iradesizim esime karsi fazla mıcmıcim ve o bekletilerimi karsilamiyor

Ben de öyleyim bizim her aksam sevgi saatimiz var saat 7-8 arasi koltugumuz var orda otururuz haberleri izlerken birbirimizi severiz 5 dakika bile surse insanın kalbini doyuyor size de tavsiye ederim anlasin esinizle :))
Gerci biz 8 aylik evliyiz insallah hep boyle surer :)

Bunlar evliliğin ilk zamanları olmuyor muydu ya
Yani bizde öyleydi. Tamam arada sırnaşıyoruz ama bu kadarı fazla bence.bazen eşim abartırdı bunalmıyorum değildi hani
Biraz rahat bırakın eşinizi yoksa tam da dediğiniz gibi sizden uzaklaşabilir,soğuyabilir.
Odak noktanı eşinden başka şeylere çevirip farklı şeylerden tad almaya başlarsan değişebilir.

İnşallah ileride eşim de böyle sizin sırnaşık olur

Bence eşiniz gün içinde yoruluyordur, tamam siz de evde yoruluyorsunuzdur muhakkak ama o dışarıda daha yorucudur günü. Eve gelince dinlenmek zihnini bosaltmak istiyordur. Benim size önerim, esiniz eve geldiginde 2 sarılıp öpün sonra ona 1 saat falan verin dinlensin uzansn falan sonra yanına sokulun. Belki dinlenince o da size daha çok karşılık verir :)

Çünkü ben okuldan geldigimde bile bi yarım saat tek oturmak istiyorum, halbuki o gün evle ugraştıysam eve gelenlere bi enerji bombasi oluyorum, dışarda olmak bile beni cok yoruyor

Annenizle ilişkinizden kaynaklanıyor onu anneniz yerine koyuyor olabilirsiniz ya da baba ikisinin birinin eksikliğini onunla dolduruyorsunuz normal değil

Afferin ya özendim ha ne tatlış çözüm bulmuşsunuz eviçinde randevulaşma biz de yapsak keşke ama bizimki sevmeyle kalmıyo durduramıyoruz çoğu zaman

Biraz sizi ozlemesine size gelmesine fırsat verin böyle böyle adam ilgisizlesiyo heralde sıkılıyor
Kendinizi onun yerine koyun bi de

Bendeeee bazen cok bunltiyorum frkindayim arada kafam atiyor o bana ypsin istiyorum ama alistrdim adami nasil gelsinki

Ben de senin gibiyim ama biraz daha yanar dönerim.
Bazen yapış yapış yapışırım ama daha ilgimi çekcek bişi buldu mu suratına bakmam adamın:)
O zaman da nerdesin, niye benimle ilgilenmiyosun diye o sayıklanıyor peşimde.
Tavsiyem arada kendine ve başka ilgi alanlarına yönelmen.

Ben de senin gbiyim
Evde eşimin yanında kuluçkaya yatarım resmen
Ben de hep temas isterim
İlgi benden 5 dakika kaysa yüzüm düşer
Herseyi eşimle yapmak isterim
Ben de calısıyorum aklım hep eve gelip eşimin yanına kıvrılmak.
Bizde eşim de bana baglıdır
Bana sevgiisni ilgisini cok belli eder
Düşünür
Benim tek sıkıntım tv siz yapamaması

Aynı beni anlatmışsın:)

Eşinizi bunaltacak birşey yapmıyorsunuz ki oda 10 yıldır normal karşılıyor bu durumu belliki ama bencede onunda ilgilenmesi için fırsat verin, çekin ilginizi tabi 1-3 gün değil belli bi süre devam etsin özleyin birbirinizi heyecan gelsin evliliğinize

Of o tv senelerin alışkanlığı iste bırakamıyorlar. Gerci hic bahsetmedim ben sikayetimden. Ayni seyi izledigimiz için surekli yorum yapar konuşuruz onunla idare ediyorum ben de.

yorumlara koptum gulmekden :))))))))
evin içinde yol kesmeler fln

eliniz bos sizin diycem ama çocukllarda varmis
esiniz halinden sikayetci deilmis , ben oyle olsam esim havalara uçar hergalde :)) insanin içinden gelexek ama bende yok o durumlar
ha bidee iki yasindaki oglum bile kaçar bes dk opmeden sonra

ben sizin gibiyim. bazen uzak duruyorum, o gelip sarılıyo, bazn de tv izliyo..
uzak durmayı başarırsanız o size ilgi gösterektir bence

Ben de aynı durumdayım. Ama yakın zamanda kendimi geri ceksem, sabretsem biraz ne olacak diye denedim. Sonuç çok kötü oldu. Naber, napiyorsn,iyidir senden naber,eline sağlık yemek güzel olmuş, iyi geceler dışında diyalog geçmedi aramızda. Yatagın iki uç noktasında yattık günlerce. Hiç mesajlasmadık, aynı odada oturmadık. Kabus gibiydi. En sonunda patladım artık. Ben sana sarılmasam sarılmıyorsun, muhabbet açmasam sohbet etmiyorsun, bir güzel söz söylemiyorsun, gün içinde napiyor bu kadın diye merak etmiyorsun diye kızdım. Tek ortak noktamiz çocuklar mı bizim artık dedim. O da çok özür diledi. Bundan sonra hep ben sana geleceğim aşkım dedi.

Merak ediyorum tam tersi boyle adam var mi yani bende senin gibi sayilirim eşim soguktur. Sevgiliyken boyle erkekler olabiliyor ama evlenince surekli karisini open sevdigini soyleyen surekli asktan konusan ne bileyim boyle adam var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…