Iste sorun tam olarak bu der mi?
İranlı degil ama yakin bi ulkeden arap kökenli bi erkek arkadasim oldu. Kultürel fark o kadar buyuk ki, kesinlikle heycan aramaya degmez.
Bi kere adamin pipisine olan guveni kaf dagindan buyuk, kendini dunyanin hakimi kadinin sahibi zannederdi. Tabi birlikte yasamadik ama 10 gunde yol verdim.
Bu adam sizi kullanmak istiyor benim görüşum.
Yürek yediyseniz buyurun.
Doldurmuyorum ayol. Sadece sizin gormediklerinizi anlatiyorum. Cok defa İrana gittim is sebebiyle. Bildiginiz gibi degil yani. Oranin erkegi de klasik Ortadogu pipilisi. Kendini kadindan daha degerli zanneden insanlar. Baska ulkedeyken dort dortluk insanlar. Ama bir de kendi ulkelerinde gorun,taniyamazsiniz.
Derse ne yapacaksın? Pekala diyebilir. Gitmiyorum ağzını açarsan tokadı basarım, ailenle de konuşurum derse üstüne tecavüze yeltenirse mesela ne yapacaksın??Iste sorun tam olarak bu der mi?
Boyle bi sy mi varmis kefil olmam ben arastirayim bunu biNoterden tasdikli taahhütname veriyorsunuz göç idaresine, 1 yıllık oturma izni alır bu koşul sağlandığında bir de sağlık sigortası falan yaptırmanız gerekiyor 200 TL civarı o da.ancak tahahutname ile adamın Türkiye'de ki hayatına kefil oluyor gibi bir şey oluyorsunuz, umarım vereceğiniz karar sizin için en doğrusu olur
157 yi arayın size en doğru bilgiyi onlar verecektir.Boyle bi sy mi varmis kefil olmam ben arastirayim bunu bi
A ile başlayan marka neymiş ki diye düşünüyordum.Sağ olEeee madem adam Armani giyiyor parası varsa ev tutsun otursun ablacım neden senin evine atlamaya çalışıyor? Görüşceksen de öyle görüş başına bela almadan.
armaniler çakma olmasın orjinallik kodunu da göstersin internetten senin deyiminle bu heriffffffEeee madem adam Armani giyiyor parası varsa ev tutsun otursun ablacım neden senin evine atlamaya çalışıyor? Görüşceksen de öyle görüş başına bela almadan.
ayıpTakılacak turist mi yok başka ya. Niye risk alıyorsunuz? Bu açık görüşlülükle 10 erken 7sini etkilersiniz zaten.
Oyle dusunuyirum ben de ama o beraber yasamak istiyor ayri evlerde yasamak icin gelmiyorum ben diyorEeee madem adam Armani giyiyor parası varsa ev tutsun otursun ablacım neden senin evine atlamaya çalışıyor? Görüşceksen de öyle görüş başına bela almadan.
Taniyip gelnderim zati sanirim bilemedimOturma izni alıp alamaması sorun bence. başta birde iyice tanıyıp öyle karar verseydin. Benim eşim Suriye asıllı baya kültür farkı var ama anlaşıyoruz mesela.
Tekrarlitorum evlenmeyi dusunmuyorumAklınızı basınıza alın iranlılar turkıyede yasamak için can atıyor hem madde kulanımı yuksek eğlenceyi seven güvensiz tiplerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?