- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Aynen bende oyleyim ya keske ilk sirada eşim olsa ama cocuk olunca olmuyo maalesef cok ihmal ediyorumBenim odak noktam çocuğumdur. Sonra ev işi . Üçüncü eşim. : D ilk sıraya eşinizi nasıl koyiyorsunuz hanımlar. Ben yapamıyorum.
Bende sende kendimi okuyorum gibi hissettim :))Bir an kendimi okuyorum gibi hissettim resmen. İşten erken gel derim gelir sahibini gören köpek gibi üstüne atlarımbebek taklidi yaparak ilgiiiiii diye bağırırım. sürekli sarılırım kucağına çıkarım sırtına kafasının üstüne çıkarım. Üstünde uyurum üstünde yuvarlanırım kafasının üstüne otururum ne güzel ben de aynı senin gibi çok temaslı ve hararetli seven bi insanım. Zaman zaman yorucu olabilir ama seni terslemiyormuş ki. Sonuçta keyif almak için içten gelerek yaptığın şeyleri yapmaya devam et derim. Sonuçta sen keyif alıyorsun. Seni de seviyor ve arada karşılık veriyorsa onu da öyle kabul et.
Biz sevgi pıtırcıklarıyız güzelim onlar anlamaz sen keyfine bak
Bende sende kendimi okuyorum gibi hissettim :))
Valla adamları bezdireceğiz bir günen son gözünü yalıyordum şimdi gideyim de uyurken saçımla yüzünü kapatayım nefessiz kalsın ehehe.
Ben de boyleGözünü mü yaliyordunbacim iyimisiniz
ben evde aylarca kalsam tv hiç açmam:)Of o tvsenelerin alışkanlığı iste bırakamıyorlar. Gerci hic bahsetmedim ben sikayetimden. Ayni seyi izledigimiz için surekli yorum yapar konuşuruz onunla idare ediyorum ben de.
Benim eşim var :)Merak ediyorum tam tersi boyle adam var mi yani bende senin gibi sayilirim eşim soguktur. Sevgiliyken boyle erkekler olabiliyor ama evlenince surekli karisini open sevdigini soyleyen surekli asktan konusan ne bileyim boyle adam var mi acaba?
Benim de eşim aynı sizin gibi ama ben karşılık vermeye çalışırım genelde.. Evde tv izlerken bile elimi tutar..help ilk teması o kurar.. bunun hiç sorun olduğunu düşünmemiştim acaba o da sizin gibi bunu kafaya takıyo mudurkiYapim boyle benim cok uclarda yasarim tum duygulari
Abarti gelir disardan halim belki ama karakterim bu
Mesala kimine gereginden fazla soguk kiminede (sadece esime)asiri yapisigim
Yani yillardir bu boyle odak noktamdan onu cikarip baska seylerden de keyf alamiyorum hani sigara bagimliligi gibi
Boyle aramamak icin nebiliyim surekli el kol temas etmemek icin surekli benle ilgilensin diye gozun bakmamak icin resmen savasiyorum kendimle ama yok iradesizim
Kendime oyle uyuz oluyorum ki
Esime gelince o benim bu halime oyle alismiski 10 senedir hayatimda..ona normal geliyo hani yadirgamiyo yada bana yansitmiyor ama tepkisiz..yani aksam eve gelince ben pesinde dolabiyorum surekli minciklama sarilma opme pesindeyim (cinsel anlamda demiyorum) o ise bazen karsilik veriyo cogu zaman baska biseyle ilgileniyo
Cok hayal kirikligina ugruyorum aksama kadar gelse diye yolunu gozluyorum tum yirgunlugum evin telasesi cocuklar derken tek hayalim aksam 2 saat oturmak ne biliyim hep cok sakin sessiz ya bilgisayarda arabalarla kafayi bozmus ya bos bos tv bakiyo
Cok bunaldim bugun ine hergunku gibi yapimak yok mesafeli ol biraz kendi gelsin sana adim atsin diye telkin ettim kendimi
1 bunalmasindan cok korkuyorum
2 beni sevdigini surekli belirtsede ikna olamiyorum
3 onu bu agir halleri ilk andan beri ayni yani o degismedi ama ben bayildim artik
acayip bir şey:)Birini hiç böyle manyak sevmedim..
Nasıl bir şey acaba?
Yapim boyle benim cok uclarda yasarim tum duygulari
Abarti gelir disardan halim belki ama karakterim bu
Mesala kimine gereginden fazla soguk kiminede (sadece esime)asiri yapisigim
Yani yillardir bu boyle odak noktamdan onu cikarip baska seylerden de keyf alamiyorum hani sigara bagimliligi gibi
Boyle aramamak icin nebiliyim surekli el kol temas etmemek icin surekli benle ilgilensin diye gozun bakmamak icin resmen savasiyorum kendimle ama yok iradesizim
Kendime oyle uyuz oluyorum ki
Esime gelince o benim bu halime oyle alismiski 10 senedir hayatimda..ona normal geliyo hani yadirgamiyo yada bana yansitmiyor ama tepkisiz..yani aksam eve gelince ben pesinde dolabiyorum surekli minciklama sarilma opme pesindeyim (cinsel anlamda demiyorum) o ise bazen karsilik veriyo cogu zaman baska biseyle ilgileniyo
Cok hayal kirikligina ugruyorum aksama kadar gelse diye yolunu gozluyorum tum yirgunlugum evin telasesi cocuklar derken tek hayalim aksam 2 saat oturmak ne biliyim hep cok sakin sessiz ya bilgisayarda arabalarla kafayi bozmus ya bos bos tv bakiyo
Cok bunaldim bugun ine hergunku gibi yapimak yok mesafeli ol biraz kendi gelsin sana adim atsin diye telkin ettim kendimi
1 bunalmasindan cok korkuyorum
2 beni sevdigini surekli belirtsede ikna olamiyorum
3 onu bu agir halleri ilk andan beri ayni yani o degismedi ama ben bayildim artik
O da var dogru :)) biz ilgimizi ceken haber olunca duruyoruz sonra sevmeye devam ediyoruz bir 15 20 dakika suruyor boyle :))Afferin ya özendim ha ne tatlış çözüm bulmuşsunuz eviçinde randevulaşma biz de yapsak keşke ama bizimki sevmeyle kalmıyo durduramıyoruz çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?