Negatif sonuçlanmasının sebebi neydi inşallah sonraki tutar ve evladınıza sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz benim de taze transfer olmadı donduruldu embriyolar beklemedeyim şuanMerhaba, mesajınızı yeni gördüm. Ben yumurta toplaman 3 gün sonra tranafer oldum. O yüzden 3. Gün embriyosu oluyor. Ancak negatif sonuçlandı. 2 ay sonra dondurulmuş tek embriyomu koyacak ümit hanım.
Salı günü Ümit hanımla görüşücez. Yumurta toplama öncesindeki gün, küçücük bir çikolata kisti görür gibi oldu, hatta şaşırdı 1 senedir görmedik şimdi mi çıktı diye. Kanlı yumurta da olabilir dedi. Çok minikti. Ama emin olamadı. O yüzden embriyoları koymaya karar verdi. Şimdi o çikolata kisti engel olmuş olabilir dedi, reglimin sonuna doğru gel dedi, muhtemelen o kist mi değil mi ona bakacak. Eğer kistse baskılama iğnesi verecek 2 ay boyunca. Sonra diğer transferi yapacak.Negatif sonuçlanmasının sebebi neydi inşallah sonraki tutar ve evladınıza sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz benim de taze transfer olmadı donduruldu embriyolar beklemedeyim şuan
inşallah sorun bulunup tedavi olursunuz diğer transferde bebeğinize kavuşursunuz inşallah bende çok korkuyorum olmaz diye Rabbim daha fazla evlat özlemi çektirmesin hiç birimize çok zorlu bir süreçSalı günü Ümit hanımla görüşücez. Yumurta toplama öncesindeki gün, küçücük bir çikolata kisti görür gibi oldu, hatta şaşırdı 1 senedir görmedik şimdi mi çıktı diye. Kanlı yumurta da olabilir dedi. Çok minikti. Ama emin olamadı. O yüzden embriyoları koymaya karar verdi. Şimdi o çikolata kisti engel olmuş olabilir dedi, reglimin sonuna doğru gel dedi, muhtemelen o kist mi değil mi ona bakacak. Eğer kistse baskılama iğnesi verecek 2 ay boyunca. Sonra diğer transferi yapacak.
Gerçekten öyleinşallah sorun bulunup tedavi olursunuz diğer transferde bebeğinize kavuşursunuz inşallah bende çok korkuyorum olmaz diye Rabbim daha fazla evlat özlemi çektirmesin hiç birimize çok zorlu bir süreç
Bende öyle düşünüyorum o yüzden korkuyorum ilk olduğu için hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz bakalımGerçekten öyleAma ben hemen olacağını düşünmüyorum, yani olumsuza hazırlıklıyım. Başarı oranı ilk tüp bebekte düşğk, 2. Yada 3. Denemede yükseliyor. Kısmet inşallah diyelim
Anestezi altında yapılıyor hıc hissetmiyorsun sonrasında hıc agrı olmadı bendeBende bu ay yaptıracağım kızlar yumurta toplama çok korkuyorum rahim filmi çekinmiştim onun gibi birsey mi o kadar korkuyorum ki inşallah iyi gecer
İmşallah benimde öyle olur yA zaten bem anesteziden korkuyorumAnestezi altında yapılıyor hıc hissetmiyorsun sonrasında hıc agrı olmadı bende
Cok hafif bisey veriyorlar zaten işlem 15 dk sürüyor.. ardindan hemen uyaniveriyorsun.. agri sızı da olmuyor.. Ben anestezi almadan 14 yumurta toplatmıştım.. islem bittiginde normal dogumdan cikmis gibi hissettim.. uyumak en iyisiİmşallah benimde öyle olur yA zaten bem anesteziden korkuyorum
Bem zaten normal vajinal ultrasonda bile kendimi aşırı kasıyorum rahim filmi çekindim çok rahattı ona benziyor mu acabaCok hafif bisey veriyorlar zaten işlem 15 dk sürüyor.. ardindan hemen uyaniveriyorsun.. agri sızı da olmuyor.. Ben anestezi almadan 14 yumurta toplatmıştım.. islem bittiginde normal dogumdan cikmis gibi hissettim.. uyumak en iyisi
Merhaba ilk denemeniz nerde idiBazen hersey yolunda gibi gozukse de olmuyor iste.. ben ilk tup denemede hamile kaldim cocugum var fakat 36 yasindan sonra kardes icin 4 defa denedim olmadi..yas oldu 39 ve suan 5. Tedaviyi görüyorum.. :)
Bursa acibadem.. merkezle alakali oldugunu dusunmuyorum..yaşım daha gencti ve yumurta sayim fazlaydi.. sonrasinda ayni merkezde 2 negatifim varMerhaba ilk denemeniz nerde idi
