• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ipler onun elinde ne yapmaliyim??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
4 aydir bir sevgilim var. iliskiye guzel baslamisken eski ciktigim sorun cikardi hala umudu varmis benden o yuzden olmadik seyler soyledi. sevgilim bana inandi. devam ettik.

iliski guzel gidiyoken sevgilim tartisma esnasinda eski ciktigimdan bahsedip agir seyler soyledi bir kac kez. kirildigimi soyledigim halde. sonuncusunda da ciddi ciddi ayrilalim dedi. sok oldum kizdim yalvardim neyse ayrilmadik. nasil dusundun ayrilcami senden ayrilir miyim filan dedi.

eski sevgilimle tek opusme oldu sevgilim takildigi nokta bu. oysa bunla daha fazlasini yasadim evlencegim erkek bu dedigim icin. kendide oyle dedi. ilk gordugu anda demis. daha onceki iliskilerinde bisey o yasamamiz. kizin zoruyla olmus bitanesinde o kadar.

su an iyiyiz. ama yine olucak diye korkuyorum. ciddi demedim diyor ama ayrilalim derken ciddiydi. bu konuyu actigindaki tavrim ne olmali?

su an onun beni kaybetme korkusu yok

:(

büyük yalan :ssz:

evlenmeden de altından kalkamayacağınız şeyler yaşamayıverin :20:

yalan mi soyluyor diyosunuz. yalan soyledigini dusunmuyorum.

altindan kalkamiycagim bisey yasamadim cok sukur. ayrilirsak uzulurum tabi ama sonucta sevdigim insan biseyler yasadigim icin pisman olmam. ayrilma dusuncesiyle yasamadim sonucta...

peki öceki sevgilinizle öpüştüğünüz için pişman değil misiniz?

bakın yeni sevgiliniz bunu başınıza kakıyor ya da ilerde bu sebepten dolayı ayrılma korkusu yaşıyorsunuz..

zaten ayrılırım diye düşünüp birşeyler yaşayın demiyorum ki

ayrılırım diye düşünüp sizin kendi ifadenizle
bunla daha fazlasini yasadim evlencegim erkek bu dedigim icin
tarzında birşeyler yaşamayın diyorum..

inşallah ayrılmazsınız ama unutmayın ki bu tür konular ısıtılıp ısıtılıp gün yüzüne çıkartılır..

zaten sizin de sorduğunuz şey bu değil mi? konuyu açarsa ne yapayım diye..

illa ki açılacak, sakinliğini koru ve daha önce anlatmıştım inanmıyorsan bu senin problemin de.. seni kaybetme korkusu yoksa bu konuyu bahane bile yapabilir..

sonuçta sevgiliyken ayrılmak kolay, evlendikten sonra bazı kararları almak daha zor..

peki öceki sevgilinizle öpüştüğünüz için pişman değil misiniz?

bakın yeni sevgiliniz bunu başınıza kakıyor ya da ilerde bu sebepten dolayı ayrılma korkusu yaşıyorsunuz..

zaten ayrılırım diye düşünüp birşeyler yaşayın demiyorum ki

ayrılırım diye düşünüp sizin kendi ifadenizle tarzında birşeyler yaşamayın diyorum..

inşallah ayrılmazsınız ama unutmayın ki bu tür konular ısıtılıp ısıtılıp gün yüzüne çıkartılır..

zaten sizin de sorduğunuz şey bu değil mi? konuyu açarsa ne yapayım diye..

illa ki açılacak, sakinliğini koru ve daha önce anlatmıştım inanmıyorsan bu senin problemin de.. seni kaybetme korkusu yoksa bu konuyu bahane bile yapabilir..

sonuçta sevgiliyken ayrılmak kolay, evlendikten sonra bazı kararları almak daha zor..

onceki iliskimde opustugum icin pisman olmadim. sevgili olunca biseyler yasanir diye dusunuyordum karsi degildim yani. ama simdiki sevgilim bunu sorun edince cok keske olmasaydi dedigim oldu evet maalesef...

evet bu bahaneyle ayriladabilir. ben bunu son tartismadan sonra anladim. hic ayrilabilecegini dusunmemistim. ailesi biliyor kendisi surekli evlencegim kiz sensin diyordu. benim aklimda soru isareti var onun yok derdim..

haklisin sevgiliyken ayrilmak kolay evlendikten sonra bi omur mutsuz olmaktansa simdi bitmesi daha iyi gibi geliyor.

ona guvenim tamdi ama su an supheliyim. ilerde daha cok pisman olmaktan korkuyorum bu bir gercek..ve sinir cizmek istiyorum bunu ona nasil ifade edicem onu bilmiyorum...

Back
X