iradesine hakim olamayanlar birlikte kilo verelim :)

loveydovey

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
3
1
6
35
Kars
Kızlar önce kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım üniversiteliyim :3: Kadınlar kulübüne yeni katıldım.Boyum 1.62 kilom 59 .. Sorunum şu ki ne zaman diyet yapıp kilo vermek istesem ben de kronik bir açlık başlıyo yani sanırım kendimi çok aç bırakıyorum 1-2 gün sonra açlığım öyle birikiyor ki ne yesem doymuyorum.. :56: Şimdi ben diyorum ki acaba birlikte mi kilo versek ? Katılır mısınız bana :7: Hergün yediklerimizi birbirimize yazalım tabii kaçamakları da :26: Hedeflerimizi yazalım sonuçta kilo vermek kadınlara kendini çok iyi hissettiren birşey bu yüzden birbirimize destek olalım gelmek isterseniz 'Ben de varım !' demeniz yeterli hadi sizi bekliyorum :16: Bana katılırsanız çok sevinirim :54: Bu konuda araştırdığımız,öğrendiğimiz şeyleri paylaşabiliriz hadi bekliyorum Mesela hergün 2 bardak yeşilçayımızı 2 litre suyumuzu içelim sporumuzu yapalım :)

Son düzenleme:
Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Back
X