Iranli biriyle birliktelik

Iste sorun tam olarak bu der mi?

Yani bunu biz nereden bilelim ? Sayfalarca insanları ''genelliyorlar'' diye suçladınız,şimdi bizden genelleme yapmamızı bekliyorsunuz.Ne diyelim buna ? Adamla konuşan sizsiniz.Buradan Fransız yazar okuyorsa asla yapmaz öyle bir şey mi diyelim

Şimdi ırkçılık bik bik bik yazarlar
Kadınlarımız bu arap erkeklerini ne sanıyorlar bilmiyorum. Kadınların araba kullanmasına daha yeni lütfettiler ama o da yalan dolan zira bu konuda en çok sesi çıkan kadın aktivist hapiste. Erkekleri ayrıca o tiple kendilerini lütuf sayıyorlar komedi.
Ne İslam, ne Ortadoğulu olmakla hiçbir alakası yok Arap milleti adam olmaz. En medenisi elçilikte adam doğruyor 100mden fazla yaklaşmam.

Ortadogu pipilisi

Noterden tasdikli taahhütname veriyorsunuz göç idaresine, 1 yıllık oturma izni alır bu koşul sağlandığında bir de sağlık sigortası falan yaptırmanız gerekiyor 200 TL civarı o da.ancak tahahutname ile adamın Türkiye'de ki hayatına kefil oluyor gibi bir şey oluyorsunuz, umarım vereceğiniz karar sizin için en doğrusu olur

Boyle bi sy mi varmis kefil olmam ben arastirayim bunu bi

Takılacak turist mi yok başka ya. Niye risk alıyorsunuz? Bu açık görüşlülükle 10 erken 7sini etkilersiniz zaten.

Eeee madem adam Armani giyiyor parası varsa ev tutsun otursun ablacım neden senin evine atlamaya çalışıyor? Görüşceksen de öyle görüş başına bela almadan.
armaniler çakma olmasın orjinallik kodunu da göstersin internetten senin deyiminle bu heriffffff

Oturma izni alıp alamaması sorun bence. başta birde iyice tanıyıp öyle karar verseydin. Benim eşim Suriye asıllı baya kültür farkı var ama anlaşıyoruz mesela.

Eeee madem adam Armani giyiyor parası varsa ev tutsun otursun ablacım neden senin evine atlamaya çalışıyor? Görüşceksen de öyle görüş başına bela almadan.
Oyle dusunuyirum ben de ama o beraber yasamak istiyor ayri evlerde yasamak icin gelmiyorum ben diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…