ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

Spor salonuna başlıyorum. Yürüyüş sonra ip atlama yapıcam. Şuan ip yok evde ve adet dönemim ağrılı geçiyor baya.
Pazartesi bomba gibi başlıyorum ins. :)

kızlar su hariç hiçbirşey yemedimmmmm. Çok şükürrr. Eşim valla götürdü herşeyi ağzıma lokma koymadım. yaşasınnnn

Bir haftalik zumba ve diyetim işe yaradı veee 4 kilo verdim çok mutluyum ipe de bu gün başliycam bakalim inşaallan artısı olur

Gripim şu an ama enerjim yerinde diyetime devam ediyorum ekmek yemiyorum . çaylarımıda şekersiz içtim ohh. Bu arada enteresan bir şekilde saat 5ten sonra yemedigim halde gece hiç acikmiyorum arkadaşlar sanırım bünye alıştı bi daha dövseler yemem

Lay lay lom galiba size göre kilo vermeler. Bak sakın vaz geçmeyin haa. Pes edeni dövüyoruz))))) Yazın istediğimiz kıyafetleri giyceeez

Valla zumba çok iyi hissettiriyor tavsiye ederim herkese ben sabahları form zayıflama çayı kahvaltı azcık bişeyler ama ekmek yok aralarda yeşil çay ve bol su bide 4 gibi biseyler yedim ve çok iyi hissediyorum...

Dur şuraya detaylı bilgi yaziyim bebişim )) boyum 154 kilom 77 . yaş 20 . yarim saat esnetme mutlaka yapıyorum çünkü zamanında ip atlarken sakatlanmıştım simdi çok korkuyorum . bide diyetim ekmek ve şeker yememek ve de saat en geç 6da aksam yemeği yemek. Ben 1 senedir sürekli diyet yapıp bırakıyordum o yüzden zor kilo veriyorum metobolizmam çok ama çok yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…