kızdığı/kırıldığı/öfkelendiği olmuştur, dersinizi alıp önünüze bakmanız gerekir. Kendinize kafanızı meşgul edecek şeyler bulun. Elinizin altında internet var, en basitinden. Öfkenizi kamçılayacağınıza, yeni şeyler öğrenin, filmler izleyin, oyun oynayın, kendinize göre bir hobi bulun, ne bileyim...

cok kötü bi durum yaaa

iyide bu dediklerin intikam değil ki, belkide arkadaşlarıyla oturup bu fotoya güler, eğlence bile olur onun için

Peki suçu nedir ?
Seninle oynadım demesi birşey ifade etmez.İnsan 2 sene oyun oynamaz.
Bir şekilde bitmesi gerekiyormuş.Demek ki seni sevmemiş.
Kimseyi,seni sevmedi diye cezalandıramazsın.
Unutma ki 3. sayfa haberlerinde de intikam için yaptıklarını söylüyorlar.
Tehlikeli bir duygu bu.Kendine zarar verirsin.

Peki suçu nedir ?
Seninle oynadım demesi birşey ifade etmez.İnsan 2 sene oyun oynamaz.
Bir şekilde bitmesi gerekiyormuş.Demek ki seni sevmemiş.
Kimseyi,seni sevmedi diye cezalandıramazsın.
Unutma ki 3. sayfa haberlerinde de intikam için yaptıklarını söylüyorlar.
Tehlikeli bir duygu bu.Kendine zarar verirsin.

Size katılıyorum. İki senelik bir ilişki alay etmek için harcanacak bir zaman değil. Anlatmadığınız şeyler olabilir mi?

Back
X