Siz sadece masaya yatacak ve uyuyacaksiniz.. butun hersey siz uyuyorken yapilacagindan kendinizi kasacak bi durum olmayacak..Bem zaten normal vajinal ultrasonda bile kendimi aşırı kasıyorum rahim filmi çekindim çok rahattı ona benziyor mu acaba
Selam bende ümit hanımda tedavi görüyorum 7temmuz da 3.gün dondurulmus 1.kalitede 2emrio transferim oldu hersey yolundayken dün kalp atisi dinlenecekti ama bebegim hem haftası geride kalmış hemde kalp atışımız duyulmadı cuma tekrar kontrolümüz var ama hissediyorum sonu kurtaj..bisey sorucam benim 3tane daha dondurulmusum var tekrar transfer kurtaj sonrası kaça mal olur sizce ve ne kadar sürer kurtaj sonrası 1aymı yoksa daha fazlamı bekletiliyor gerçi kişiye göre tedavi yöntemleri farklılık gösterir fakat normali nasıl olur bilginiz varsa çok tedirginim cumaya kadar ölüp ölüp dirilicemKacıncı gun hangı kalitede ydı benımde irenbede ilk deneme 3.gun 1. Kalite 2 embrıo transferi negatıf oldu biraz ara verdik 3 tane dobdurukmus var gerıdr
Kişiye göre d egısır bırde sızın ne zmn kendinizi hazır ıssederseniz diyorlar, 3900 sanırım tabiki extralarda mutlaka cıkıcak tir yine 5000 gözden cıkarın derımSelam bende ümit hanımda tedavi görüyorum 7temmuz da 3.gün dondurulmus 1.kalitede 2emrio transferim oldu hersey yolundayken dün kalp atisi dinlenecekti ama bebegim hem haftası geride kalmış hemde kalp atışımız duyulmadı cuma tekrar kontrolümüz var ama hissediyorum sonu kurtaj..bisey sorucam benim 3tane daha dondurulmusum var tekrar transfer kurtaj sonrası kaça mal olur sizce ve ne kadar sürer kurtaj sonrası 1aymı yoksa daha fazlamı bekletiliyor gerçi kişiye göre tedavi yöntemleri farklılık gösterir fakat normali nasıl olur bilginiz varsa çok tedirginim cumaya kadar ölüp ölüp dirilicem
ARTI suda var ornegın 3 embriyo cpzululdu 2 si transfer oldu geriye dıgerını dondurmak ıcın ucret alıyorlar tekrarSelam bende ümit hanımda tedavi görüyorum 7temmuz da 3.gün dondurulmus 1.kalitede 2emrio transferim oldu hersey yolundayken dün kalp atisi dinlenecekti ama bebegim hem haftası geride kalmış hemde kalp atışımız duyulmadı cuma tekrar kontrolümüz var ama hissediyorum sonu kurtaj..bisey sorucam benim 3tane daha dondurulmusum var tekrar transfer kurtaj sonrası kaça mal olur sizce ve ne kadar sürer kurtaj sonrası 1aymı yoksa daha fazlamı bekletiliyor gerçi kişiye göre tedavi yöntemleri farklılık gösterir fakat normali nasıl olur bilginiz varsa çok tedirginim cumaya kadar ölüp ölüp dirilicem
Aynen bizden daha transfer oncesi 3.emrionuz var 500tl ya şimdi yada 1yıl içinde ödeyin dendiARTI suda var ornegın 3 embriyo cpzululdu 2 si transfer oldu geriye dıgerını dondurmak ıcın ucret alıyorlar tekrar
Benim yaş 41 o yüzden fazla bekletmek istemiycekler bence..4000bin desek dediginiz gibi igneydi oydu buydu yine 5bini bulur rahat daha yeni 30bin kaçtı yandık ya valla Allah yardımcımız olsun inşalalhKişiye göre d egısır bırde sızın ne zmn kendinizi hazır ıssederseniz diyorlar, 3900 sanırım tabiki extralarda mutlaka cıkıcak tir yine 5000 gözden cıkarın derım
Merhaba insallah kalbini duyarainiz da gerek kalmazSelam bende ümit hanımda tedavi görüyorum 7temmuz da 3.gün dondurulmus 1.kalitede 2emrio transferim oldu hersey yolundayken dün kalp atisi dinlenecekti ama bebegim hem haftası geride kalmış hemde kalp atışımız duyulmadı cuma tekrar kontrolümüz var ama hissediyorum sonu kurtaj..bisey sorucam benim 3tane daha dondurulmusum var tekrar transfer kurtaj sonrası kaça mal olur sizce ve ne kadar sürer kurtaj sonrası 1aymı yoksa daha fazlamı bekletiliyor gerçi kişiye göre tedavi yöntemleri farklılık gösterir fakat normali nasıl olur bilginiz varsa çok tedirginim cumaya kadar ölüp ölüp dirilicem
Amin inşallahMerhaba insallah kalbini duyarainiz da gerek kalmazvelev ki en kotusunu dusunsek bile dondurulmus embriyolarinizi transfer olurken intrapilid serum ve progesteron destegi istegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?