- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.253
- 548
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
ondan boşandı bu ikinci eşimi olacaktı acaba. Çünkü Bi ara nişanlıymış.Ben de başta öyle sandım da değil, 2017deki konusunda evlendik yazmış.
Bilemedim.ondan boşandı bu ikinci eşimi olacaktı acaba. Çünkü Bi ara nişanlıymış.
ondan boşandı bu ikinci eşimi olacaktı acaba. Çünkü Bi ara nişanlıymış.
ben de anlamaya çalışıyorum okuya okuya.konu sahibi kendine 2. koca mı alıyor nasıl yani diyorum?
Aman boşver mis gibi hayatını yaşıyorsun.Offf çok iyi ben daha bir kez evlenemedim millet kuma getiriyor
Ben kendi nikahıma gitmemiştimİptal olmasa nikahım vardı bugün . nasıl asacagim bu durumu bugün her yer üstüme üstüme geliyor.
iki tane alabiliyor muyuz ya?? eger oyleyse deneyecegim. hep erkekler mi kuma getirecek
bir don yerine iki don mu yıkayacağım?cıks ben istemem kalsınnOlabilir neden olmasın
bir don yerine iki don mu yıkayacağım?cıks ben istemem kalsınn
Yıkamaya gerek kalmayabilir, 15bin birisi 15 bin birisi alsa bile, yardımcı tutulur. sıcak sudan soğuk suya elini sokmayabilir insan.bir don yerine iki don mu yıkayacağım?cıks ben istemem kalsınn
ya ben tek başıma alıyorum ikisinin alacağı kadarını hiç de öyle olmuyorYıkamaya gerek kalmayabilir, 15bin birisi 15 bin birisi alsa bile, yardımcı tutulur. sıcak sudan soğuk suya elini sokmayabilir insan.
Ben en basitinden faydalı olabilecek yönlerini söyledim.Yüksek maaşlı bulmakta kişinin kendi becerisine kalmış artık. Hadi bakalım beyler sorunlar sizde deyip çekilir kenara diye şey ettim ben :)ya ben tek başıma alıyorum ikisinin alacağı kadarını hiç de öyle olmuyor
evde tam zamanlı yatılı bakıcı dediğin insan 500 dolardan başlıyor, bak o da başlangıcı. ona ayrı oda lazım. zaten kafadan kaç lira olmuş kiralar...
sonra evde 4 yetişkin yiyip ne içcez.
böyle de fantezi düşmanı bir insanım.
İptal olmasa nikahım vardı bugün . nasıl asacagim bu durumu bugün her yer üstüme üstüme geliyor.
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim
Bu adamla 1.5 yıldır sevgili iseniz yada nisanli diyelim. Bir yıl önce nasıl kocanızla ilgili konu acabiliyorsunuz. Yalanlar bir yerde cikiyor sanirimBen bunu dediğimde bana gerikafalisin diyor. 1.5 yıl kıskançlıklarinla sen ittin. Her gün o kadından kiskandin saçma sapan falan diyor. İnsanlar oturup kahve icebilir falan diyor
hala mı çözülemedi bu gizem.kim bu nikahı iptal olunan adammm?kim diğer kocasıı?Bu adamla 1.5 yıldır sevgili iseniz yada nisanli diyelim. Bir yıl önce nasıl kocanızla ilgili konu acabiliyorsunuz. Yalanlar bir yerde cikiyor sanirim
Esim diye söyledim o an nisanlimdi. Ondan da bitti. 2. Nisanida attikGelip konunuzu bir yorum yapsanız?
O konudaki eşten boşandım yada eşim diye söyledim ama nişanlımdı filan diye
hah şöyle anladık şimdi.valla yokluğunuzda neler konuştuk nelerEsim diye söyledim o an nisanlimdi. Ondan da bitti. 2. Nisanida attik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?