Hangi ilaclari yaziyorlar canim. Menopur oxodite falan yaziliyormuBizim süreç Mayıs'ta başladı.ama benim bazı sebeplerinden dolayı transferi temmuzda yaptık. Şu ana kadar ortalama 95 bin lira harcadık ilaçlar,hastane,muayene ücreti hepsi dahil. Bu arada bazı ilaçları sağlık ocağında ki doktorlar yazıyor daha uygun fiyata getirebilirsiniz
İnşallah güzel bir süreç olur. İyilikle, sağlıkla yürür her şey.Kızlar ben tedaviye başladım. Alper bey ile carsamba yumurtalarim toplanacak nasipse
Amin canım insallah.İnşallah güzel bir süreç olur. İyilikle, sağlıkla yürür her şey.
Merhaba canım bende alper beye gitmeyi dşnyrm fiyat hakkımda bilgi veririm misin ve adetin kaçıncı günü başlanıyor pcos var bendeAmin canım insallah.
Bende de var canım. Fiyat nakit 55.000 kart 57.500 tl muayene ucreti 2250 tl. Adetin 2 veya 3.günü gidiliyor. Ignelerim 38.000 tl tuttu.Merhaba canım bende alper beye gitmeyi dşnyrm fiyat hakkımda bilgi veririm misin ve adetin kaçıncı günü başlanıyor pcos var bende
4.güne kadar gidiliyormuş. Rica ederim. Hayirlsi olsun insallah. Siz kimden duydunuz alper beyiTeşekkür ederim hafta sonuna denk geldi benim bu ay gidemicem galiba
Arkadaşımın teyzesi gitti ikizleri oldu doğdu4.güne kadar gidiliyormuş. Rica ederim. Hayirlsi olsun insallah. Siz kimden duydunuz alper beyi
Ne güzell. Bende ümit hanımla alper bey arasinda kalmistim. Alper beyi tercih ettimArkadaşımın teyzesi gitti ikizleri oldu doğdu
Bende umutlandım ama reglim çok düzensiz ne zamn geleceği belli olmuyor ne zaman gitsem randevu almak için aradım hafta sonu açan olmadı pazartesi direk gitsek alırlar mıNe güzell. Bende ümit hanımla alper bey arasinda kalmistim. Alper beyi tercih ettim
Benimde öyle. Bugün 3e kadar aciklardi sanirim. Randevusuz almiuorlarBende umutlandım ama reglim çok düzensiz ne zamn geleceği belli olmuyor ne zaman gitsem randevu almak için aradım hafta sonu açan olmadı pazartesi direk gitsek alırlar mı
O zaman bi dahakine artık bu ay geçtiBenimde öyle. Bugün 3e kadar aciklardi sanirim. Randevusuz almiuorlar
Evet cnmO zaman bi dahakine artık bu ay geçti
Eczaneden aliniuir canim 45 bin tuttu ilaclarmCanım irenbe ilaçları kendi mi veriyor eczaneden mi aliyoruz daha önce yumurta büyütme tedavisinde iğne kullandım da zor bulmuştuk o yüzden soruyorum
Kolay bulunuyor mu canım hangi eczaneden bulabilirizEczaneden aliniuir canim 45 bin tuttu ilaclarm
Her eczanede var cnmKolay bulunuyor mu canım hangi eczaneden bulabiliriz
Sağlıklı ömürleriniz olsun. Çikolata kistinizle ilgili nasıl bir süreç geçirdiniz acaba. Bende de kist var.3,5 yıl önce ümit hanımda transfer oldum . çikolata kistim vardı. hastalık öyküsüne göre tek - çift yumurta koyma değişebiliyor. çift konuldu tek tuttu mesela 2,5 yaşında kızım var. ümit hanım iyidir , irenbe de güvenlidir.
İlaçlar genellikle tüp bebek merkezinin yakınındaki eczanelerde bulunuyor. Ancak fiyatları civardakilere sorup kıyas yapabilirsiniz. Bazı günler arada ciddi farklılıklar olduğunu gördüm. Bütçe açısından biz birkaçına sorup öyle aldık.Kolay bulunuyor mu canım hangi eczaneden bulabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?