iradesizim esime karsi fazla mıcmıcim ve o bekletilerimi karsilamiyor

Sanki kendim yazmışım gibi geldi. Çok fazla sevgi var sanırım biz de ya da bağlılık değil de kocaya bağımlı tarzdan kadınlarız sanırım :) ben ona ilgi gösterirken hatta mıncıklarken karşılık verdiğinde ondan iyisi olmuyo ama telefonuna televizyona yönelip karşılık vermeyince deliriyorum tabi bu durumda bazen haklıyım bazen haksızım. Ev hanımı olduğum için çocukta yok henüz ben de işten gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum çocuk gibi seviniyorum gelsinde Gülelim eğlenelim muhabbet edelim ama işte aslında onlarda haklı iş hayatında neler yapiyolar ne kadar stres yaşıyorlar bilmiyoruz eve geline dinlenmek istiyorlar biz de tepelerindeyiz bazen erkekler gerçekten haklı olabiliyor ya kabul edemesekte :)

Tam olarak buyum. Aynen devam tatlım adamı ilgiye doyur ki dışarda aranmasın ayrıca hiç rahatsız olacağını da düşünmüyorum bıraksanız boşluğa düşer. Ben dün gece niye yarım saat tv'ye baktı diye geçtim tv önüne birazda beni izle diye sonuç tv kapandı öpücük masajı

Sanki beni anlattiniz ya bende ayniyim . Sürekli onun peşinde dolaniyorum . Ben sigara icmem ama onu içerken bile rahat birakmiyorum hep pesinden gidiyorum

Allah kurtarsin kardeş bu ne boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…