İntralipid serum kullananlar

Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz serumu nerden temin ettiniz bulunması kolay mı ve fiyatı nedir serumun tam adı yazdığınız gibi mi
Tam adini bilmiyorum ama cogu eczanelerde veya depolarinda bulunuyor.. genelde tup bebek merkezlerinin etrafindaki eczanelerde rahatlikla bulabilirisniz.serum 245 tl hastanede baglatip ozel odada yatis yapiliyo cunku 10 saate yakin suruyor benimki 350 tl de hastaneye veriyorum yaklasik 600 tl totalde

Teşekkürederim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Arakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu yasayan var mi

Bence normal bir durum İnşallah sağlıklı devam eder Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Kalp atışı duydunuzmu? Benimde gebelik kayıplarım var en son10 haftaya kadar ilerleyebildi gebeliğim kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Ben de intralipid serumu ve kortizonu tüp bebek doktoruma soracağım belki banada faydası olur

Allah razi olsun henuz kalp atisini duymadik ben dusuklerinde kalp atisi duymadim hic o yuzden endise ediyorum.ptesi nasip olursa doktor randevum var...Rabbim saglikla biz isteyen herkese versin insallah

Göğüs hassasiyeti çok normal gebelik belirtisi sürekli olan durum olmasaydı şüphelenebilirdin

Göğüs hassasiyeti çok normal gebelik belirtisi sürekli olan durum olmasaydı şüphelenebilirdin
Nerhaba zaten surekli olMadigi icin endiseliyim yani gidip geliyor o hassasiyet ve baska belirtim de zaten hic olmadinyok yani ilkgunden beri sadece meme hassasiyeti sik olurdu ama son 1 haftadir o da gidip geliyo

Nerhaba zaten surekli olMadigi icin endiseliyim yani gidip geliyor o hassasiyet ve baska belirtim de zaten hic olmadinyok yani ilkgunden beri sadece meme hassasiyeti sik olurdu ama son 1 haftadir o da gidip geliyo
Sürekli hissetmeyebilirsin bence stres yapmamalısın belirti denilen şeye kafamızı çok takıyoruz kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor sakin kalmaya çalış senınle birlikte böyle düşün

Sürekli hissetmeyebilirsin bence stres yapmamalısın belirti denilen şeye kafamızı çok takıyoruz kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor sakin kalmaya çalış senınle birlikte böyle düşün
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin rahatladim az da olsa

Merhabalar serum adını sormuşsunuz ben de çok araştırmıştım intralipid adı altında artık satışı yok benim de 4 kimyasal gebeliğim sonucunda tüp bebeğe karar verdim, transferden önce serumu kullanmak istediğimi söyledim ve bulamadığımı söyledim tüp bebek doktoruma o da yazdı ismi CLİNOLOİC eczanelerde satılıyor beyaz süt kıvamında, 352 tl fiyatı,eğer hastanede yaptırırsan bir 300 de oraya verdim ilkinde çünkü alerji çıkabilir diye 10-12 saat arası verilmesi öneriliyor, diğerlerini evde aldım, tranferden 1 hafta önce transferin 5. Günü ,2 hafta sonra şeklinde devam ettim, şu an gebelik takibi için gittiğim riskli gebelik uzmanı bu serumun çok etkili olduğunu tıpta yeni kullanılmaya başlanıldığını çok olumlu sonuçlar aldıklarını ve benim de iyiki yaptırmış olduğumu söyledi bana dilerim hepimize faydalar sağlar dilerim rabbim isteyen herkesi evladına kavuşturur

Son durumunuz nedir acaba faydasını gördünüzmü serumun??

Merhaba serumdan mi bilmiyorum.ama halen 2 haftada 1 vuruluyorum...sukur ilk defa bir gebeligim bu hafatalara kadar gelebildi.ilk defa kalp atisi duyabildik size de oneririm mutlaka aklinizda kalmamis olur en azindan
Kan pıhtılaşma sorununuz varmıydı?

Merhaba serumdan mi bilmiyorum.ama halen 2 haftada 1 vuruluyorum...sukur ilk defa bir gebeligim bu hafatalara kadar gelebildi.ilk defa kalp atisi duyabildik size de oneririm mutlaka aklinizda kalmamis olur en azindan
Ahh Cok sevindim adına bende gecen hafta cuma ilk dozunu aldım ertesi gün transver oldu bugün 3.günüm. 4.tüp bebk denemem bu umarım hersey gönlümüzce olur cok sevindim adına

Ahh Cok sevindim adına bende gecen hafta cuma ilk dozunu aldım ertesi gün transver oldu bugün 3.günüm. 4.tüp bebk denemem bu umarım hersey gönlümüzce olur cok sevindim adına
Hayirli olsun sizin de ...cok tesekkur ederim Rabbim saglikla biz isteyen herkesin kollarina evlatlarini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…