Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım Bnde şişemin ortasında bıraktım yağlı yağlı his yaptı yıkanmışmış gibi saç diplerim kaşınıyordu.Bende başta iyi gibi görmüştüm ancak sonlarına geldiğimde sevmemeye başladım saçıma şekil veremedim fazla kremli olduğu için sanırım, tekrar almayacağım bir şampuan
Bende onu bir hafta önce aldım kullanıyorum, hoşuma gitti valla :)Aynen canım Bnde şişemin ortasında bıraktım yağlı yağlı his yaptı yıkanmışmış gibi saç diplerim kaşınıyordu.
Bir kaç haftadır elidor avokada ve üzüm Çekirdekli şampuanını kullanıyorum memnunum.
Hınhıııı bnm de hoşuma gitti öyle kimyasal kokmuyor..Bende onu bir hafta önce aldım kullanıyorum, hoşuma gitti valla :)
Bilmiyordum valla ben elidorun turuncusunu kullanıyordum normalde, çok yıprandığında kahverengi olanını alıyordum değişiklik olsun diye almıştım bunu iyiki almışım gerçekten saçı daha canlı gösteriyor ve bu silicayı duymamıştım faydalarını araştırayım merak ettimHe bu ara da şampuanın içeriğine bak canım elidora içinde * silica* var
Bu silicaat kuyruğu otunda da var yani piyasa da satılan at şampuanların içeriği silicayla oluyor.
Bn diğer market şampuanlarının hiç birisinin içeriğinde silicayı hiç görmedim.
Saça çok faydası var silicanın![]()
Elidor turuncuyla büyüdüm :))Bilmiyordum valla ben elidorun turuncusunu kullanıyordum normalde, çok yıprandığında kahverengi olanını alıyordum değişiklik olsun diye almıştım bunu iyiki almışım gerçekten saçı daha canlı gösteriyor ve bu silicayı duymamıştım faydalarını araştırayım merak ettim
Genelde içerikleri okumayı severim ama belli markalar alışkanlık olduğu için elidor gibi, içeriğine hiç bakmadan alıyorum valla ne yalan söyleyim bir güvenim var :))