Tam adini bilmiyorum ama cogu eczanelerde veya depolarinda bulunuyor.. genelde tup bebek merkezlerinin etrafindaki eczanelerde rahatlikla bulabilirisniz.serum 245 tl hastanede baglatip ozel odada yatis yapiliyo cunku 10 saate yakin suruyor benimki 350 tl de hastaneye veriyorum yaklasik 600 tl totaldeMerhaba hayırlı olsun gebeliğiniz serumu nerden temin ettiniz bulunması kolay mı ve fiyatı nedir serumun tam adı yazdığınız gibi mi
Teşekkürederim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bebeğiniziTam adini bilmiyorum ama cogu eczanelerde veya depolarinda bulunuyor.. genelde tup bebek merkezlerinin etrafindaki eczanelerde rahatlikla bulabilirisniz.serum 245 tl hastanede baglatip ozel odada yatis yapiliyo cunku 10 saate yakin suruyor benimki 350 tl de hastaneye veriyorum yaklasik 600 tl totalde
Bence normal bir durum İnşallah sağlıklı devam eder Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Kalp atışı duydunuzmu? Benimde gebelik kayıplarım var en son10 haftaya kadar ilerleyebildi gebeliğim kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Ben de intralipid serumu ve kortizonu tüp bebek doktoruma soracağım belki banada faydası olurArakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu yasayan var mi
Allah razi olsun henuz kalp atisini duymadik ben dusuklerinde kalp atisi duymadim hic o yuzden endise ediyorum.ptesi nasip olursa doktor randevum var...Rabbim saglikla biz isteyen herkese versin insallahBence normal bir durum İnşallah sağlıklı devam eder Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Kalp atışı duydunuzmu? Benimde gebelik kayıplarım var en son10 haftaya kadar ilerleyebildi gebeliğim kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Ben de intralipid serumu ve kortizonu tüp bebek doktoruma soracağım belki banada faydası olur
Göğüs hassasiyeti çok normal gebelik belirtisi sürekli olan durum olmasaydı şüphelenebilirdinArakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu yasayan var mi
Nerhaba zaten surekli olMadigi icin endiseliyim yani gidip geliyor o hassasiyet ve baska belirtim de zaten hic olmadinyok yani ilkgunden beri sadece meme hassasiyeti sik olurdu ama son 1 haftadir o da gidip geliyoGöğüs hassasiyeti çok normal gebelik belirtisi sürekli olan durum olmasaydı şüphelenebilirdin
Sürekli hissetmeyebilirsin bence stres yapmamalısın belirti denilen şeye kafamızı çok takıyoruz kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor sakin kalmaya çalış senınle birlikte böyle düşünNerhaba zaten surekli olMadigi icin endiseliyim yani gidip geliyor o hassasiyet ve baska belirtim de zaten hic olmadinyok yani ilkgunden beri sadece meme hassasiyeti sik olurdu ama son 1 haftadir o da gidip geliyo
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin rahatladim az da olsaSürekli hissetmeyebilirsin bence stres yapmamalısın belirti denilen şeye kafamızı çok takıyoruz kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor sakin kalmaya çalış senınle birlikte böyle düşün
Son durumunuz nedir acaba faydasını gördünüzmü serumun??Arakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu yasayan var mi
Merhaba serumdan mi bilmiyorum.ama halen 2 haftada 1 vuruluyorum...sukur ilk defa bir gebeligim bu hafatalara kadar gelebildi.ilk defa kalp atisi duyabildikSon durumunuz nedir acaba faydasını gördünüzmü serumun??
Kan pıhtılaşma sorununuz varmıydı?Merhaba serumdan mi bilmiyorum.ama halen 2 haftada 1 vuruluyorum...sukur ilk defa bir gebeligim bu hafatalara kadar gelebildi.ilk defa kalp atisi duyabildiksize de oneririm mutlaka aklinizda kalmamis olur en azindan
Ahh Cok sevindim adına bende gecen hafta cuma ilk dozunu aldım ertesi gün transver oldu bugün 3.günüm. 4.tüp bebk denemem bu umarım hersey gönlümüzce olur cok sevindim adınaMerhaba serumdan mi bilmiyorum.ama halen 2 haftada 1 vuruluyorum...sukur ilk defa bir gebeligim bu hafatalara kadar gelebildi.ilk defa kalp atisi duyabildiksize de oneririm mutlaka aklinizda kalmamis olur en azindan
Hayirli olsun sizin de ...cok tesekkur ederim Rabbim saglikla biz isteyen herkesin kollarina evlatlarini versin insallahAhh Cok sevindim adına bende gecen hafta cuma ilk dozunu aldım ertesi gün transver oldu bugün 3.günüm. 4.tüp bebk denemem bu umarım hersey gönlümüzce olur cok sevindim adına
Evet 0.4 oksapar igme ve 100 mg ekopirin kullaniyorum ayrica hergunKan pıhtılaşma sorununuz varmıydı?
Amin inşallah.. Rabbim bundan şifa göstersin inşallah cok korkuyorum yıne olmıcak dıyeHayirli olsun sizin de ...cok tesekkur ederim Rabbim saglikla biz isteyen herkesin kollarina evlatlarini versin insallah
Dualarim sizinleAmin inşallah.. Rabbim bundan şifa göstersin inşallah cok korkuyorum yıne olmıcak dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?