İradem sıfır

simgeyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
33
10
6
41
iyi geceler hanımlar bu size göre dert olmayabilir ama ben çok üzülüyorum konu şu ki ; hamileyken 19 kilo aldım ve doğumdan sonra altı ay içinde hepsini verip eski bedenime kavuştum azmettim yediğime içtiğine dikkat ederek kurtuldum kilolardan fakat bu kış birkaç kilo aldım dört kilo vermem lazım allahım veremiyorum sürekli bişeyler yiyesim geliyor irademi kaybettim resmen Sizler Nasıl iradenize sahip çıkıyorsunuz Allah aşkına fikir verin iyi akşamlar

Yemeden duramıyorsanız yediklerinizi değiştirin
gece acıktınız mı;çiğ badem kuruyemiş gibi ya da yoğurtlu bir semizotu salatası
Öğünleriniz 6 öğün olsun 3 ü ana öğün 3 ü atıştırma tabi ki sağlıklı atıştırmalar böylece kendinizi tok hisseder ve kilo almaz hemde metabolizmanız sürekli çalışmış olur.

Ayna karşısına geçip vücuduna bak ve kendinden iğren. O zaman veriliyor bir şey yiyesin kalmıyor:KK48:

Bir kere yapmışsın tekrar yapabilirsin değil mi ,bunu düşün bence önceki sefer nasıl başarılı oldun ? Onları düşün plan yap

İnsan vücudu zararlı olan şeye çok çabuk alışır. Vücudu başka bir şeye alıştırmak kimi insanda 1 haftasını alır kimi insanda 1 ay alır. Ama vücut alışır buna.
Siz şöyle kafaya koyup yeter deyip başlarsanız 1 hafta sonra bakıcaksınız nasıl vücut alışıyor.
Tabi spor hareket bol su dengeli ve sağlıklı beslenme düzeni olucak devamlı.

Yedıgınız den fazla spor yapın en azından dengede olsun.. O kadar kıloyu vermıssın..4 Kıloda neymıs ki..

Sabirlı olacaksiniz mesela canim cok cikolata istedigi zaman birkac gun erteleyince bakiyorumki canim istemiyor zaten yedigimiz seylerde yeterince seker aliyoruz ,siz bol su icin daha az yemenize sebep olur cildiniz guzellesir temizleyicidir ve istah kapatici seyler bakin caylar bitkiler vs.kilo alip vermek zor ama onu muhafaza etmek en onemlisi birde evde egzersiz yapin gobek icin basen icin kollar icin ben yaoinca daha saglikli hissediyorum.kendimi hemde yag yakmanizi sagliyor

spora ağırlık ver spor yapınca insan yaptığı spora kıyamıyor ben öleyim spor yaparken totom çıkıyor resmen sonrasında acıyorum sporuma kıyamıyorum yemeden içmeden kesiliyorum resmen.

Benimde iradem hiç yok. 48 50 kilo olayım diyorum. Listeler hazırlıyorum. Ama yok hemen çikolata isteğim kabarıyor. Yada hamur işi.

Su an kendinizi zorlamaya devam etmeyin, biraz serbest birakin, diyet ve kilo verme vs. bir sure unutun. Su anda kisir donguye girmissiniz, es vermek iyi gelir.
Biraz bu konudan uzaklasinca kendinize bir spor ve yeme duzeni yaparsiniz.

Back
X