- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
hayırlısı olsun...evlendikten sonra ayrılmaktan daha kolaydır ,neden bittiğini düşünün ,bugün imza atsaydınız çok mutsuz olacaktınız kurtuluş olarak düşününİptal olmasa nikahım vardı bugün . nasıl asacagim bu durumu bugün her yer üstüme üstüme geliyor.
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim
aaa çok ilginç kocasının üstüne kuma getirecekmiş, ters gitmiş ona mı nefesi daralıyormuş ?Ee keyfiniz boyle istemisti sizin simdi niye darlaniyorsunuz ki?
Bir de ulkemiz de henüz koca ustune koca alinmiyor.
3 de yetmez 5 tane diyo sanirim.aaa çok ilginç kocasının üstüne kuma getirecekmiş, ters gitmiş ona mı nefesi daralıyormuş ?
Mevzu ne , 2.koca muhabbeti,konuda hiç bahsetmemis3 de yetmez 5 tane diyo sanirim.
Eski konusunda kocasiyla problemlerini anlatmis. Yeni konusunda evlilik iptalinden bahsediyor. Demek ki kuma alacak.Mevzu ne , 2.koca muhabbeti,konuda hiç bahsetmemis
ben de anlamaya çalışıyorum okuya okuya.konu sahibi kendine 2. koca mı alıyor nasıl yani diyorum?
Amaaaan bana koca mı yokEski konusunda kocasiyla problemlerini anlatmis. Yeni konusunda evlilik iptalinden bahsediyor. Demek ki kuma alacak.
Kişisel algılama, genel olarak zaten evliyken 2. Nikaha izin verilmiyor eldekini boşarsan evlenebilirsinİptal olmasa nikahım vardı bugün . nasıl asacagim bu durumu bugün her yer üstüme üstüme geliyor.
Ben hâlâ anlamadım biri bana anlatsınben de anlamaya çalışıyorum okuya okuya.konu sahibi kendine 2. koca mı alıyor nasıl yani diyorum?
Eski konudan alıntı yapılmış oda 1 yıl önceki konu ve kocası kadina mesaj yazmis hoş orda da net bir şey anlaşılmıyoraaa çok ilginç kocasının üstüne kuma getirecekmiş, ters gitmiş ona mı nefesi daralıyormuş ?
Muhtemelen kocası falan değildi, sevgilisiydi o zamanlar, evlenme demeyelim diye kocam demiştir.
Ay yok vazgeçtim, 2017de evliymişMerhaba bayanlar. Babamla kendimi. Bildiğimden beri sıkıntılarım var. Sürekli söver bagırır çağırır annemede öyle. Her neyse ben evlenmeden 5 ay önce kavga ettim tabi kavga sebebi anneme bağırması agza alınmayacak küfürler etti. Nişanlımla cok iyi olmalarına ragmen konuşmadı evlenirse evden içeriyr almam dedi. Nişanlım hep sustu. Evlendik düğünde sanki cenazede gibi durdu. Oda erkek kardeşimin korkusuna geldi. Eşim hep sustu ona Baska erkek olsa asla susmaz. Eşimin kocaman aile olcax derdi hiçbirini yapamadım. İşin özü babam bu kadar kötüyken evliliği istememesi günah mı .
Kocam yazmış çünkü acaba boşanmadı mi bosanmadigi için evlenemiyor muAy yok vazgeçtim, 2017de evliymiş
Ben de başta öyle sandım da değil, 2017deki konusunda evlendik yazmış.Nişanlısına kocam demiş. İkinci kocayı nerden çıkardınız.Galiba adam iş yerinden Bi kızla çok samimiymiş konu sahibi de rahatsızmış adam da ayrılmış kendisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?