İptal olmasaydı nikahım vardı.

İptal olmasa nikahım vardı bugün . nasıl asacagim bu durumu bugün her yer üstüme üstüme geliyor.
Ben kendi nikahıma gitmemiştimEmin değildim resmen içim sıkıyordu ve yapamadım.Nişan attım ve kısa süre sonra neden yapamadığımi anladım.Meger ben eşimi arıyormuşum bilmeden yıllarca.İlk gördüğüm gün işte bu dedim.
Her işte bir hayır vardır canım.Sen önüne bak eğer o kişi sana yazılansa her şey yoluna girer.Ama kısmet başka yerdeyse yönlendiriliyor kendin buluyorsun.

Yıkamaya gerek kalmayabilir, 15bin birisi 15 bin birisi alsa bile, yardımcı tutulur. sıcak sudan soğuk suya elini sokmayabilir insan.
ya ben tek başıma alıyorum ikisinin alacağı kadarını hiç de öyle olmuyor
evde tam zamanlı yatılı bakıcı dediğin insan 500 dolardan başlıyor, bak o da başlangıcı. ona ayrı oda lazım. zaten kafadan kaç lira olmuş kiralar...

sonra evde 4 yetişkin yiyip ne içcez.
böyle de fantezi düşmanı bir insanım.

Ben en basitinden faydalı olabilecek yönlerini söyledim.Yüksek maaşlı bulmakta kişinin kendi becerisine kalmış artık. Hadi bakalım beyler sorunlar sizde deyip çekilir kenara diye şey ettim ben :)

Hımmmm ben anladım konu sahibesi kocasını cepte tutmuş... 2.koca yedekteki olan nikahtan dönmüş... Allahtan ki ileri zekasıyla 1 kocişko cepte... Yaww ben kociş bulamıyorum millet yedek yapıyor kaç para la bi koca herşey çok pahalı

İptal olmasa nikahım vardı bugün . nasıl asacagim bu durumu bugün her yer üstüme üstüme geliyor.

Ben bunu dediğimde bana gerikafalisin diyor. 1.5 yıl kıskançlıklarinla sen ittin. Her gün o kadından kiskandin saçma sapan falan diyor. İnsanlar oturup kahve icebilir falan diyor
Bu adamla 1.5 yıldır sevgili iseniz yada nisanli diyelim. Bir yıl önce nasıl kocanızla ilgili konu acabiliyorsunuz. Yalanlar bir yerde cikiyor sanirim

Bu adamla 1.5 yıldır sevgili iseniz yada nisanli diyelim. Bir yıl önce nasıl kocanızla ilgili konu acabiliyorsunuz. Yalanlar bir yerde cikiyor sanirim
hala mı çözülemedi bu gizem.kim bu nikahı iptal olunan adammm?kim diğer kocasıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…