Şampuan ve Saç Kremleri İpek Şampuan Kullananlar

Angelsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
412
429
53
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir yerde ipek şampuanı çok övmüşlerdi merak ettim dün akasya çiçeği olanı aldım kullananlar var mı nasıl memnun mu merak ettim kullanmadan önce bi fikirlerinizi alayım kızlar :KK16:

Kimse fikir belirtmemiş ben yazayım bari 😅 yarısına geldim fena değil, kokusu güzel ama kremli olduğu için çabuk yağlandırıyor, tekrar alır mıyım bilmiyorum 😄

Migrosta buldum valla görünce bi deneyim dedim merak etmiştim 😁

İpek sampuan cocuklugum sampuani ipekle buyudum desem yeridir ☺ İpegi cok severim hatta suan johnsons kullaniyorum bundan once kullandigim sampuandi saci yumusatmasi olsun verdigi parlakligi olsun cok severim uygun fiyatli bereketli urundur kendileri bide sac kremi varki bu markanin dillere destan 😍 .. lakin uzun sure kullaninca sacta kepek yapiyor 😕 bu yuzden devamli kullanamiyorum ben ara ara degistirip kepekleri arindiririm sonra bidaha alir kullanirim saca inanilmaz bi duzluk veriyor puruzsuzluk veriyor keske kepek yapmasada uzun sureler degistirmeden kullanabilsem 😐 cocuklugumdada annem alirdi kullanirdik ozamanda kepek yapardi hayal meyalde olsa hatirliyorum..

Bi arkadaşım kullandığını ve saçında hiç dökülme olmadığını söyledi. Hatta pahalı şampuanlardan çok daha iyi olduğunu söylemişti. Gerçektende saçları gür ve güzel bende bi denemeyi düşünüyorum :rapci:

Kuzular İpek şampuan Bnde kullandım birkaç yıkama iyiydi eee artık şampuan değişmem diye seviniyordum ki acayip döktü saçımı çektikçe geldi saçım.
Sonra bi de Hobby deneyim dedim ilk yıkama süper bayıldım 2. Yıkamada saç bi tuhaf olmasın mı kalıp gibi yağlı yağlı nereye atsan orda kalıyordu saç kapkatı
Beğenmedim bn.

Bende başta iyi gibi görmüştüm ancak sonlarına geldiğimde sevmemeye başladım saçıma şekil veremedim fazla kremli olduğu için sanırım, tekrar almayacağım bir şampuan

Bende başta iyi gibi görmüştüm ancak sonlarına geldiğimde sevmemeye başladım saçıma şekil veremedim fazla kremli olduğu için sanırım, tekrar almayacağım bir şampuan
Aynen canım Bnde şişemin ortasında bıraktım yağlı yağlı his yaptı yıkanmışmış gibi saç diplerim kaşınıyordu.
Bir kaç haftadır elidor avokada ve üzüm Çekirdekli şampuanını kullanıyorum memnunum.

Bende onu bir hafta önce aldım kullanıyorum, hoşuma gitti valla :)
Hınhıııı bnm de hoşuma gitti öyle kimyasal kokmuyor..
Meyvemsi hoş güzel kokusu var.
Saçımı yıprandık göstermiyor parlıyor kolay açılıyor en önemlisi dediği gibi kalın gibi gösteriyor saçı :21:
İnsallh bozulmazda devam ederim. :)))

He bu ara da şampuanın içeriğine bak canım elidora içinde * silica* var
Bu silicaat kuyruğu otunda da var yani piyasa da satılan at şampuanların içeriği silicayla oluyor.
Bn diğer market şampuanlarının hiç birisinin içeriğinde silicayı hiç görmedim.
Saça çok faydası var silicanın 🧡

He bu ara da şampuanın içeriğine bak canım elidora içinde * silica* var
Bu silicaat kuyruğu otunda da var yani piyasa da satılan at şampuanların içeriği silicayla oluyor.
Bn diğer market şampuanlarının hiç birisinin içeriğinde silicayı hiç görmedim.
Saça çok faydası var silicanın 🧡
Bilmiyordum valla ben elidorun turuncusunu kullanıyordum normalde, çok yıprandığında kahverengi olanını alıyordum değişiklik olsun diye almıştım bunu iyiki almışım gerçekten saçı daha canlı gösteriyor ve bu silicayı duymamıştım faydalarını araştırayım merak ettim 😍
Genelde içerikleri okumayı severim ama belli markalar alışkanlık olduğu için elidor gibi, içeriğine hiç bakmadan alıyorum valla ne yalan söyleyim bir güvenim var :))

Bilmiyordum valla ben elidorun turuncusunu kullanıyordum normalde, çok yıprandığında kahverengi olanını alıyordum değişiklik olsun diye almıştım bunu iyiki almışım gerçekten saçı daha canlı gösteriyor ve bu silicayı duymamıştım faydalarını araştırayım merak ettim 😍
Genelde içerikleri okumayı severim ama belli markalar alışkanlık olduğu için elidor gibi, içeriğine hiç bakmadan alıyorum valla ne yalan söyleyim bir güvenim var :))
Elidor turuncuyla büyüdüm :))
Bn de daha önce hiç dikkat etmemiştim silica ya ama içeriğine bakınca şarsırdım.. silica gbi saçlara en çok yararlı olan madde elidor da var 🤩
Bnm de hoşuma gitti bu serisi akşam duş almıştım at kuyruğu yaptım saçımı baktım o kadar doğal parlak yumuşak duruyor ki böyle lüle lüle olmuş ..
Saç kremi kullnmadığım halde.
Daha öncesi blendax alıştım onun da saçı havalı pürüzsüz göstermesi güzel canlı da yapıyordu ama daha banyo da şampuanlarlar tutam tutam elime geliyordu saçlar ki elidor da banyo da hiç elime saçım gelmiyor test ettim onayladım :KK48:

Back
X