- 30 Kasım 2019
- 12.406
- 39.807
- 598
- Konu Sahibi Minnosella098
Ben ne okudum ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu gecen seneden O günden beri bir gun bile heri adam atmadan bebek icin ugrasmis ve basarmis shshdhfdEsinizle oturup adam akilli konuşun
ailem tedavi olucaz diye geldi eger onlara bile gitmemi istemezsen bende cocuk icin birsey yapmam artik
Deyin
Üstüne üstelik sorunlara çözüm bulmadan tedavi olmayin
Tehdit eder gibi de konusmayin
Geçmiş olsun, bebişi görünce zaten bi hort yaptım, nasıl gidiyor sormak için.Kesinlikle böyle bir adam için çocuk yapmayın.Önce size karşı olan davranışlarını düzeltmesini isteyin.Çocuk sonraki iş
Ekmek sepetinin basinda nöbette gormuslerKonu gecen seneden O günden beri bir gun bile heri adam atmadan bebek icin ugrasmis ve basarmis shshdhfd
Maddi olarak o eve bakiyor diye senide kendi mali saniyor. Gidin calisin ya. Boyle adamlara bide elmi aciyorsun? Ölürümde bir erkege el acmam. Hic kimseyeeeeKızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum
Maddi olarak o eve bakiyor diye senide kendi mali saniyor. Gidin calisin ya. Boyle adamlara bide elmi aciyorsun? Ölürümde bir erkege el acmam. Hic kimseyeeee
Bu adamdan çocuk yapma. Özellikle tüp bebek gibi mesaketli uğraşmaları gitmeyerek kendinize iyilik yaparsinizKızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum
Evet, havadan gelen para olarak bakıyorlar.Şu mentalitedeki adamlar kadınların maaşını da kendi mesai ücretleri ya da aldıkları başka bi gelir kalem gibi düşünüyorlar emin ol, çalıştığında çok çok daha fazla eziliyorsun sadece. Baksana bebek sahibi de olmuş taçlandırmışlar evliliklerini.