- 10 Nisan 2014
- 42.454
- 113.744
- 798
benimkilerde ince ama dolguyu hissederim devamlı rahatsızlık verir diye bugüne dek yaptırmadımValla bende dudak dolgusu istiyorum beraber gitsek de benim için de pazarlık yapsanız keşke ben beceremiyorum ya
İşlem baya güzel işlem yalnız bir de dediğim gibi çok can yakıyormuş benim arkadaşım sonrasında da bir kaç gün çok acılar çekmişti.
2000 tlBende yaptırmayı düşünüyorum, siz ne kadara yaptırıyorsunuz?
hastane demi klinikte mi yaptıracaksınız2000 tl
Klinikhastane demi klinikte mi yaptıracaksınız
tanınmış bir yer mi pekiKlinik
Olabilir bilmitorum. Buraya yazamam şimdi. Özelden ulaş bana ıstersentanınmış bir yer mi peki
gangstafilmdelisi 2 bine yüz geriyorlarmış bak acaba sigara bıraktırma terapisi yerine direkt 2 bini ip askıya mı bassam? Napsam? Yüzümü değiştiresim, yumcalayıp atasım var sıkıntı bastı. Nallet gele ista filtrelerine fotoşoklara güzellik algımı mahvettiler!!
İstiyorum ben de, gerin suratımı, burnumu kaldırın ve bişektomi jawline dolgu botoks atın üzerime.
Totalde kaça patlar bunlar bilgisi olan yazsın plz.
Vallahi bende merak ettim neymiş ip aşkı diyince gelinlik falan sandım da işin rengi farklıymış cahillikte nirvana yapmışızip askı ne olaki
Bacım sen zaten çekiksin, daha nereye çekecekler seni?filmdelisi 2 bine yüz geriyorlarmış bak acaba sigara bıraktırma terapisi yerine direkt 2 bini ip askıya mı bassam? Napsam? Yüzümü değiştiresim, yumcalayıp atasım var sıkıntı bastı. Nallet gele ista filtrelerine fotoşoklara güzellik algımı mahvettiler!!
İstiyorum ben de, gerin suratımı, burnumu kaldırın ve bişektomi jawline dolgu botoks atın üzerime.
Totalde kaça patlar bunlar bilgisi olan yazsın plz.
fransız danteli fransız balkonu bilen fransız askısını nasıl bilmezzzzzzzzzzçook ciddi anlamda ihtiyacım var diyosan yaptır ama ip askı dediğin şey fransız askısıymış şimdi baktım, ben onu inanılmaz yapay buluyorum ya.çok belli oluyo.
asyalı mıydı kendisi öğrendiğim iyi olduBacım sen zaten çekiksin, daha nereye çekecekler seni?
Gözlerin dikey mi olsun istiyorsun ne istiyorsun, whats your problem dude?
Çok güzel, kendinden çekil gözleri mevcut.asyalı mıydı kendisi öğrendiğim iyi oldu
Yarrassayı biz yidihh ohhhşasyalı mıydı kendisi öğrendiğim iyi oldu
Çok güzel, kendinden çekil gözleri mevcut.
Daha nereye çektirecek bilmiyorum.
Kadınlar onun gibi olmak için bunları oluyor, tek bildiğim o.
Eskiden Ajda Pekkan’ın kendini saç derisinden itibaren gerdirdiği söylenirdi.Ya abartma Film allasen kendimi bilmesem inanacağım.
Yok bana bi gıdı aldırma, jawline filan şart. Biraz da ip mip desteklesem olur...
Konuyu takibe alim.
senin datlu dilin yeterrr. valla sitede dert dinle dinle nereye kadar arada ekşın lazım geyik lazım değil mi yaaaYa abartma Film allasen kendimi bilmesem inanacağım.
Yok bana bi gıdı aldırma, jawline filan şart. Biraz da ip mip desteklesem olur...
Konuyu takibe alim.
ben de boyumu mu uzattırtsam ?pantolon boyu kısalttırma maliyeti daha fazla estetiktenEskiden Ajda Pekkan’ın kendini saç derisinden itibaren gerdirdiği söylenirdi.
Beni saç, ayak, omuz, göbek, yüz her yerden germek lazım.
Streç filmi kaseye denk getirmek gibi bir operasyon da herhalde fazla tutar
Ay gang bildiğim için söylüyorum zaten, elbet rahatsızlıkların olabilir ama profesyonel estetikten önce krem mırem desteklenebilir.
Benim algı ve beğenime göre gerçekten çok güzelsin, hep söyledim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?