- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi alyazraela
-
ben 25 ten sonra tıkanıyorum ya çok yoruluyorum inş alışırım kızlar 50şer taneden 2set yapmayı düşünüyorum sizce çok mu az .s ve bacaklarım normalden 5cm kalın bn inceltmek için çözüm yolları arıyorum ip atlamak inş kalınlaştırmaz :2:
anım az yada çok diye düşünme tıkanıyorsan dinlenerek yap mazallah kalbine zarar verme...Sağlığımız herşeyden önemli...
Bende 154üm ve uzasamm of cok guzel olurAynen kızlar 22 yaşına kadar uzayabiliyormuş kadınlar.
Bende bu şekilde hiç uzamam sanıyodum ama 2 senede 4 cm uzadım.
Şuan 1.59 boyundayım ama 1.65 olmak istiyorum umarım olurumm..
Canim ben ip atlayamiyorum ya o ipe takilip duruyorumDikkat etmemiz gereken kızlar su tüketimi çünkü il 10 dakika acayip terliyorsunuz yavaş yavaş vücut alışıyo 10 dakikadan son ra artık yağ yakmaya başlıyosunuz onun için en az 20 dk yapmak gerekiyor tabiki hiç durmadan değil dinlene dinlene
ya iki bacak birlikte mi atlamamız gerek yoksa bacakları sırasıyla mı hareket ettirmeliyiz? ikisi de aynı işi mi görür yoksa. ben iki bacak yapamıyorum o yüzden sırasıyla hareket ettiriyorum.
ben 25 ten sonra tıkanıyorum ya çok yoruluyorum inş alışırım kızlar 50şer taneden 2set yapmayı düşünüyorum sizce çok mu az .s ve bacaklarım normalden 5cm kalın bn inceltmek için çözüm yolları arıyorum ip atlamak inş kalınlaştırmaz :2:
ya iki bacak birlikte mi atlamamız gerek yoksa bacakları sırasıyla mı hareket ettirmeliyiz? Ikisi de aynı işi mi görür yoksa. Ben iki bacak yapamıyorum o yüzden sırasıyla hareket ettiriyorum.
bende 154üm ve uzasamm of cok guzel olurYasiniz kac ben 20 yasindayim
canim ben ip atlayamiyorum ya o ipe takilip duruyorumNe umutlarla aldim o ipi ama ı ı yani takilip takilip duruyorum kucukken ne guzel 100 200 hic sektirmeden atlayabilirdik olmadi yerimde mi ziplasam olur mu ki kollarimi falanda sallayaraktan
yaptığım araştırmalarda iki bacak yere parmak uçlarıyla başarak çok yükseğe atlamamak gerekiyo canım 2 bacak yapmak daha etkiliymiş tek bacak yapmaktan
yapacak bişe yok artık ipe takılıp duruyorum :) daha çok set yapayım o zmn cnm bir de 15 yasındayım snce boyum uzar mı 1.50 yim çok kötü(
canım ip atmaya boy uzatma egzersizide diyorlar
Aa oyle bisey daha rahat olur hakkaten nerde bulabilirim oyle biseyi nerden almistinizbende aldığım ip atlama ipiyle sürekli takılıyorum kızım elaya beşik kurduğum kırılmaz ipten bi parça kesmiş annem onu verdi al bunla daha rahat olur dedi gerçekten hiç takılmadan rahat atlıyorum 60 kadar hiç takılmıyo ayaklarım
Daha 15 yasindasin judiee rahatlikla uzarsin ama atla zipla voleybola yuzmeye git bos vakitlerinde de ip atla sutunu asla eksik etmeyapacak bişe yok artık ipe takılıp duruyorum :) daha çok set yapayım o zmn cnm bir de 15 yasındayım snce boyum uzar mı 1.50 yim çok kötü(
Aa oyle bisey daha rahat olur hakkaten nerde bulabilirim oyle biseyi nerden almistiniz
allah bagislasin kizinizi :)
Daha 15 yasindasin judiee rahatlikla uzarsin ama atla zipla voleybola yuzmeye git bos vakitlerinde de ip atla sutunu asla eksik etme
Tabiki canim benim arkadasim birden 10 cme yakin uzamisti siimdi 168 mesela sok olmustuk bol bol sut ictim ben demisticnm sanırım genetik ya 3yıldır hiç uzamadım desem yalan olmaz ama denicem bunları kesinlikle hiçbişe yapmadan bekleyeceğime dmi .s
Tabiki canim benim arkadasim birden 10 cme yakin uzamisti siimdi 168 mesela sok olmustuk bol bol sut ictim ben demisti
Ama kesinlikle spora git ilerde pisman olursun ben cok pismanim
berbat bir cocukluk gecirdim sporda yapmadim 176 yim
13 yasinda da ikizlerim var onlarda 168. Suan genlerle ilgili bence boy
eee yarin basliyormuyuz
aa oyle bisey daha rahat olur hakkaten nerde bulabilirim oyle biseyi nerden almistiniz
allah bagislasin kizinizi :)
daha 15 yasindasin judiee rahatlikla uzarsin ama atla zipla voleybola yuzmeye git bos vakitlerinde de ip atla sutunu asla eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?