- 11 Nisan 2016
- 112
- 49
- 18
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Aynı ben :)) ama eşim gayet cool takılır. Hatta daha dün daha resmi durma kararı aldım kendi kendimeçünkü ben ne kadar üstüne düşersem, onda bir ağır abilik havaları hissediyorum.ben fazlaca dokunsal bir insanım zaten ama çocukluğuma da veriyorum biraz. Annem çok soğuk ve mesafeliydi. günlerce anneme seni seviyorum diyebilmek için uygun ortam yaratma senaryoları yapardım küçükken. O zamanki ihtiyacımı gideriyormuşum gibi hissediyorum bazen.
acayip bir şey:)
karsilik bulunca zirvelerde yaşanan bir mutluluk
bulamayınca o zirveden son sürat yere çakılma hissi veren hayal kırıklığı
insallh herkesin sevgisini hakeden kıymetini bilen insanlar olur hayatında.olan var olmayan var diyesim geldi konuyaa
sevgi pıtırcığı olurum heralde bende
Ben de boyleokudum.
Her yaptiginizi neden anlatiyorsunuz arkadasim ya. Bari anlatmayin.Sabah sabaah midem kalkti yeminle. Konusulacak sey var konusulmayacak sey var. Ozel hayatinizii niye bu kadar anlatiyorsunuz.
+10000 aynen aynen aynen
İşten erken gel derim gelir sahibini gören köpek gibi üstüne atlarım kucağına çıkarım sırtına kafasının üstüne çıkarım. Üstünde uyurum üstünde yuvarlanırım kafasının üstüne otururum
Tabiki banane yahu. Ama sen dort divar arasinda yaptigin herseyi anlatinca artik sanane olmuyor cicim. Şu yazdiklarini bi okur musun? Ne yaptiginiz beni ilgilendirmiyor ama hersey de yazilmaz ki kardesim. Kafasina otururum ne yaSanane yahu. Gözünü yalıyordum dediğim gözünü böyle oturup boydan boya yalamıyorum. Boğuşurken bi kere dokundurmuştum. Öyle aramızda şakalaşmışız işte. Nesi iğrenç sevginin anlamadım. Dayak kötek duysanız bayılıyosunuz. Kapıda özel hayat paylaşılmaz diye bişey de yazmıyor. Her gün eşim osurdu eşim geğirdi bin tane konu var.
Tabiki banane yahu. Ama sen dort divar arasinda yaptigin herseyi anlatinca artik sanane olmuyor cicim. Şu yazdiklarini bi okur musun? Ne yaptiginiz beni ilgilendirmiyor ama hersey de yazilmaz ki kardesim. Kafasina otururum ne yaTamam burda ozel hayat anlatilmaz yazmiyor ama insanin sinirlari olmali degil mi? Acik acik yazacagim. Yazdiklarin cok cirkin.
Bir de konu sahibi halinden sikayetci nasil uzak durabilirim tarzinda yorumlar isterken şu sizin yazdiklainiza bakin. Kadincagiz sizin yaptiklarinizi okuyunca kendini cok normal gormustur eminim.
Iyi de okudugunu anlayamama gibi bir sorunun var herhalde. Kadin mıç mıç oldugu icin kendinden yakiniyor. Nasil mıç mıç olurum demiyor. Sen ve seninle birlikte yorum yapan bir uye daha. Ikinizin de yorumlari cirkin. Gunlerde yatak odalarini anlatan kadinlar gibisiniz. Sen onca seyi dök burda, sonra ben hadsiz olayim heeBen sevgi insanıyım teması severim sevdiklerime dokunmak isterim. Konu sahibine de bununla ilgili fikir vermek istedim. Karşılık göremesen de bazen bunlar kendi kendine yapsan da güzel şeyler. İçini rahatlatması adına söyledim. Kadıncağıza yalnız olmadığını söylemek istedim. Yazdıklarım sevgiye dair sevgi gösterilerine dair şeyler, çirkin bulabilirsin de, özel hayatınızı dökmeyin falan demek en hafif tabirle hadsizliktir. Ki size özel bir saygısızlığım da olmamış. Herkes kendince yorumunu yapıyor. Görmezden gelir geçersiniz olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?