Çok teşekkür ederim.Ben opudan 12 gun sonra oldum.. 4 gun önce gelmis oldu.
O ay transfer yaptılar mı yoksa bir ay daha beklettiler mi sizi bir de tek embriyo mu transfer ediyorlar kusura bakmayın çok soru sordum.Ben opudan 12 gun sonra oldum.. 4 gun önce gelmis oldu.
Yumurta toplama işlemi ile ilgili detayli bilgi verir misiniz acaba rica etsem anestezi veriliyomu nasıl oluyo hiic bilmiyorum korkuyorumEvet yumurtalar toplandı adet olmayı bekliyorum o yüzden merak ettim
Evet anestezi alıyorsunuz Fakat çok ağır bir anestezi değil yaklaşık 15-20 dakika süren bir işlem daha sonra Odanızı dinlenir kendinize geldikten sonra taburcu muz benim yumurta toplamadan sonra çok fazla ağrım olmadı sadece bir gün kasıkta hafif regli agtıssı gıvı agrı olmuştu Ama kişiden kişiye değişebiliyorYumurta toplama işlemi ile ilgili detayli bilgi verir misiniz acaba rica etsem anestezi veriliyomu nasıl oluyo hiic bilmiyorum korkuyorum
Kendinde oluyo musun anestezi altında iken yani belli bı bölge mi uyuşuk oluyo yoksa tüm mu uyuyosunEvet anestezi alıyorsunuz Fakat çok ağır bir anestezi değil yaklaşık 15-20 dakika süren bir işlem daha sonra Odanızı dinlenir kendinize geldikten sonra taburcu muz benim yumurta toplamadan sonra çok fazla ağrım olmadı sadece bir gün kasıkta hafif regli agtıssı gıvı agrı olmuştu Ama kişiden kişiye değişebiliyor
Hiç korkmanıza gerek yok zaten hemşireler çok güzel ilgileniyorlar hazırlanıyorsunuz daha sonra anestezi veriyorlar hiç ağrı acı hissetmiyorsunuzYumurta toplama işlemi ile ilgili detayli bilgi verir misiniz acaba rica etsem anestezi veriliyomu nasıl oluyo hiic bilmiyorum korkuyorum
Tamamen uyutuluyorsunuz benim de bir gün hafif ağrım oldu normal adet ağrısı gibi başka olmadıKendinde oluyo musun anestezi altında iken yani belli bı bölge mi uyuşuk oluyo yoksa tüm mu uyuyosun
Hiç görmediğim bilmediğim şeyler kafamda bı sürü soru var aşılama dan çok çok farklı bu rabbim kimsenin emeğini zai etmesin çift çift alalım kucaklarimizaHiç korkmanıza gerek yok zaten hemşireler çok güzel ilgileniyorlar hazırlanıyorsunuz daha sonra anestezi veriyorlar hiç ağrı acı hissetmiyorsunuz
Anesteziden kalktiginizda nasildiniz tamamen kendinizdemi yanınızda birulerini aliyilarmi uyuturken veya uyanırken falanTamamen uyutuluyorsunuz benim de bir gün hafif ağrım oldu normal adet ağrısı gibi başka olmadı
Amin inşallah ama hiç korkmayın stres yapmayın benim de ilk defa oldu anlıyorum siziHiç görmediğim bilmediğim şeyler kafamda bı sürü soru var aşılama dan çok çok farklı bu rabbim kimsenin emeğini zai etmesin çift çift alalım kucaklarimiza
Adetten hemen sonra mi toplama işlemini yapiyolatAmin inşallah ama hiç korkmayın stres yapmayın benim de ilk defa oldu anlıyorum sizi
Eşim yanımdaydı zaten ben odaya çıkartıldığım da eşimden de sperm alındı o ilgilendi benimle yarım saat içinde kendime geldim meyve suyu ve bisküvi verdiler sonra ilaçlarımı içtim. Yürüyerek çıktım hiç sorun olmadı.Anesteziden kalktiginizda nasildiniz tamamen kendinizdemi yanınızda birulerini aliyilarmi uyuturken veya uyanırken falan
Yok ilk iğnelerinizi kullanıyorsunuz belirli bir büyüklüğe ulaştığında toplanıyor adet başlangıcından 12 gün sonraya denk geliyor sanırımAdetten hemen sonra mi toplama işlemini yapiyolat
Özelden yazdım sizeYok ilk iğnelerinizi kullanıyorsunuz belirli bir büyüklüğe ulaştığında toplanıyor adet başlangıcından 12 gün sonraya denk geliyor sanırım
Hiç bilmeyince düşünüyor insan rabbim kimseye aratmasın acı eşiğim yüksek Allah'tan çit kırıldım değilim Allah'a şükür de düşünmeden edemiyo insan basindan gecmeyinceHıc kasma bence en guzel en stressiz an o an ve sıfır agrı
Benim rezerv problemi var sadece tek embriyo olustugundan biriktirecekler o yuzden transfer olmadi..hastanin durumuna gore taze veya dondurulmus olur buna doktor karar veriyor..suana kadar hep taze transfer olmustum ilk kez donurulmus olacak.. embriyo tek mi cift mi konacak buna yine doktor karar veriyor sanirim bide onceden yas siniri vardi belli bir yasin altinda tek konuluyordu..benim yas ilerledigi icin o kisma pek hatirlamiyorum :)O ay transfer yaptılar mı yoksa bir ay daha beklettiler mi sizi bir de tek embriyo mu transfer ediyorlar kusura bakmayın çok soru sordum.
Benim de donmuş embriyo transferim olacak teşekkür ederim.Benim rezerv problemi var sadece tek embriyo olustugundan biriktirecekler o yuzden transfer olmadi..hastanin durumuna gore taze veya dondurulmus olur buna doktor karar veriyor..suana kadar hep taze transfer olmustum ilk kez donurulmus olacak.. embriyo tek mi cift mi konacak buna yine doktor karar veriyor sanirim bide onceden yas siniri vardi belli bir yasin altinda tek konuluyordu..benim yas ilerledigi icin o kisma pek hatirlamiyorum :)
Merhaba, mesajınızı yeni gördüm. Ben yumurta toplaman 3 gün sonra tranafer oldum. O yüzden 3. Gün embriyosu oluyor. Ancak negatif sonuçlandı. 2 ay sonra dondurulmuş tek embriyomu koyacak ümit hanım.Merhaba arkadaşlar size bir kaç soru sormak istiyorum izninizle bende Ümit hanımın hastasıyım yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ve adet olduktan hemen sonra transfer sürecine başlandı mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?