- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi alyazraela
-
ay iki gündür atlıyorum 20 şer dk
sabah kalkınca kollarım karın kaslarım acıyo dövülmüş gibi hissediyorum valla
Ham oldum galiba
ben ip atlamanın yanıda akşam 5 den sonra bi şey yememeyi deniycem bakalım sonuç ne olcakdüzenli atlayınca hamlık gidiyor esneme haterketleri yapınca iyi oluyor
ben ip atlamanın yanıda akşam 5 den sonra bi şey yememeyi deniycem bakalım sonuç ne olcak
guzel olur ben su an 60,5 kilodayim yediklerime dikkat ediyorum kalori sayiyorum
kızlar bir şey sorucam zeminde atlarsak dizlerde sorun yaratabilirmiş falan diye duydum halıda ya da pilates matının üstünde atlasak sizce sorun çıkar mı
ayağında yumuşak bi ayakkabı olması ve parmak ucunda yapman lazım
kızlar bir şey merak ettim önemli olan ip atladığın süremi, yoksa sayısımı bende bir kaç gündür atlıyorum. Ona göre devam edeyim. Umarım göbek ve bel için etkisi olur :s
önemli olan süre canım 10.dk sonra yağ yakımı başlıyo vücut orantılı olarak yakıyo yağları
ben de katılmak istiyorum
eğer hiç ip atlamadıysan benim gibi birden başlama her yerin dayak yemiş gibi çok fena acıyor tecrübeyle sabitmerhabafatmacim seni diger yaris topiginden biliyorum bende katilmak istiyorum once yurume bandinda yuruyup sonrada ip atlarim bakalim yazarim kac tane yaptigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?