- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Spor salonuna başlıyorum. Yürüyüş sonra ip atlama yapıcam. Şuan ip yok evde ve adet dönemim ağrılı geçiyor baya.Neden şimdi değil arkadaşımmm. Bekleme pazartesiyi 20yle başla şuan. pazartesine daha 3 gün var. Bu yanlışa düşme. hadi şu an şu dk diyet ve 20 ip atlama yap. Pazartesi olunca bana dua edeceksin. nacizane tavsiyemdir :)
Hadi inşallah. ozamana kadar bol bol su iç ve yavaştan akşam yemeklerini kesmeye çalış. bekliyoruz senide :)Spor salonuna başlıyorum. Yürüyüş sonra ip atlama yapıcam. Şuan ip yok evde ve adet dönemim ağrılı geçiyor baya.
Pazartesi bomba gibi başlıyorum ins. :)
çok iyi yaaa. 1 haftada 4 kilo süpersinBir haftalik zumba ve diyetim işe yaradı veee 4 kilo verdim çok mutluyum ipe de bu gün başliycam bakalim inşaallan artısı olur
çok iyisin yaa süperGripim şu an ama enerjim yerinde diyetime devam ediyorum ekmek yemiyorum . çaylarımıda şekersiz içtim ohh. Bu arada enteresan bir şekilde saat 5ten sonra yemedigim halde gece hiç acikmiyorum arkadaşlar sanırım bünye alıştı bi daha dövseler yemem
ayyyy canımmm maşallahhh sana yaaa.Yarım saat esnetme 15 dakika ip atlamamı yaptım (750 ip atlama) müthiş ter attım gribim hafifledi
Sen maşallah iyi gidiyosunda ben kendimi pek beğenmiyorumÇok iyi gidiyoruz heyt beee
Bu arada diyeti nasıl yapıyosun ne zaman başlamıştınSen maşallah iyi gidiyosunda ben kendimi pek beğenmiyorum
Sanki birşeyler eksik yapıyorum
göbek gitmedi hala
Şöyle bi rahatlığa varamadım yaaa
Birde yarım saat ne esnemesi yapıyosun kızzzz. yarım saatte ben kafayı yerim :)Yarım saat esnetme 15 dakika ip atlamamı yaptım (750 ip atlama) müthiş ter attım gribim hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?