iradesizim esime karsi fazla mıcmıcim ve o bekletilerimi karsilamiyor

Tam ben bunlari yazarken minnak oglum geldi anne seni cok seviyorum diye sarildi bana. Sukurler olsun kocamdan gormedigim ilgiyi sevgiyi oglumdan goruyorum :)))

Biz de karı koca yapışık yaşarız.
Hatta kocam benden bir tık fazla.
Birbirimizi taciz etmek için fırsat kollarız.

Bir an kendimi okuyorum gibi hissettim resmen. İşten erken gel derim gelir sahibini gören köpek gibi üstüne atlarım bebek taklidi yaparak ilgiiiiii diye bağırırım. sürekli sarılırım kucağına çıkarım sırtına kafasının üstüne çıkarım. Üstünde uyurum üstünde yuvarlanırım kafasının üstüne otururum ne güzel ben de aynı senin gibi çok temaslı ve hararetli seven bi insanım. Zaman zaman yorucu olabilir ama seni terslemiyormuş ki. Sonuçta keyif almak için içten gelerek yaptığın şeyleri yapmaya devam et derim. Sonuçta sen keyif alıyorsun. Seni de seviyor ve arada karşılık veriyorsa onu da öyle kabul et.

Biz sevgi pıtırcıklarıyız güzelim onlar anlamaz sen keyfine bak

Bende öyleyim, otururken illa bi yanım ona dokunacak. Yatarken dahi sırtımı dönüp yatmak istesem de ayağımı mutlala ayağına uzatır dolarım,onu bunaltıyorum diye düşünür,hep ben sana sırnaşıyorum azıcıkta sen sırnaş derdim. Çok yoruluyorum aşkım hiç halim kalmıyo derdi. Arkadaş sırtında taş taşı demiyorum,bak ben yatıyorum gel yanıma yat derdim. Yanıma yatarsa üzerine kolumu bacağımı atar,kalp sesini dinlerdim. Onunda ilgisini çekecek ortak noktalarımızdan,geçmişten konu açardım. Bu seferde o susmazdı. Yanağına dudağıkı yapıştırır hava üfler komik sesler çıkarırım,dudağını emip bırakırım,yüzünü avcumun içine alır Allah seni başımızdan eksik etmesin derdim,hakkını helal et nasıl öderim derdim,o da dayanamaz söylerdi bişeyler. Yani gurur yapıpta kendimi geri çekiyim düşüncesini istesemde yapamazdım. Aslında zaten saçma o kocan senin ne kendini geri çekmesi. Aslında 7 aylık bir bebeğim var,nasıl yoruluyosam kocama eski ilgimi göstermemişim,hiç farkında değilim bana sen bana eskisi kadar ilgi göstermiyosun, önceden gelir üstüme yatardın,öperdin dedi. Önce bir kahkaha attım,hoşuma gitti. Oy kurban olurum sen benden ilgi mi bekliyon valla yorgunluktan aklıma gelmiyo aşkım farkında değilim,sen gel benim yanıma ne farkeder dedim. Çocuk gibi alt dudağını sallandırıp bana şebeklik yaptı geldi yattı yanıma bende küçük çocuk seviyo gibi yaptım. Erkekler her ne kadar ilgi görmekten sanki bıkıyo gibi görünselerde aslında onlarda bu durumdan hoşlanıyolar.
Amaaan kendini geri çekmek için uğraşma yapamazsın huy gibi yerleşiyı artık çünkü. Bunu oyuna çevirmek daha mantıklı. Bilgisayarda uğraşıyosa işi önemli değilse git onu tahrik edici hareketler yap,ensesini öp hatta bi dil at :) kulağına tahrik edici şeyler söyle. Delirir valla sonra o sana sırnaşır. Erkekleri kendine çekmek çok kolay. Hele ki çocuk ruhlularsa direk oyuna vur. Sen sanki erkekmişsin gibi şaf at,poposunu falan taciz et. Bi süre sonra ilgisi sana kayacak zaten. İlgilendiği şeyle sende ilgilen sorular sor,yorumlarda bulun. Ortak bir muhabbet kurun. Masadaysa sandalyesini geri çekmesini söyleyin kucağına oturun.

Bende sende kendimi okuyorum gibi hissettim :))

Of o tv senelerin alışkanlığı iste bırakamıyorlar. Gerci hic bahsetmedim ben sikayetimden. Ayni seyi izledigimiz için surekli yorum yapar konuşuruz onunla idare ediyorum ben de.
ben evde aylarca kalsam tv hiç açmam:)
evde sürekli söylenirim ben tv konusunda:)
benim eşim reklamları bile izliyor

Merak ediyorum tam tersi boyle adam var mi yani bende senin gibi sayilirim eşim soguktur. Sevgiliyken boyle erkekler olabiliyor ama evlenince surekli karisini open sevdigini soyleyen surekli asktan konusan ne bileyim boyle adam var mi acaba?
Benim eşim var :)
Sürekli aşktan konusmaz ancak ama sevdiğini hergun soyler
gun içinde arar işteyken özledım vs der
eve gıdınce aksam ıkımız de illa sarılır öper , senı cok ozledım ben falan der.
evin içinde sureklı benı severek dolasır Kendi kendıne

Benim de eşim aynı sizin gibi ama ben karşılık vermeye çalışırım genelde.. Evde tv izlerken bile elimi tutar..help ilk teması o kurar.. bunun hiç sorun olduğunu düşünmemiştim acaba o da sizin gibi bunu kafaya takıyo mudurki

eşiniz ne kadar şanslı.Sizin gibi bir kadın tarafından çok güzel bir şekilde seviliyor...Kim böyle sevilmek istemez ki.Eşiniz bir gün sevgisiz kaldığında bu hallerinizi mumla arayacak.

Tek çözüm çalışmak.
Calismasaniz bile bi hobi edinmek kurslara gitmek ne bileyim bi spor dalıyla falan ilgilenmek lazım.
Açıkçası ben bu şekilde sevilmekten rahatsız olurdum.
Bu kadarı çok abartı çünkü.

Biraz alan bırakın adama nefes alsın. Siz kendinizi geri çektiğinizde o zaten size gelecektir. Kaçan kovalanir hesabi:)

siz bence monotonluktan ve iletişimsizlikten sıkılmışsınız

Canım 10 sene olmuş sürekli de yan yana elele olamıyor insan yani. Tamam siz çok bağımlısınız ona ama onunda aynı şekilde olmasını bekleyemezsiniz. Evine size bağlıysa vakit ayırıyorsa sevdiğini söylüyor yeteri kadar belli ediyorsa sorun yok. Bende öyleyim benim eşimde siz gibi sürekli sevdiğini söyler, ilgilenmesem sen bemi sevmiyor musun falan demeye başlar hep çocuğuymuşum gibi davranır ama insan daralıyor bir süre sonra ben sürekli söylememe mıç mıç olamam yapım bu yani.

Afferin ya özendim ha ne tatlış çözüm bulmuşsunuz eviçinde randevulaşma biz de yapsak keşke ama bizimki sevmeyle kalmıyo durduramıyoruz çoğu zaman
O da var dogru :)) biz ilgimizi ceken haber olunca duruyoruz sonra sevmeye devam ediyoruz bir 15 20 dakika suruyor boyle :))
Esim yengec burcu ben bir insan nasil sevilir ondan ogrendim bazen severken gözleri doluyor. Karsindaki insana bagli bu isler. Bence konu sahibi de esini seve seve alistiracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…